• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ilgisiz erkekler ve kadının yalnızlık hissi

evet ayne oyle gibiyim.evlendigimizden beri her bayram ayni sey ve yine gidecek gercekten artik tartismaktan yoruldum yildim sirf bu yuzden ses cikarmiyorum.
Rabbim yardımcınız olsun ben 8 sene çekebildim yaşım küçüktü evlendiğimde 19 yaşında anne oldum ve eski eşim umursamaz kendi ailesine sahip olamadı 8 sene boyunca benim senin gibi ailem olsaydı 8 senede sürmezdi olmuyorsa zorlamıcaksın kendimize zarar veriyoruz farkında olmadan düzelir düşüncesiyle devam ediyoruz malesef gitmiyo ben çok toplamak için uğraştım ama sonucu kendim buldum ve son noktayı koydum 6 sene oldu tek celsede boşandım şimdi tekrar geri dönmem için çabalıyor iş işten geçti yani onun için kimse kimsenin peşinde olamaz kardeşim erkek dediğin eşine sahip evine sahip çocuğuna sahip adamdır benim gözümde herkesin fikri ayrıdır saygı duyarım herkese

Rabbim yardımcınız olsun ben 8 sene çekebildim yaşım küçüktü evlendiğimde 19 yaşında anne oldum ve eski eşim umursamaz kendi ailesine sahip olamadı 8 sene boyunca benim senin gibi ailem olsaydı 8 senede sürmezdi olmuyorsa zorlamıcaksın kendimize zarar veriyoruz farkında olmadan düzelir düşüncesiyle devam ediyoruz malesef gitmiyo ben çok toplamak için uğraştım ama sonucu kendim buldum ve son noktayı koydum 6 sene oldu tek celsede boşandım şimdi tekrar geri dönmem için çabalıyor iş işten geçti yani onun için kimse kimsenin peşinde olamaz kardeşim erkek dediğin eşine sahip evine sahip çocuğuna sahip adamdır benim gözümde herkesin fikri ayrıdır saygı duyarım herkese
Boşandıktan sonra,kendınızı toparlayabıldınızmı? Yanı çalısmaya başladınızmı?

Boşandıktan sonra,kendınızı toparlayabıldınızmı? Yanı çalısmaya başladınızmı?
Ben evliyken çalışıyordum bıraktım çünkü durumum kötüydü antidepresan kullanıyordum devam ettim tedaviye ve tekrardan kendimi toplayıp çalışmaya devam ettim son olarak doktorum nereye kadar ilaç devam edebilirsin dedi uzun zaman ilaç kullandım ilacıda attım kullanmıyorum diyeceğim kimse kendinden değerli olamaz kardeşim

Ben evliyken çalışıyordum bıraktım çünkü durumum kötüydü antidepresan kullanıyordum devam ettim tedaviye ve tekrardan kendimi toplayıp çalışmaya devam ettim son olarak doktorum nereye kadar ilaç devam edebilirsin dedi uzun zaman ilaç kullandım ilacıda attım kullanmıyorum diyeceğim kimse kendinden değerli olamaz kardeşim
Demekkı ılac kullancak kadar evlılıgıne ve eşine sabretmişin.. bende saglıgımı psıkolojımı bozmamak adına hayata tutunmaya enerjık olmaya çalısıyorum, en azından saglıklı bır bırey olayım diyorum. Boşansakta ayrılsakta ben saglıklı dusuneyım dıyorum, ama bu surecler cok morel bozucu şeyler , nekadar saglıklı dusunebıleceksın dimi??

Demekkı ılac kullancak kadar evlılıgıne ve eşine sabretmişin.. bende saglıgımı psıkolojımı bozmamak adına hayata tutunmaya enerjık olmaya çalısıyorum, en azından saglıklı bır bırey olayım diyorum. Boşansakta ayrılsakta ben saglıklı dusuneyım dıyorum, ama bu surecler cok morel bozucu şeyler , nekadar saglıklı dusunebıleceksın dimi??
Benim durumum kötü olduğu için hiç üzüntü yaşamadım pişmanlık duymadım hiç bu güne kadar başta yapmam gereken diye pişmanlığım oldu çünkü sağlığımı kaybettim o süreçte iyi düşünüp doğruyu düşün aile bu durumda çok önemli her şeyini anlatki doğruyu göstersinler en ağzından arkanda duran birileri olması sana güç verir

Katiliyorum dusuncelerinize ama cocugum var artik bilemiyorum belki biraz daha sabretmem lazim diyorum olmazsa zaten istedigim an bosanabilirim ailem arkamda.sizin için sevindim eminim ben boşanma benim eşim de tekrar dönmek için çabalar çünkü benim gibi salak zor bulunur.

Katiliyorum dusuncelerinize ama cocugum var artik bilemiyorum belki biraz daha sabretmem lazim diyorum olmazsa zaten istedigim an bosanabilirim ailem arkamda.sizin için sevindim eminim ben boşanma benim eşim de tekrar dönmek için çabalar çünkü benim gibi salak zor bulunur.
Tabiki ben sadece paylaşmak istedim sizin kararınız bu ben sen o bu şu anlatabilir söyleyebilir kararı verecek hayatı yaşayacak olan sizsiniz yere sağlam basın isterim hiçbir hemcisimin üzülmesini istemem Rabbim hayırlısını en güzelini versin inşllh herkese

Canım ben üç yıllık evliyim ve eşim evlendiği ilk günden beri öyleydi.hep küser ayrı yatar sasiriyordum ama zamanla alıştım bu sefer yalnız hissetmeye başladım yani yaşadıklarım saçma geliyordu psikiyatra gittim sorun esi nde o gelmeli dedi tabi eşim kabul etmedi.biz de bir kaç kere bosanmalik olduk.şimdi dört aylık bir bebeğim var.bebegimlenl ilgileniyorum artık o bana ilgi göstermiş göstermemiş umrumda değil.yani başa çıkmanın.yolu takmamak bunları değiştiremeyiz.iki cocugu nda varmis Allah yardim cin olsun.
aynen en iyisi baska ugraslar hulup fazla onemsememek

bebekten sonra mı azaldı ilgi? aslında evlilik terapisti deneyebilirsiniz
Yok ya aslında hep ayniydi diyebilirim.terapist mi :halay:hayatta gitnez esim ben psikologa gidiyordum doktor esinizle konusmam lazim sorunlarin kaynağı o demişti.ama gitmedi ben delimiyim ne isim var deli doktoru nda dedi.:KK53::KK48:

Evlendikten önce de böyle ilgisizmiydiler acaba merak ediyorum degisiyorlar sanirim zaman ile...

Evlendikten önce de böyle ilgisizmiydiler acaba merak ediyorum degisiyorlar sanirim zaman ile...
Ne münasebet canım o zaman o kadar ilgili oluyorlar ki.ne sözler sözler veriyorlar hatta.:halay:.sen önceden böyleydin simdi boylesin deyince aldigim cevap.onlar kopruyu gecene kadardi.ve insan zaman gectikce daha iyi cevap buluyor.bu adam benimle neden evlendi sorusuna.ya evlenmek için sen bana yalvardın sen peşimden kostun diyorum napiyim kabul etmeseydin bile dedi yani dusun:kahve:

Back
X