- 3 Şubat 2019
- 138
- 55
- 18
- 35
- Konu Sahibi yagmurumm18
-
hangi herkesVe herkes gibi mutlu bir evliliğim olsun istiyorum
Eşlerin birbirine alışma sureciymisNasıl yani? İlk yıl niye tehlikeli olsun ki?
Tehlikeli derken tartismalarin eksik olmadığı bir yilEşlerin birbirine alışma sureciymis
Tehlikeli derken tartismalarin eksik olmadığı bir yil
İlk yılın tehlikeli olarak anılmasının nedeni ego savaşlaridir benim dediğim olacak hayır benim dediğim şunu şuraya koyma bunu böyle yap vs vs ben bir buçuk yıllık evliyim eşimle bir kere bile tartışmadık tüm sorunları konuşup anlaşarak çözdük yani demek istediğim kesinlikle sorun olur diye bişey yok . Karşılıklı anlayış varsa sorun olmaz ama zaten yoksa bir yıl beş yıl fark etmez her zaman tehlikelidir anlayışsızlık . Madem yeni evlenecekseniz hayırlı olsun nacizene tavsim öfkeyle inatla asla hiç bir sorunu cozemezsiniz bunu istemediğiniz bir durumla karşılaşınca aklınızdan çıkarmayın . Sevgi gösterilerini her zaman karşıdan beklemeyin nasıl sevilmek istiyorsanız ona sizi öyle sevmesi gerektiğini öğretin . Yıllardır birbirinizi tanıyor olsanız bile evlendiginizde farklı yönlerini görüceksiniz değiştirmeye çalışmayın değiştirme cabanizi gördüğü an direnmeye başlar . MutluluklarKızlar sorum tecrübeli arkadaşlara.Evlilikte ilk yıl neden tehlikeli?Bu yılı hafif hasarla atlatabilmek için nasıl davranılmali?Yapı olarak duygusal ve alıngan bir insanım.3 ay sonra düğünüm var.Ve herkes gibi mutlu bir evliliğim olsun istiyorum.
İlk yılın tehlikeli olduğunu şu yüzden söylüyor olabilirler. Başta her şey oturmadığı için eşler kavgaya meyilli olabiliyor. Aynı evin içine girince düzen oturtana kadar zaman geçiyor. Tabi herkesin evliliği böyle olmuyordur ama benim de ilk senem zor geçmişti. Sebebi de eşim de aile terbiyemizin çok farklı olmasıydı. Bir de işte aileyle görüşme, arkadaşlarla plan yapma, özel zamanlar yaratma, ev düzeni bunların yerleşmesi hemen olmuyor. Ama zaman geçtikçe herkes birbirinin hassasiyetlerini ve beklentilerini öğrendikçe her şey yoluna giriyor. Mutluluklar dilerim.Kızlar sorum tecrübeli arkadaşlara.Evlilikte ilk yıl neden tehlikeli?Bu yılı hafif hasarla atlatabilmek için nasıl davranılmali?Yapı olarak duygusal ve alıngan bir insanım.3 ay sonra düğünüm var.Ve herkes gibi mutlu bir evliliğim olsun istiyorum.
Belki de ilk yılınız çok öpüşmeli sevişmeli geçecek. Kendinizi şartlandırmayın
İlk yılın tehlikeli olarak anılmasının nedeni ego savaşlaridir benim dediğim olacak hayır benim dediğim şunu şuraya koyma bunu böyle yap vs vs ben bir buçuk yıllık evliyim eşimle bir kere bile tartışmadık tüm sorunları konuşup anlaşarak çözdük yani demek istediğim kesinlikle sorun olur diye bişey yok . Karşılıklı anlayış varsa sorun olmaz ama zaten yoksa bir yıl beş yıl fark etmez her zaman tehlikelidir anlayışsızlık . Madem yeni evlenecekseniz hayırlı olsun nacizene tavsim öfkeyle inatla asla hiç bir sorunu cozemezsiniz bunu istemediğiniz bir durumla karşılaşınca aklınızdan çıkarmayın . Sevgi gösterilerini her zaman karşıdan beklemeyin nasıl sevilmek istiyorsanız ona sizi öyle sevmesi gerektiğini öğretin . Yıllardır birbirinizi tanıyor olsanız bile evlendiginizde farklı yönlerini görüceksiniz değiştirmeye çalışmayın değiştirme cabanizi gördüğü an direnmeye başlar . Mutluluklar[/QUOTE
nasıl sevilmek istiyorsanız öğretin demissiniz ya bunu birsz daha açabilir misiniz?İlk yılın tehlikeli olarak anılmasının nedeni ego savaşlaridir benim dediğim olacak hayır benim dediğim şunu şuraya koyma bunu böyle yap vs vs ben bir buçuk yıllık evliyim eşimle bir kere bile tartışmadık tüm sorunları konuşup anlaşarak çözdük yani demek istediğim kesinlikle sorun olur diye bişey yok . Karşılıklı anlayış varsa sorun olmaz ama zaten yoksa bir yıl beş yıl fark etmez her zaman tehlikelidir anlayışsızlık . Madem yeni evlenecekseniz hayırlı olsun nacizene tavsim öfkeyle inatla asla hiç bir sorunu cozemezsiniz bunu istemediğiniz bir durumla karşılaşınca aklınızdan çıkarmayın . Sevgi gösterilerini her zaman karşıdan beklemeyin nasıl sevilmek istiyorsanız ona sizi öyle sevmesi gerektiğini öğretin . Yıllardır birbirinizi tanıyor olsanız bile evlendiginizde farklı yönlerini görüceksiniz değiştirmeye çalışmayın değiştirme cabanizi gördüğü an direnmeye başlar . Mutluluklar
Ayyyy insalalh
Aynen bu sekilde nitelendiriliyorAlışma ve birbirini tabıma Süreci oldupu için biraz daha sık kavgalar olması normal olan bir süreç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?