evlılıkte huzur

cachymyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2007
158
3
96
42
İstanbul
<div class="bbWrapper"><b><i><span style="font-size: 26px"><span style="font-size: 22px">adamın biri evlenmiş, gelin eve gelmiş gelir gelmez hoş beşten sonra demiş ki eşine, arkadaş seninle hayatımızı birleytirdik..hayırlı olur inşalalllahx<br /> ama kafamda bir soru var.. sen gelene kadar bu evde kavga gürültü olmazdı kardeşlerim ve anne babamla geçinip giderdik o yüzden bundan sonra bu evde kavga gürültü olur ise senden bilirim demiş<br /> <br /> dönmüş annesine<br /> <br /> demişki anacağım.. bildiğin gibi biz bu zamana kadar kavga gürültü görmedik bu evde, bundan sonra da olmayacağını düşünüyorum<br /> ama eğer kavga olur ise, senden bilirim demiş<br /> o arada belki ev halkından diğerlerine de bir şeyler söylemiştir<br /> dönmüş karısına..<br /> demişki karıcığım.. senin annen olduğu gibi benim de annmem senin baban kardeşlerin olduğu gibi benimde kardeşlerim babam var.. zaman zaman seni kızdıracak şeyler de olabilir bu ev de..<br /> kendi ailenin her ferdine davrandığın, hatta onlara tahammül ettiğin kadar benim aileme tahammül edecek, onlara davrandığın gibi davranacaksın .. senden başka bir şey istemem demiş..<br /> <br /> dönmüş anne sine ve babasını ailerin diğer fertlerine<br /> <br /> demişki, bakın bir kişi daha arttık.. lokmalarımız bile bölünecek yapacak bir şey yok hayat böyle devam ediyor..<br /> bu yüzden.. yeni gelin gelen kız, bu evin adetini örfünü , geleneğini bilemez<br /> zaman zaman sizi kızdıracak, bu evdeki alışkanlıklardan geleneklerden uzak davranışlarda bulunabilecektir<br /> o halde siizden ricam, sizler birbirinize nas ıl davranıyor, nasıl tahammül ediyorsanız, bu el kızı olan bu kıza da o şekilde<br /> <br /> muamele edeceksiniz.. başka bir şey istemiyorum sizden demiş<br /> her ikisine ayrı ayır tembihledikten, taleplerini ilettikten sonraı da zaman zaman bir takım şikayetler olsa da aralarında,<br /> çevresindekilerden daha dirayetli daha mutlu daha istikrarlı bir hayat yaşamışlar başta koydukları küçük ölcülerden dolayı</span></span></i></b></div>

<div class="bbWrapper">Önce KAVGA edelim sonra Konuşalım diye bir söz avrdı aynı onun tıpkısının aynısı olmuş :Roflol: NE güzel mişşşşş BUNU ÖGRENEMEM EYİ OLDU EVLENİNCE İLERDE BİR GÜN TABİ :)))))) BU YÖNTEMİ UYGULUYUM UMARIM BAŞARILI OLURUM ( DÜNYAYI MOR GÖRME ETKİSİ YOKTUE UMARIM) :Roflol:<br /> <br /> ELLERİNE SAĞLIK COK HOŞTUUUUUUUUUU</div>

<div class="bbWrapper">bence çok güzeldi.insanlar birbirlerine karşı baştan bu kadar dürüst davransalar bence prolemlerin çözümü daha basit olurdu.</div>

<div class="bbWrapper"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">böyle akıllı olgun erkek nerdee:sm_confused: </span></span></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="tatlicadiarzu" data-source="post: 240346" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=240346" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-240346">tatlicadiarzu .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">böyle akıllı olgun erkek nerdee:sm_confused: </span></span> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> <br /> fisfisfis:sm_confused::sm_confused::sm_confused:</div>

<div class="bbWrapper">valla ben bölesni evligin çok nadir oldugunu dşünüyorum.....ama yazı süperdi arkadaşim keşke böle olsa</div>

<div class="bbWrapper">Çok güzel bir yazı. Eşi ile ailesi arasındaki dengeyi çoğu zaman erkek sağlar. Keşke gerçek hayatlarda da böyle olsa. Ne yazık ki böyle erkek sayısı çok az.</div>

<div class="bbWrapper">Ben bayıldım bu sözlere , galiba eşin ne kadar dengeli ve adetli olması gerektiğini belirtiyor.Keşke gerçek hayatta da erkekler bunu bilerek ve bu tutm içinde olsalar ...</div>

<div class="bbWrapper">canım çok güzel yazı...keşeke herkes böyle olsaaaa...evlilikler daha güzel ve sorunsuz olur..a.s</div>

<div class="bbWrapper"><span style="color: DarkOrchid">bence çok gerekli bir konuşma olmuş</span></div>

Back