evlilikte ilk sabah !

harika birşeydi yaaaa:))) öpülerek uyandırılmak sonra aman Allahım şimdi burası bizim evimiz ve yatağımızmı şokunu atlatamamak:))) ve benim için en güzeli hemen balayına gitmek:))))

eşimle çok severek isteyerek evlendik.
ilk sabahımızı düşündü de ne romantik ne de özel geldi şimdi.
düğünden sonra kv evinde kaldık onlar da başka bi akrabanın evinde.
sabah her an gelecekler korkusu ile 8 gibi uyandım.
eşimden acaip şekilde utanıyordum. eşimse çok mutlu ağzı kulaklarına varıyordu.
saat 11 gibi ev halkı ve misafirler gelmeye başladı.
kv bize kahvaltı haırladı kahvaltı yaptık ama
ben saklanacak delik arıyordum.
sanki herkes bize sırıtarak bakıyormuş gibi geliyordu.
çok utandığımı hatırlıyorum sadece.
geçenlerde eşime ne hissettiğini sordum o sabah
omzuma evliliğin ağır sorumluluğunun yüklendiğini hissettim ve ağırlığından korktum demişti.
bana da onun cevabı komik g eldi ama doğrudur.
benim sorumluluğum ağır olsa gerek

biz istanbulda yaşamayacağımız için o geceyi eltimin evinde geçirmiştik. sabahında da balayı için uçağa yetişecez telaşıyla uyanıp apar topar giyinmiştik..çok karmaşık duygularla dolu bir sabahtı. ailemi uzun süre göremeyeceğim için buruk,artık evli bir kadın olduğum için tuhaf, yepyeni bir hayata başlayacağım için heycanlı ve ilk defa ailemden bağımsız kaldığım için başka arkadaşlarında yazdığı gibi sanki her an babam veya annem arayıp nerde kaldın diye azarlayacakmış gibi tuhaf bi histe vardı 1 haftaya kadar

Ben inanamamıştım sanki yanımdan ailesinin evine gidecekmiş gibi hissediyordum.Ki ertesi akşam da misafirleri vardı evlendik hep kaynanamdaydık.Ayrılamadı bizimki anasından.2 sene geçti hala ilk günkü gibi beyfendi

Sabah kalktık ,tabi sanki babm arıcakmıs yada annem napyosun sen dıcekmıs gıbı hissediyosun :)ıcınde sankı aılene ıhanet edıyomusun gıbı bı hıs :)ama evlısın ıste yanında kuzucugun bıtanecık eşekin var :):)sanki tatilde gıbısın ama hıcbırseyın farkında degılsın ..bılmıyorsunkı hersey daha yenı baslıuor:)heyecanlıyım :)herkese nekadar mutlu oldugumuzu antatmak ıstıyorum ..sızde evlenın valla mutıs bısıy evlılık:)demek ..mutluyum bnde oda ..kısacık gorusmeler bıtmıs ..artık hep bırbırımızın yanındayız:)evlendıkten sonra esımı daha cok sevdım .. onunda benı daha cok sevdıgını hıssettım :)ılk sabah..karmakarısık duygular..sanarım anlatılmaz yasanır arkadasım ..

ay inşAllah yıllar sonra böyle konulara yorumumu atarım bendee

Bizde yoktur öyle şeyler kimse bişiy dememişti bana ..ama evlenecekler bence birçok şeyı araştırmalı ..evli arkadaşlardan yardım alınabilir

Evlenirsem kesinlikle bu tarz konularda detaya girmem annemle.
O da açmaz zaten bu meseleleri.
Hoş değil bence. :26:

Son düzenleme:
ayy bence de çok utanç verici.. ama annem de çekingendir benim, o yüzden sanmıyorum öle bir konuşma yapacağını. umarım da yapmaz.. zaten artık internetten herşeyi öğrenebiliyoruz, annelere bu konuda ihtiyaç kalmadı sanki :)

Eşiniz bakire değilsin triplerine girmedimi
Kanamayinca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gerçekten anlatılmaz yaşanır bizde saat 10 gibi geldik eve imam nikahımızı da kıydırıp gldik ablm(eltim),diğer eltim eşimin yengesi felan eve çıkardılar bizi bileziklerimi çkarmaya yarcımcı oldular sonra ev sahbi olarak birer m.suyu ikram edip gönderdik sonra namazımızı kıldık malm iş oldu hatta yatsı okunuyodu utandık baya erken başlamışız:)) yattık sabah erkenden uyandırdı eşim saolsun:))) tekrar uyuduk uyandık daha sonra kahvaltımızı hazırladık kim hangi odaya girerse diğerimizde oraya giriyoduk sanki ıssız adada kalmış gibi evimizden çkmadık ilk gün perdeleri bile açmadık bambaşka bir şey evlilğin ilk günü keşke tekrar yaşasam o günü dicem ama 11 aylk dünyalar güzeli kızım var onsuz gidemem geçmişe:))))))))))

Son düzenleme:
Gerdek ile ilgili hiçbir geleneği yerine getirmedim hickimsede talepte bulunmadı. Öyle çok modern alilelerimizde yok ama iş erkekte bitiyor. Düğün öncesi o gece o sabah hatta o hafta kimseyi görmek istemiyorum dedim eşime, sağolsun herkese söylemiş. Zaten öyle aile ağzına bakan bir tip değildir çok şükür. 2 gün evimizde kaldık sonra balayına gittik. O nedenle gayet güzel anılarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…