Evet kücücük haliyle arayı bulma derdinde birbirimize sesimiz yükseldiginde gülmeye başlıyorki ortamı yumusasın. O halini görünce daha çok üzülüyorumCocugunuza uzulun gercekten. Yillar sonra,anne babasi arasnda hic bi iletisim olmadigini farkeden cocuk,yillarca cok sorumluluk aldigini farkediyor birden. Anne babanin isi direkt brbirleriyle degil,araya bir araci koyarak oluyor genellikle. O araci da cocuk oluyor ve bu da cocugu yipratiyor...
Kendi omzunda,ben olmazsam bunlar anlasamaz,kavga ederler,bi isi beceremezler yukunu hissedicek zamanla.. Babasndan da sizden de kacmaya basliycak..hele ikiniz ayni ortamdaysaniz,biraz sonra iletisimsizligin catismaya baslayacagni bildiginden huzursuzca bekleyecek.Diken ustunde olucak hep.
Kendimden biliyorum.. :)
Bir hafta kadar ayrı kaldık .Yeterli değil mi ? O dönemde 3.5 attı.Düzenini bozulmasından korktu yada. O zaman kırgınlıklarini hatalarını söyledim. Oda benimkini trip atıyomuşum yüzüm düsuyomus. Kadin erkekten cekinmeliymiş gibi düşünceleri var aslinda bu kayinvalidemin de dusuncesi böyle yetistirmis icten ice dolduruyor onun yanında daha bi fevrilesiyor aslan kesiliyor. onlarla gorusmemiz sonrası kavga ediyoruz. Bu arada döndükten bir süre sonra eski haline döndüBenim esim de sizin esiniz gibiydi...hatta paralel 2 cizgiye benzetirdim ikimizi...hicbir zaman hic bir konuda kesişmememiz konusunda...simdiki bu halimizden biri bahsetse inanmazdim...coook degisti...artik cok iyi 2 yakin arkadasiz...nasıl oldu derseniz...alıp basımı gittim cok uzun süre...yokluğumda hatalarını anladi..ve döndügümde bambaşkaydı....
Aslında akışına bıraktım. Geri duruyorum.Ama içimdeki cığlığı ne zamana kadar susturacağım.Bide hiç bir şey yokmuş gibi bana yaklaşmasına sinir oluyorum. Sadece cinsel ihtiyacini gidermek icin yanıma geliyor gibi hissediyorum. Kalbim kırgın ve o buna duyarsızBence kendini hırpalama.
Akışına bırak.izle ilişkini.
Senin geri durduğunu anlar mutlaka ve harekete geçer.
Kasmadan, germeden sana yaklaşmasını sağla...
Bir hafta kadar ayrı kaldık .Yeterli değil mi ? O dönemde 3.5 attı.Düzenini bozulmasından korktu yada. O zaman kırgınlıklarini hatalarını söyledim. Oda benimkini trip atıyomuşum yüzüm düsuyomus. Kadin erkekten cekinmeliymiş gibi düşünceleri var aslinda bu kayinvalidemin de dusuncesi böyle yetistirmis icten ice dolduruyor onun yanında daha bi fevrilesiyor aslan kesiliyor. onlarla gorusmemiz sonrası kavga ediyoruz. Bu arada döndükten bir süre sonra eski haline döndü
Evet kücücük haliyle arayı bulma derdinde birbirimize sesimiz yükseldiginde gülmeye başlıyorki ortamı yumusasın. O halini görünce daha çok üzülüyorum
zamanında çok tartışmalarınız olduysa yüzeysel geçiyordur uzayıpta tartışma çıkmasın diye.bu problemi konuştunuz mu ne dediMerhaba sevgili kk hatunları
5 Yıllık evliyim.Bir tane çocuğum var Evlendigim günden beri eşimle iletişim problemi yaşıyoruz. Eve geldiğinde hic benle muhabbet etmez bir sey sorarım kısa cevaplar verir. Önemli bir konu olur hiç doğru dürüst anlatmaz. Çoğu şeyi diğer kişilere anlatırken öğreniyorum.Çalıştıgim yerde bir sorun olur anlatırım.Hic bi tepki vermez beni tesselli etmez. Ailesinin yanında daha cekilmez bir hal alıyor. Surekli beni tersliyor. Boşanmaktan başka çare var mı?
Bıktık bu el iyisi odunlardn yahu.Böyle degildi tabiki .Cocuktan sonra daha da kötüleşti. Böyle olacagını bilseydim asla çocuk yapmazdım Sevgim her geçen gün azalıyor Millete gelince muhabbeti gayet güzel.Bana gelince yok .Çocuguma çok üzülüyorum
Umarım eşiniz istediğiniz gibi olur.sabırlı olun. Mutlaka o da farkına varacaktir bence kendi kayitsizliginin. Ama zaman lazım bunun için .kendine yönel ve kendin için yasa bu hayatı .erkekler nankör malesef.Aslında akışına bıraktım. Geri duruyorum.Ama içimdeki cığlığı ne zamana kadar susturacağım.Bide hiç bir şey yokmuş gibi bana yaklaşmasına sinir oluyorum. Sadece cinsel ihtiyacini gidermek icin yanıma geliyor gibi hissediyorum. Kalbim kırgın ve o buna duyarsız
Ha bi de şu bir gerçek evliliği beslemek gerek sevgiyle ilgiyle. Yoksa çekilmez bir hal alıyor .bu da iki tarafın isteği ile olur. Zor bu meseleler gercrkten. Üzme kendini ama.yıpratma .eline hicbir şey geçmez.Umarım eşiniz istediğiniz gibi olur.sabırlı olun. Mutlaka o da farkına varacaktir bence kendi kayitsizliginin. Ama zaman lazım bunun için .kendine yönel ve kendin için yasa bu hayatı .erkekler nankör malesef.
NIYE EVLENDINIZ?????Merhaba sevgili kk hatunları
5 Yıllık evliyim.Bir tane çocuğum var Evlendigim günden beri eşimle iletişim problemi yaşıyoruz. Eve geldiğinde hic benle muhabbet etmez bir sey sorarım kısa cevaplar verir. Önemli bir konu olur hiç doğru dürüst anlatmaz. Çoğu şeyi diğer kişilere anlatırken öğreniyorum.Çalıştıgim yerde bir sorun olur anlatırım.Hic bi tepki vermez beni tesselli etmez. Ailesinin yanında daha cekilmez bir hal alıyor. Surekli beni tersliyor. Boşanmaktan başka çare var mı?
Merhaba sevgili kk hatunları
boşanmak son çare olmalı ilişkilerde her zaman bir taraf daha çok mücadele eder ve yıpranır bu tarafta siz oluyorsunuz şuan biraz sabır tatlı dil düzgün anlatım ve ikiniz için bir şeyler yapmak bu sorunu çözer gibime geliyorMerhaba sevgili kk hatunları
, Teşşekkurler canım dediklerini yapıcam. Aslında bende de hata var biraz daha tatlı dilli olsam daha iyi olacak bu yönde kendimi gelistirmeye çalısıcağım.Cnm sert bi bakis ters cevaplar vs. Iletisimi engelliyor trip atmandan ve surat asmandan sikayetciymis esin o zaman guleryuzlu olmayi dene birde denemekten ne cikar sevgi sozcukleri kullan kirginliklarini sert bi dille degilde bunu boyle yapman beni uzuyor seklinde olsun surat asmadan
Benim esimde oyle gelir tel takilir bende teli alirim o alinca sonra birakir kendi sohbet etmeye calisir erkekler kadınlara gore daha az konusuyorlar daha duzler biz anlatirizda anlatiriz ben muhabbettelerimi arkadaşlarımla ediyorum esimle belli basli seyleri konusurum ve esimin 2 yildir maasini bile bilmem bende karismiyorum hesabina kitabina kafam rahatt
Birseyi israrla sormuyorum 1 kere sorarim ustune gitmem ben bole oldukca inan bana o daha ilgili oldu yoksa bende sikayetciydim aman konuşmuyo etmiyo kitaplarim yeter bana ben her turlu mutluyum o geliyor artik benim kapima pozitif dusun mutlu ol cnm onu düşünme once kendini dusun iliskiniz hakkinda beynini bosalt su sıra rahat ol hersey duzelicek emin ol ama sen hep mutlu ve guleryuzlu olursan esinede yansiyor
Haklısın .Bende onceden senin gibi düsünürdüm. Ben adamı severek evlendim. Adamın da beni sevdiğini düşündüm.bazen bazı seyleri göremiyorsun.Bilmiyorum o kadar mı kör oldum ki .Eskiden de muhabbet kusu degildik.Ama bu kadar da degildi. Yanlız eşimin soyledigi birini sevmeden boyle cinsellik yaşanmaz der. Yalan mi söyluyor cinsel cekimi sevgi mi sandi yaniAdamin sizinle severek evlendiginden eminmisiniz ? Cogu turk erkegi genellikle yasi geldigi icin etraftan yada kendi tanidigi kisaca dis gorunus ve meslek olarak kendine uygun gordugu kisilerle evleniyorlar, bizim turk erkeginin cogunlugu sevmeyi asik olmayi evlenme istedigi cinsel cekimle falan karistiriyor..
Kocanla tanisman ve evliligin nasil oldu bilmiyorum ama , tanimadan o kisiyir her yonuyle sevmeden begenmeden hayati paylasmadan o kisiyle arkadas olmadan sirf elinin altinda uygun o vardi diye evlendiysen yada evlendirildiysen bu yasadiklarin cok normal.
su dert yandigin seyler birbirini seven insanlar icin o kadar normal ve ihtiyac seyler ki sen bunlar olmuyor diye dert yandiginda benim aklima direk sevgi eksikligi geliyor. Adama hayatini derdini sevincini paylasmiyor senin hayatin derdin ve sevincinle ilgilenmiyorsa ortada bir iliski bir bag bir muhabbet bir sevgi yok demektir. Tabiki olagan ustu durumlari , kavga sonrasi durumlari veya baska iliskide travma yaratacak olaylarin olmadigini varsayarak yaziyorum ben.
Emin ol duzelicek yeterki, Teşşekkurler canım dediklerini yapıcam. Aslında bende de hata var biraz daha tatlı dilli olsam daha iyi olacak bu yönde kendimi gelistirmeye çalısıcağım.
Cnm benim iliskim daha da duzene girdi esimle cok sukurki sana tavsiyem sema maraslinin evliliktede muhabbet olsn adli kitabini oneriyorum mukemmel bi kitap internettens sipariş verebilirsn benim kendimi gelistirmeme sebep olan bu kitap oldu, Teşşekkurler canım dediklerini yapıcam. Aslında bende de hata var biraz daha tatlı dilli olsam daha iyi olacak bu yönde kendimi gelistirmeye çalısıcağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?