- 24 Eylül 2016
- 247
- 254
- 103
Valla neler yapmadım ki takmayinca takmıyor ışte adam rahat gamsiz bu arada konu sahibi bizim kadar konuşmamış dikkat ettim de..Her tartışmayı büyütüyor.
Bende sıkıldım.
Yeterince tepkini belli et.
Adam olsun biraz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla neler yapmadım ki takmayinca takmıyor ışte adam rahat gamsiz bu arada konu sahibi bizim kadar konuşmamış dikkat ettim de..Her tartışmayı büyütüyor.
Bende sıkıldım.
Yeterince tepkini belli et.
Adam olsun biraz.
Kız ışte herkesin derdi var..Valla neler yapmadım ki takmayinca takmıyor ışte adam rahat gamsiz bu arada konu sahibi bizim kadar konuşmamış dikkat ettim de..![]()
Allahım sanki aynı adamdan bahsediyoruz.Kız ışte herkesin derdi var..
Ben anlatıyorum ama normalde yasamimda hep içime atarım.
Akşam adamın yüzüne dokundum diye oynama dedi. Uyu dedi.
Iyi dedim uyuyorum sahura da kaldırmasını bende yapmadım.
Sinir lldum.
Insan kocasına dokunamicaksa kime dokunacak film izleme derdine beni unutuyor.
nAllahım sanki aynı adamdan bahsediyoruz.bende kimseyle.konuşamıyorum yani konuşmama bile ışte maddi sıkıntın yok falan filanca bağlıyorlar hemen ama ben koç akla yakın olmak istiyorum.sanki ev arkadasiyiz.insan hayatta kendine en yakın kişi esi dir..
Disaridaki millet de mukemmel koca saniyot eaimi cunku disarida cok guler yuzlu ama evde yuzu gulmez.e parasida var ya herkese gore ideal kocayla evliyim.sinir oluyorum ya gerçektenValla benimde öyle . Bir eksiğin mi var neyin eksik diyor ama beni düşünüp eve cikolatayla gelmiyor bile.
n
Disaridaki millet de mukemmel koca saniyot eaimi cunku disarida cok guler yuzlu ama evde yuzu gulmez.e parasida var ya herkese gore ideal kocayla evliyim.sinir oluyorum ya gerçekten
Benim için öyle demiyorlardir. Benden düşük sosyal olarak falan ama dışarda iyi sevilen bir tip.
Bu muhabbet beni sardı bir kaç gündür konunuzu okuyorum ama buradan çıkarırlar benimde anlatmak istediklerim var ama uzunda beni de dinleyin olur mu yalnız size bişey dicem başka bir yerde konu açalım çünkü başkasının konusunda konuşulmaz diye biliyorum. Olur mu ? İçimi dökmeye çok ihtiyacım var.....
Benim
aslında öyle biriydi ama öncesinde aynı evde değildiniz ya da tartışmıyordunuz hiç o yüzden göremedin belki deGöremedim.daha doğrusu böyle biri değildi.
Olabilir canım.aslında öyle biriydi ama öncesinde aynı evde değildiniz ya da tartışmıyordunuz hiç o yüzden göremedin belki de