<div class="bbWrapper"><b><i><span style="font-size: 26px"><span style="font-size: 22px">adamın biri evlenmiş, gelin eve gelmiş gelir gelmez hoş beşten sonra demiş ki eşine, arkadaş seninle hayatımızı birleytirdik..hayırlı olur inşalalllahx<br />
ama kafamda bir soru var.. sen gelene kadar bu evde kavga gürültü olmazdı kardeşlerim ve anne babamla geçinip giderdik o yüzden bundan sonra bu evde kavga gürültü olur ise senden bilirim demiş<br />
<br />
dönmüş annesine<br />
<br />
demişki anacağım.. bildiğin gibi biz bu zamana kadar kavga gürültü görmedik bu evde, bundan sonra da olmayacağını düşünüyorum<br />
ama eğer kavga olur ise, senden bilirim demiş<br />
o arada belki ev halkından diğerlerine de bir şeyler söylemiştir<br />
dönmüş karısına..<br />
demişki karıcığım.. senin annen olduğu gibi benim de annmem senin baban kardeşlerin olduğu gibi benimde kardeşlerim babam var.. zaman zaman seni kızdıracak şeyler de olabilir bu ev de..<br />
kendi ailenin her ferdine davrandığın, hatta onlara tahammül ettiğin kadar benim aileme tahammül edecek, onlara davrandığın gibi davranacaksın .. senden başka bir şey istemem demiş..<br />
<br />
dönmüş anne sine ve babasını ailerin diğer fertlerine<br />
<br />
demişki, bakın bir kişi daha arttık.. lokmalarımız bile bölünecek yapacak bir şey yok hayat böyle devam ediyor..<br />
bu yüzden.. yeni gelin gelen kız, bu evin adetini örfünü , geleneğini bilemez<br />
zaman zaman sizi kızdıracak, bu evdeki alışkanlıklardan geleneklerden uzak davranışlarda bulunabilecektir<br />
o halde siizden ricam, sizler birbirinize nas ıl davranıyor, nasıl tahammül ediyorsanız, bu el kızı olan bu kıza da o şekilde<br />
<br />
muamele edeceksiniz.. başka bir şey istemiyorum sizden demiş<br />
her ikisine ayrı ayır tembihledikten, taleplerini ilettikten sonraı da zaman zaman bir takım şikayetler olsa da aralarında,<br />
çevresindekilerden daha dirayetli daha mutlu daha istikrarlı bir hayat yaşamışlar başta koydukları küçük ölcülerden dolayı</span></span></i></b></div>