- 4 Kasım 2011
- 88
- 6
- 48
- 37
- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
hayatimin EN mutlu sabahiydiasla unutamam.. bana bakislari bile cok farkliydi o sabah tam aptal asik hallerine geri donmustu ilk cikmaya basladigimiz zamankinden bile fenaydi hatta uyaninca bir saat kadar oyle simsiki sarilip konusmustuk cok romantikti (hos, esim uyaninca demek daha dogru olur cunku ben biriyle uyumaya alisik olmadigim icin sabaha kadar kaskati sekilde yatip telefonumla falan oynamistim) yine de cok mutluydum yorgun olmama ragmen.. esimi hic o kadar romantik gormemistim etkisi 1 hafta falan surdu sonra yavas yavas kendine geldi neyse sonra kalkip eve gidip kahvalti yapip bavullari alip balayi icin yola cikmistik ne guzel bir gundu simdi hatirladim ya ayni hisleri yasamis gibi oldum kosup esime sarilip opup geri geldim cooook mutlu, heyecanli, boyle sersem gibi bir gun gecirmistim
6 yıllık flört döneminden sonra ilk sabah sanki yıllardan beri evliymişiz gibi hissettim... Elbette insanın sevdiği insanla hayatını birleştirmesi eşsiz bir duygu. Ama özellikle ilk sabah bende bir sersemlik olmuştu eee şimdi ne yapacaktım dedim kendi kendimehangi işten başlamam lazımdı, kahvaltıyı nasıl hazırlıcaktım ... vb. Henüz 5 gün oldu evleneli, hala evimde misafirmişim gibi geliyor. Herşey yabancı... Şaşkınım
hayatimin EN mutlu sabahiydiasla unutamam.. bana bakislari bile cok farkliydi o sabah tam aptal asik hallerine geri donmustu ilk cikmaya basladigimiz zamankinden bile fenaydi hatta uyaninca bir saat kadar oyle simsiki sarilip konusmustuk cok romantikti (hos, esim uyaninca demek daha dogru olur cunku ben biriyle uyumaya alisik olmadigim icin sabaha kadar kaskati sekilde yatip telefonumla falan oynamistim) yine de cok mutluydum yorgun olmama ragmen.. esimi hic o kadar romantik gormemistim etkisi 1 hafta falan surdu sonra yavas yavas kendine geldi neyse sonra kalkip eve gidip kahvalti yapip bavullari alip balayi icin yola cikmistik, italya'da romantik bir hafta... simdi hatirladim ya ayni hisleri yasamis gibi oldum kosup esime sarilip opup geri geldim cooook mutlu, heyecanli, boyle sersem gibi bir gun gecirmistim o ilk gun, hele ilk sabah yasadigim mutluluk tek yani benim icin benzeri yok kesinlikle
İlk sabahımda gözümü ilk açtığımda ilk gördüğüm şey onun yemyeşil gözleriydi..Bana bakıyordu benden önce uyanmış..Bir an duraksadım kendi kendime bu adam kim? ben nerdeyim olayına girdim,yaşadıklarımız ilk öpücüğümüz vee düğünümüz gözümün önünden hızla geçti ve olduğum zaman dilimine geri döndüm..Artık birine aittim..O da bana.. Yatakta yastık savaşı yaptık..Evimizi gezdik tekrar ..Sonra güle oynaya kahvaltı sofrasını hazırladık..Hissettiklerimm biraz burukluk,biraz yalnızlık,en çok mutluluk ve onun bana verdiği huzur..Kahvaltı sofrasına oturduk..Ağzıma bir lokma attım ve gözlerimden yaşlar süzüldü..Ağlamaya başladım,çok yalnız olduğumu hissettim..Öyleyim zaten ama bana o an daha da koydu.. Hıçkıra hıçkıra ağlamaya devam ediyordum eşim yanıma geldi dayanamadı o da ağlamaya başladı.. Herşey güzel olucak mutlu olucaz dedi..Salya sümük öptük birbirimizi..Gülmeye başladık deliler gibi..Kahvaltımıza devam ettik.. Biraz dans ettik çiftetelli oynadıkSonra dışarı çıktık kar yağıyordu 16 ocakta evlenmiştik..Ayın 17 si karlıydı güzeldi..Çok ta romantik.. Onu bu dünyada hiçbirşeyi bu kadar çok sevemiceğim kadar çok seviyorum.. O gerçekten benim HERŞEYİM.. Birde bebişimiz olursa meyvemiz olarak ne mutlu bize.. Rabbim ağzımızın tadını bozmasın İnşallah..
çok guzel seyler yazmıssıınz masallah herkesın mutlulugu daım olsunnn bekarlarada nasıp olsun ıns
bn sıze bıse danısmak ıstıyrm
nısanlımla bu konuyu konustuk ben ona o ılk geceden cok korktugumu acıyacagını soyledım cunku bızım mahalllhedı bazı salak kadınlar benı cok gerdı korkutarak anlattılar bırde bende şu psıkolojı var o ılk gece ben onunla bırlıkte olurken rahat davranırsam ve o şuna bak nasıl da rahat acaba daha önce bısey mı yasadı bırıyle dıye dusunur mu dıye sacma bı fıkır gelıyor aklımaaa
daha evlenmemeıze bır yıl var ama ben cok gergınım dıyorum kı rahat olacam sonrada ama yanlıs anlasılırsam dıye dusunuyrm bunu nısanlımla paylasamıyrm allahım ne kötu bı durum sacmalıyor muyum bunu nasıl asıcam bılmıyorum
Ben 2 Günlük evli olarak anlatayımGece zaten 3 gibi gelmiştik duşumuzu almıştık,namazımızı kılmıştık sonra malum işi yaptık korkulcak birşey yok. saat 1 gibi kalmıştık o benden önce kalkmış kahvaltı hazırlamış böyle güllerle falan beraber yatağı topladık sonra kahvaltı biraz sahile indik birkaç tur attık alışveriş derken eve geldik
ilk günlerin heyecanı apayrı bi duygu olmalı :)
evet bambaşka anlatılmaz yaşanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?