- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
bende korkulcak bir durum yok dedim....baska biseymi dedim??
Biraz acı olduğunu hepimiz biliyorum ama abartmaya gerek var mı?
Ben o acıyı ne kadar abartmıştım ama öyle olmadığını gördüm. Kimse o durumu yaşamasın bu yanlış bilgiler yüzünden...
yok size demedim zaten ,evet doğru acıyo ama o arkadaşın dediği gibi korkutmaya da gerek var mı dedim sadece
bende herkes farkli yasar yazdim degilmi??
sana katiliorum, banada aynen oyle abartmislardi,fakat o denli aci olmadigini '' anladim ''
ama nihayettinde yinede biraz aci duyuluyor tabi.vereliniortak
Niye insanları yanlış yönlendirerek korkutuyosunuz. Çok çirkince bir davranış.
Tüm bu durumu yaşamamış kızlarımıza sesleniyorum, korkmayın. Korkulacak bişey olsa millet birbirinin üstüne bu kadar atlamaz dimi ama.
Sevdiğiniz insanla o günün tadını çıkarın ki, gelecekte tebessümle anarsınız.opuyorumnanaktan
eşim o konuda çok anlayış gösterdi hiçte saldırmadı benim canım azda acıdığını anladığı an kendini çekti haa onunda benimde ilk deneyimizdi yolunu yordamını bilmiyorda olabiliriz ki ilk gece bu adı üstünde ha bu durumu yaşayan ben değilm kime sorduysam aynı şey acıyoooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr ister kızın ister kızmayın hiçte umrumda değilnot: Eşiniz normal bir insansa ve bu işlerin yolunu yordamını bılıyosa bı yerınıze bısey olmuyor..Eşiniz bahşi bir hayvan gıbı saldırırsa o zaman ertesı gun oturamazsınız tabı hatta yururken bıle zorlanırsınız..İşini bilmesıyle alakalı
eşim o konuda çok anlayış gösterdi hiçte saldırmadı benim canım azda acıdığını anladığı an kendini çekti haa onunda benimde ilk deneyimizdi yolunu yordamını bilmiyorda olabiliriz ki ilk gece bu adı üstünde ha bu durumu yaşayan ben değilm kime sorduysam aynı şey acıyoooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr ister kızın ister kızmayın hiçte umrumda değil
doğruyu söyleyeyimklava:bütün evlenmemiş kızlarda öğrensin canınız çok yanacak çok kötü bi acı ertesi sabahta doğal olarak oturmakta azıcık zorlanılıyo
doğruyu söyleyeyimklava:bütün evlenmemiş kızlarda öğrensin canınız çok yanacak çok kötü bi acı ertesi sabahta doğal olarak oturmakta azıcık zorlanılıyo
ne:1shok:
buradaki çoğu insan bunda bir şey yok sinek ısırığı falan diyerek genç kızları rahatlatmaya çalışıyor siz ise bizi daha çok geriyorsunuz.neyse kendi adıma konuşayım.
çok gerildim açıkcası bu mesajınıza.kk'da bunu ilk defa duydum
ne:1shok:
buradaki çoğu insan bunda bir şey yok sinek ısırığı falan diyerek genç kızları rahatlatmaya çalışıyor siz ise bizi daha çok geriyorsunuz.neyse kendi adıma konuşayım.
çok gerildim açıkcası bu mesajınıza.kk'da bunu ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?