- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
gerçekten anlatılmaz yaşanır bizde saat 10 gibi geldik eve imam nikahımızı da kıydırıp gldik ablm(eltim),diğer eltim eşimin yengesi felan eve çıkardılar bizi bileziklerimi çkarmaya yarcımcı oldular sonra ev sahbi olarak birer m.suyu ikram edip gönderdik sonra namazımızı kıldık malm iş oldu hatta yatsı okunuyodu utandık baya erken başlamışız:)) yattık sabah erkenden uyandırdı eşim saolsun:))) tekrar uyuduk uyandık daha sonra kahvaltımızı hazırladık kim hangi odaya girerse diğerimizde oraya giriyoduk sanki ıssız adada kalmış gibi evimizden çkmadık ilk gün perdeleri bile açmadık bambaşka bir şey evlilğin ilk günü keşke tekrar yaşasam o günü dicem ama 11 aylk dünyalar güzeli kızım var onsuz gidemem geçmişe:))))))))))
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN :)Bide ben anlatiyim:) dugunden sonra esimin yengesi yigenleri evimize biraktilar bizi 10 dakika oturup kalktilar ogun adet olmustum:) esim tokalarimi cikardi soylene soylene kac tane vaddi hatirlamiyorum sabah uyandigimda kahvalti hazirdi bide erkenden cikip gul almisti bana iki gun hic cikmadik evden film izledik beraber yemek yaptik gercekten cok guzel gunlerdi Allah butun bekarlara hayirli esler nasip etsin:)
Bide ben anlatiyim:) dugunden sonra esimin yengesi yigenleri evimize biraktilar bizi 10 dakika oturup kalktilar ogun adet olmustum:) esim tokalarimi cikardi soylene soylene kac tane vaddi hatirlamiyorum sabah uyandigimda kahvalti hazirdi bide erkenden cikip gul almisti bana iki gun hic cikmadik evden film izledik beraber yemek yaptik gercekten cok guzel gunlerdi Allah butun bekarlara hayirli esler nasip etsin:)
Ah ya ben de düğün ertesi kahvaltiya gidenlerdenim. Öncesinde gitmeyecegiz diye anlasmistik ama sabah oyle olmadi. Kayinvalide bastırdı muhtemelen. Eşim de uyanıklık etti. Gidecegiz adet diye o aksam söyledi. Bütün tadım kaçtı. Ben de sabah degil 3te gittim kahvaltıya hazırlık yaptik yol için falan oradan geçecektik çünkü tatile. Onlar edepsizse ben ne yapayım uyum saglarimbenim düğünüm orduevinde olmuştu geceyi orduevinde geçirmiştik. sabah eşim erkenden kaldırmıştı anneme kahvaltıya gideceğiz diye ne kadar safmışım şimdiki aklım olsa hayatta gitmezdim. sabah sekizde kayınvalidemlere gitmiştik. kahvaltıdan sonra balayı için yola çıkmıştık. balayımızda üç-dört gün yanlız kalmıştık. kaldığımız yere eşimin iki erkek arkadaşı gelmişti kız arkadaşlarıyla. eşime hep derim sen benle değil onlarla evlisin derim. beş yıllık evliyim beş yıldır arkadaşlarıyla tatil yapıyoruz. anlatacak çok şey varya neyse
En son yazanin üstünden 7 sene geçmiş nasilda bulup çıkarıyorsunuzAh ya ben de düğün ertesi kahvaltiya gidenlerdenim. Öncesinde gitmeyecegiz diye anlasmistik ama sabah oyle olmadi. Kayinvalide bastırdı muhtemelen. Eşim de uyanıklık etti. Gidecegiz adet diye o aksam söyledi. Bütün tadım kaçtı. Ben de sabah degil 3te gittim kahvaltıya hazırlık yaptik yol için falan oradan geçecektik çünkü tatile. Onlar edepsizse ben ne yapayım uyum saglarimgidip bir güzel kahvaltı ettim. İğrençler ya. Şimdiki aklim olsa diyemiyorum. Olmuyor yeni evliyken baskın çıkamıyor insan
Sizin tarzınız bu galiba illa yeni konu mu açmamız lazım. Gördüm yazdım sizi rahatsız eden nedir. Bu platforma danışmak, akıl almak, moral bulmak için giriyoruz. Konu işinize gelmediyse geçin gidin. Hayatta daha mühim takılacak seyler var. Mümkünse burada birbirimizin moralini düşürmeyelimEn son yazanin üstünden 7 sene geçmiş nasilda bulup çıkarıyorsunuz
Evet tarzımı seveyim :)Sizin tarzınız bu galiba illa yeni konu mu açmamız lazım. Gördüm yazdım sizi rahatsız eden nedir. Bu platforma danışmak, akıl almak, moral bulmak için giriyoruz. Konu işinize gelmediyse geçin gidin. Hayatta daha mühim takılacak seyler var. Mümkünse burada birbirimizin moralini düşürmeyelim
Ozamanlar hayatınızda biri varmıydı şimdi hamile oluşunuzdan bile baya geçmiş :))Malesef henüz evlenememiş biri olarak okudukça yazılarınızı canım yandı üzüldüm çok keşke bende yaşayabilsem dedim o güzel duyguları .. Ben henüz her gecemi hayal ederek ve ağlayarak geçiriyorum(
Yorum yanlış yazıldıııEvet tarzımı seveyim :)
Sayenizde böyle bi konuyu keşfettim çokta güzelmiş bekar biri olarak umarım ilerde burada hayırlısıyla yerimi alırım çokk aminSizin tarzınız bu galiba illa yeni konu mu açmamız lazım. Gördüm yazdım sizi rahatsız eden nedir. Bu platforma danışmak, akıl almak, moral bulmak için giriyoruz. Konu işinize gelmediyse geçin gidin. Hayatta daha mühim takılacak seyler var. Mümkünse burada birbirimizin moralini düşürmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?