evlilikte ilk sabah !

Gece zaten 1 gibi bizim bütün sülale ile eve gittik bizi bırakmaya geldi benim ailem eşimin tarafından sadece kayınvalidem kayınpederim vardı. Benim dayılar, teyzeler, yengeler herkes geldi hatta dayım takılmış eşime damat bir çay koy da içelim diye bizimkisi de gerçek diyor sanmış çay koymuş neyse 5 dakika içinde herkes gitti baktım mutfakta ocağın altı yanıyor bu ne dedim eşime anlattı dayımın dediklerini ya o şaka yapmıştır diyorum inanmıyor neyse gelinliği damatlığı filan çıkardık üzerimize rahat bir şeyler giyip oturup ilk gecemizde karşılıklı çay içtik düğünün kritiğini yaptık resmen:) Ertesi günde erkenden balayına gideceğimiz için o gece çok yorulduğumuzdan yattık uyuduk kardeş kardeş enerjimizi balayına sakladık:) Sabahta erkenden kalkıp giyinip doğru havaalanının yolunu tuttuk.

çok guzelmiş Allah mutlulugunu daim etsin

Bide ben anlatiyim:) dugunden sonra esimin yengesi yigenleri evimize biraktilar bizi 10 dakika oturup kalktilar ogun adet olmustum:) esim tokalarimi cikardi soylene soylene kac tane vaddi hatirlamiyorum sabah uyandigimda kahvalti hazirdi bide erkenden cikip gul almisti bana iki gun hic cikmadik evden film izledik beraber yemek yaptik gercekten cok guzel gunlerdi Allah butun bekarlara hayirli esler nasip etsin:)

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN :)

aayyy inşallaahhhh aminnnnnnnnnnnn

Cok sacmasapan ama cok guzeldi :) bi ara uykudan uyandım napıyorum ben ya dedim eşimi gördüm ne işi var ya benm yatağımda dedim yorgunluk kafa yapmış çünkü bende hahaha Kafam açılınca anladım yanında uyanmak coook huzurluyduuuu

Ben uzak bir şehre gelin geldim..Eltim yengeleri abisi falan bir kaç kişide bizle geldi..Oturduğumuz evin karşı dairesinde kaldılar..Sabak 8 gibi kapı ziline uyandık....Yola çıkacaklarmış mutfağa kahvaltı yapmaya daldılar.Ben utancımdan yüzlerine bakamamıştım.Toyluğun cahilliğin verdiği saflıkla onlara kızmadım...Utandım sadece..

Evimizdeydik, uyandık mutluyduk,ama sağolsun gece bile öptü beni kaç kere eşim ben uyurken.Sonra sarılıp sohbet ettik yatakta,ardından hazırlandık kahvaltı yaptık dışarda. Ben balayımı evimde geçirdim, gayet de güzeldi, onunla barakada bile balayı yapardım,umrumda değil :)))

Ah ya ben de düğün ertesi kahvaltiya gidenlerdenim. Öncesinde gitmeyecegiz diye anlasmistik ama sabah oyle olmadi. Kayinvalide bastırdı muhtemelen. Eşim de uyanıklık etti. Gidecegiz adet diye o aksam söyledi. Bütün tadım kaçtı. Ben de sabah degil 3te gittim kahvaltıya hazırlık yaptik yol için falan oradan geçecektik çünkü tatile. Onlar edepsizse ben ne yapayım uyum saglarimgidip bir güzel kahvaltı ettim. İğrençler ya. Şimdiki aklim olsa diyemiyorum. Olmuyor yeni evliyken baskın çıkamıyor insan

En son yazanin üstünden 7 sene geçmiş nasilda bulup çıkarıyorsunuz

Sizin tarzınız bu galiba illa yeni konu mu açmamız lazım. Gördüm yazdım sizi rahatsız eden nedir. Bu platforma danışmak, akıl almak, moral bulmak için giriyoruz. Konu işinize gelmediyse geçin gidin. Hayatta daha mühim takılacak seyler var. Mümkünse burada birbirimizin moralini düşürmeyelim

En son yazanin üstünden 7 sene geçmiş nasilda bulup çıkarıyorsunuz
Sizin tarzınız bu galiba illa yeni konu mu açmamız lazım. Gördüm yazdım sizi rahatsız eden nedir. Bu platforma danışmak, akıl almak, moral bulmak için giriyoruz. Konu işinize gelmediyse geçin gidin. Hayatta daha mühim takılacak seyler var. Mümkünse burada birbirimizin moralini düşürmeyelim

Evet tarzımı seveyim :)

Ozamanlar hayatınızda biri varmıydı şimdi hamile oluşunuzdan bile baya geçmiş :))

Sayenizde böyle bi konuyu keşfettim çokta güzelmiş bekar biri olarak umarım ilerde burada hayırlısıyla yerimi alırım çokk amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…