- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
Dugun gecesi balayina gittik, akrabalar "bizde adet kayinvaldenin evinde bir gece kalinir sonra balayina gidilir diye israr ettiler".(onlara ne oluyorsa) benimde morelim cok bozuldu bu duruma, gorumcemde sagolsun adet madet kalmadi, cocuklar gitsin bu gece yanliz kalsinlar, yarin el opmeye gelirler dedi. ozaman morelim yerine gelmisti. neyse balayina gittik, cok yorgunduk, otelimiz cok guzeldi, balayi suit odasi oldugu icin, hemen kuruyemisler, hizmetler , kuvet suyla dolu icinde guller cicekler falan. Dus almaya kiyamamistim:) bizim ilk 3 gun olmadi, cok aci hissettim ben. 1 hafta baliyi yaptik, arkadasim eczaci, bana sakinlestirici vermisti . ilk gece bir subardagini bu damlayi damlat sonra iliskiye gir diye, ama ben ilk gun degil 3.gun yaptim ve olay gerceklesti:) benim kanama olmadi . bazi bunyelerde kanama olmuyormus. guzel gunlerdi . 10 gun turkiyede kaldiktan sonra, yurtdisina kendi evime geldim. evimizde hic birsey yoktu, 2 ay icerisinde herseyi aldik esimle, asil balayi yurtdisina kendi evimde yasadim diyebilirim. hep gezdik tozduk:) yemek falan yapmadim, disarda yedik ictik. guzel gunlerdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?