Merhaba sevgili kk hatunları
5 Yıllık evliyim.Bir tane çocuğum var Evlendigim günden beri eşimle iletişim problemi yaşıyoruz. Eve geldiğinde hic benle muhabbet etmez bir sey sorarım kısa cevaplar verir. Önemli bir konu olur hiç doğru dürüst anlatmaz. Çoğu şeyi diğer kişilere anlatırken öğreniyorum.Çalıştıgim yerde bir sorun olur anlatırım.Hic bi tepki vermez beni tesselli etmez. Ailesinin yanında daha cekilmez bir hal alıyor. Surekli beni tersliyor. Boşanmaktan başka çare var mı?
Evet sürekli kırgınlıklarımı belli ettim konuştum. Yine ayni yine aynıHiç karşına alıp konuştunmu canım?
Allah yardımcın olsun Can'ım zor bır durum ne desek boş...Evet sürekli kırgınlıklarımı belli ettim konuştum. Yine ayni yine aynı
Evlilik terapistine gidecegini hiç sanmıyorum.Modern görünumlü eski kafalı bir adam .Çok fazla konuştum artık bıktım .Bende onunla sohbet etmek istemiyorum artık .olsada olur olmasa da olur diyorum. Ama böyle evlilik mi olurEvlilik terapisti oncelik olabilir bosanma fikrinden once.
Ya da bunu esinize anlattiniz mi?
Olmaz ..Evlilik terapistine gidecegini hiç sanmıyorum.Modern görünumlü eski kafalı bir adam .Çok fazla konuştum artık bıktım .Bende onunla sohbet etmek istemiyorum artık .olsada olur olmasa da olur diyorum. Ama böyle evlilik mi olur
Bir müddet sonra bomba gibi patlıyacaz bunu görüyorum aslında.Çocuğum için bu evliliği kurtarabilir miyim derdindeyim .Yada boşuna zaman kaybı bu ugraşım. .Boşansam maddi sıkıntı cekmem.Çocuguma kendime bakabilecek güçteyim.Olmaz ..
Nereye kadar birseyler gormezfen gelinir ki?
Bu sefer sevgi ve saygi da bitecek...
Ev arkadasi moduna girilecek.
Böyle degildi tabiki .Cocuktan sonra daha da kötüleşti. Böyle olacagını bilseydim asla çocuk yapmazdım Sevgim her geçen gün azalıyor Millete gelince muhabbeti gayet güzel.Bana gelince yok .Çocuguma çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?