Evlilikte İletişimsizlik

Evet kücücük haliyle arayı bulma derdinde birbirimize sesimiz yükseldiginde gülmeye başlıyorki ortamı yumusasın. O halini görünce daha çok üzülüyorum

Bir hafta kadar ayrı kaldık .Yeterli değil mi ? O dönemde 3.5 attı.Düzenini bozulmasından korktu yada. O zaman kırgınlıklarini hatalarını söyledim. Oda benimkini trip atıyomuşum yüzüm düsuyomus. Kadin erkekten cekinmeliymiş gibi düşünceleri var aslinda bu kayinvalidemin de dusuncesi böyle yetistirmis icten ice dolduruyor onun yanında daha bi fevrilesiyor aslan kesiliyor. onlarla gorusmemiz sonrası kavga ediyoruz. Bu arada döndükten bir süre sonra eski haline döndü

Annemle babamin evliligi sanki bir araya iletişimsizlik icin gelmişler.annem memnuniyetsiz ev hanımı babam stresli sinirli daha cok ben sahit oldum kardesimin akli basina gelene kadar babam vefat etmişti.annemin diretken halleri ile iliskileri savaş gibi idi.babam kendi yapisi geregide kulliyen iletişimsiz.bende kızları olarak onlarin hic bikonuda ortak noktaları olmadigina okma oldum.cook çok nadir birbirlerini dinlediklerinde ikisine uzayli gibi bakiyordum ne yalan soyliyim.hic onlar gibi bi evliliğim olsun istemedim.olmadı da aman evlerden ırak.ne ben kocama benden kiskandigi nafakami vermek icin bagrisayim ne de parazit gibi keyfi bakayim allaha bin şükür halime

Bence kendini hırpalama.
Akışına bırak.izle ilişkini.
Senin geri durduğunu anlar mutlaka ve harekete geçer.
Kasmadan, germeden sana yaklaşmasını sağla...

Bence kendini hırpalama.
Akışına bırak.izle ilişkini.
Senin geri durduğunu anlar mutlaka ve harekete geçer.
Kasmadan, germeden sana yaklaşmasını sağla...
Aslında akışına bıraktım. Geri duruyorum.Ama içimdeki cığlığı ne zamana kadar susturacağım.Bide hiç bir şey yokmuş gibi bana yaklaşmasına sinir oluyorum. Sadece cinsel ihtiyacini gidermek icin yanıma geliyor gibi hissediyorum. Kalbim kırgın ve o buna duyarsız

Ben 15 ay uzaklastim..ve hic aramadım...daha once her konuda ailesini hakli bulan insan ben döndügümde benim açımdan da bakmayı ögrendi...su an kaybetme korkusu cok fazla...ve aşık...ilk senelerde olmadigi kadar hem de...uzaklık bazı iliskilere cok iyi geliyo...bizim de halledilemeyen bikac sorunumuz var ama iletisimsizlik bunlardan biri degil artık..

Evet kücücük haliyle arayı bulma derdinde birbirimize sesimiz yükseldiginde gülmeye başlıyorki ortamı yumusasın. O halini görünce daha çok üzülüyorum

Evet bakin iste simdiden yalandan gulmelere falan baslamis. Cocuk sklyor. Kendini birseyler yapmaya zorunlu hissediyor.
Bosanmak da boyle bi nedenden sacma gozukebilir ama,gercekten cocugunuz buyuyunce sinirli stresli bir sey olup cikar..
Ben nerdeyse 30uma geldim.gecmise baktigimda,kucukken biz bosansalarmis bundan iyiymis diyorum. Hem birbirlerine tahammul edemyorlar hem evlilikleri suruyor. Arkadas da degiller. Birbirleriyle konusmaya artik luzum gormuyorlar. Cunku aracilari var,birsey yapilcak oldu mu git babana soyle yapsn , annen ne diyo peki bu ise vs vs vs .. yipratici gercekten.
Insan,evde cocuk oldugunu farketmek istiyor ama evin sorumlulugu size biniyor..

zamanında çok tartışmalarınız olduysa yüzeysel geçiyordur uzayıpta tartışma çıkmasın diye.bu problemi konuştunuz mu ne dedi

Bıktık bu el iyisi odunlardn yahu. Önce çocuk çocuk derler , doğduktan sonrada sesten , gürültüden kaçarlar . Ne diye yakarlar elin kızlarını hiç anlamıyorum. Sizde aynı tepkide olun o , konuşmuyorsa sizde konışmayın , hatta evin temizliğine işlerine koşturmayın , süslenin püslenin ...

Umarım eşiniz istediğiniz gibi olur.sabırlı olun. Mutlaka o da farkına varacaktir bence kendi kayitsizliginin. Ama zaman lazım bunun için .kendine yönel ve kendin için yasa bu hayatı .erkekler nankör malesef.

Umarım eşiniz istediğiniz gibi olur.sabırlı olun. Mutlaka o da farkına varacaktir bence kendi kayitsizliginin. Ama zaman lazım bunun için .kendine yönel ve kendin için yasa bu hayatı .erkekler nankör malesef.
Ha bi de şu bir gerçek evliliği beslemek gerek sevgiyle ilgiyle. Yoksa çekilmez bir hal alıyor .bu da iki tarafın isteği ile olur. Zor bu meseleler gercrkten. Üzme kendini ama.yıpratma .eline hicbir şey geçmez.

Cnm sert bi bakis ters cevaplar vs. Iletisimi engelliyor trip atmandan ve surat asmandan sikayetciymis esin o zaman guleryuzlu olmayi dene birde denemekten ne cikar sevgi sozcukleri kullan kirginliklarini sert bi dille degilde bunu boyle yapman beni uzuyor seklinde olsun surat asmadan
Benim esimde oyle gelir tel takilir bende teli alirim o alinca sonra birakir kendi sohbet etmeye calisir erkekler kadınlara gore daha az konusuyorlar daha duzler biz anlatirizda anlatiriz ben muhabbettelerimi arkadaşlarımla ediyorum esimle belli basli seyleri konusurum ve esimin 2 yildir maasini bile bilmem bende karismiyorum hesabina kitabina kafam rahatt
Birseyi israrla sormuyorum 1 kere sorarim ustune gitmem ben bole oldukca inan bana o daha ilgili oldu yoksa bende sikayetciydim aman konuşmuyo etmiyo kitaplarim yeter bana ben her turlu mutluyum o geliyor artik benim kapima pozitif dusun mutlu ol cnm onu düşünme once kendini dusun iliskiniz hakkinda beynini bosalt su sıra rahat ol hersey duzelicek emin ol ama sen hep mutlu ve guleryuzlu olursan esinede yansiyor

NIYE EVLENDINIZ?????

Adamin sizinle severek evlendiginden eminmisiniz ? Cogu turk erkegi genellikle yasi geldigi icin etraftan yada kendi tanidigi kisaca dis gorunus ve meslek olarak kendine uygun gordugu kisilerle evleniyorlar, bizim turk erkeginin cogunlugu sevmeyi asik olmayi evlenme istedigi cinsel cekimle falan karistiriyor..
Kocanla tanisman ve evliligin nasil oldu bilmiyorum ama , tanimadan o kisiyir her yonuyle sevmeden begenmeden hayati paylasmadan o kisiyle arkadas olmadan sirf elinin altinda uygun o vardi diye evlendiysen yada evlendirildiysen bu yasadiklarin cok normal.

su dert yandigin seyler birbirini seven insanlar icin o kadar normal ve ihtiyac seyler ki sen bunlar olmuyor diye dert yandiginda benim aklima direk sevgi eksikligi geliyor. Adama hayatini derdini sevincini paylasmiyor senin hayatin derdin ve sevincinle ilgilenmiyorsa ortada bir iliski bir bag bir muhabbet bir sevgi yok demektir. Tabiki olagan ustu durumlari , kavga sonrasi durumlari veya baska iliskide travma yaratacak olaylarin olmadigini varsayarak yaziyorum ben.

Yahu ben bu kadin milletimi anlayamiyorum. Kizim siz konusamadiginiz insanla nasil evlenir, bes yil es olup cocuk dogurursunuz. Siizn hic mi zihinsel ihtiyaclriniz, sosyal alisveriniz olmaz esinizle. Buna evlilik denmez ki, adam bir robotla evlenseymis bu kadar mutlu olamazmis gibi. Gercekten cok sinirlendim simdi. Sonra da kadinlar niye boyle geride, neden dunyanin mulkiyatinin %99 u erkek elinde, neden erkekler bizim hakkimizda hayati kararlar aliyorlar! Silik kisilikler her zaman ezilmeyi hak ederler.

boşanmak son çare olmalı ilişkilerde her zaman bir taraf daha çok mücadele eder ve yıpranır bu tarafta siz oluyorsunuz şuan biraz sabır tatlı dil düzgün anlatım ve ikiniz için bir şeyler yapmak bu sorunu çözer gibime geliyor

, Teşşekkurler canım dediklerini yapıcam. Aslında bende de hata var biraz daha tatlı dilli olsam daha iyi olacak bu yönde kendimi gelistirmeye çalısıcağım.

Haklısın .Bende onceden senin gibi düsünürdüm. Ben adamı severek evlendim. Adamın da beni sevdiğini düşündüm.bazen bazı seyleri göremiyorsun.Bilmiyorum o kadar mı kör oldum ki .Eskiden de muhabbet kusu degildik.Ama bu kadar da degildi. Yanlız eşimin soyledigi birini sevmeden boyle cinsellik yaşanmaz der. Yalan mi söyluyor cinsel cekimi sevgi mi sandi yani

Iletisim iki taraflı olur. Birinde problem görüyorsanız bu sizde de var demektir. Konuşma sitilinizi değiştirin. Ilgi çekici olun. Kiminle evlenir seni evlenin benzer problemler olacaktır. Yani bu adam kötü bosanip daha iyisini bulayim düşüncesi yanlıştır. Iyi ye denk gelmek öyle kolay olmaz. Elinizdekini değiştirebilirsiniz. Bu da sizin yeteginize bağlı. Olaylara pozitif bakmalisiniz. Belki de sizin tavrını dan dolayi böyle davranıyor.

, Teşşekkurler canım dediklerini yapıcam. Aslında bende de hata var biraz daha tatlı dilli olsam daha iyi olacak bu yönde kendimi gelistirmeye çalısıcağım.
Emin ol duzelicek yeterki
Cnm benim iliskim daha da duzene girdi esimle cok sukurki sana tavsiyem sema maraslinin evliliktede muhabbet olsn adli kitabini oneriyorum mukemmel bi kitap internettens sipariş verebilirsn benim kendimi gelistirmeme sebep olan bu kitap oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…