evlilikte ilk sabah !

evlenmeden önce bende gereksiz bir ilk gece korkusu vardı.. o gece olmasın die canım çok yorulduk şöyle bir dinlenelim sonra tadını çıkara çıkara yaparız falan dedim .. o da anlayış gösterdi yattık uyuduk.. ama çok uzun sürdü 5 ay çok kötü günler geceler yaşadık(benim korkumdan )
sonra... bir şekilde başardığım gün ...harikaydıı:) korkumun gereksiz olduğunu anladım. çok mutluyduk çokkk...:asigim:

Biraz acı olduğunu hepimiz biliyorum ama abartmaya gerek var mı?
Ben o acıyı ne kadar abartmıştım ama öyle olmadığını gördüm. Kimse o durumu yaşamasın bu yanlış bilgiler yüzünden...

bende herkes farkli yasar yazdim degilmi??
sana katiliorum, banada aynen oyle abartmislardi,fakat o denli aci olmadigini '' anladim ''
ama nihayettinde yinede biraz aci duyuluyor tabi.vereliniortak

bende herkes farkli yasar yazdim degilmi??
sana katiliorum, banada aynen oyle abartmislardi,fakat o denli aci olmadigini '' anladim ''
ama nihayettinde yinede biraz aci duyuluyor tabi.vereliniortak

Yani elbette oluyor ama dayanılamayaca ve abartılacak bir acı değil, sızı sadece...
Kimseyi korkutmanın bir anlamı yok (üstüne oturamadığını söyleyen kişi için söylüyorum)...

ben kimseyi yanlış yönlendirmiyorum yaşadığımı söyledim banada evlenmeden önce ay yok hiç bişey olmaz acımaz falan filan dı masallarını çok anlatılar taki evlenip kendim yaşayana kadar hatta ertesi gün sağdıcımada söyledim çok kötüydü diye herkes beni kandırmıştı diye bana dediği tek şey ''bende seni kandırdım çok acıyor ben 1 saat oturup ağlamıştım'' haa herkesinki acırmı bilmem ben yaşadığımı söyledim kimseyi kandırmıyorum en azında

eşim o konuda çok anlayış gösterdi hiçte saldırmadı benim canım azda acıdığını anladığı an kendini çekti haa onunda benimde ilk deneyimizdi yolunu yordamını bilmiyorda olabiliriz ki ilk gece bu adı üstünde ha bu durumu yaşayan ben değilm kime sorduysam aynı şey acıyoooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr ister kızın ister kızmayın hiçte umrumda değil

yok be ablacım kızmıyorum ben nıye kızım herkesın kendı yasadıgı.

10 ay yapamadık çok kötü günler geçirdim eşim bir süre sonra kapris yaptığımı düşünüyordu. tedavi gördüm 12 günde tedavim bitmişti ancak doktora 5000 tl para ödemiştik. çocuk doğurdum ama hala yaparken ilk başta canım yanıyor sonra geçiyor

doğruyu söyleyeyim klava:bütün evlenmemiş kızlarda öğrensin canınız çok yanacak çok kötü bi acı ertesi sabahta doğal olarak oturmakta azıcık zorlanılıyo

bu yorumu yazan kişinin hymenin yapısıyla ilgili hiçbir bilgisi yok sanırım.
kızlık zarı dediğimiz şey çoğu kişide aynı olsa da çok farklı yapılarda bulunanlar da var.
bu acıya sebep olabilir.
ama bunu hiç yaşamamış kızların, kadınların yarısına yakınında kanama bile olmadığını bilmesinde fayda var.
demekki o kadar da abartılacak bir durum yok.

ne acısı ya
oncacık şeye acı diyen hayatında hiç acı görmemiş demektir
çocuk doğrsunlarda acıyı görsünler

ilk aklıma gelen babam ararsa ne derim,telefonu açamam..sanki suç işlemişim gibi utanıyordum..yetiştirilme tarzımızdan herhalde ya:))

Bende istiyoruuuuummm o günleriminnn gelmesiniiiii.....
Sevdigiiimmm'le uyandigimiz o ilk sabahimiziiii ....bilmiyorumkismile
yaa bunlari okuyunca insan bunlari yasamak istiyo, o günlerin gelmesini istiyoo, hayal kuruyoo.........:kedi::kedi:

:Saruboceq::Saruboceq:

doğruyu söyleyeyim klava:bütün evlenmemiş kızlarda öğrensin canınız çok yanacak çok kötü bi acı ertesi sabahta doğal olarak oturmakta azıcık zorlanılıyo

ne:1shok:
buradaki çoğu insan bunda bir şey yok sinek ısırığı falan diyerek genç kızları rahatlatmaya çalışıyor siz ise bizi daha çok geriyorsunuz.neyse kendi adıma konuşayım.
çok gerildim açıkcası bu mesajınıza.kk'da bunu ilk defa duydum

gerilmeye hiç gerek yok bulancak ,öyle abartılcak bişey değil a.s

Bunun gibi yanlış bilgilendirmeler yüzünden vajinismus adındaki hastalık var Türk kadınlarında. Bunun bir örneği de bendim çok şükür atlattım...
Sen ona bakma, gerilme hiç. Öyle abartıldığı gibi birşey değil. Sadece baskı hissi ve sinek ısırığı a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…