- Konu Sahibi yagmurumm18
-
Maşallah sizeUyumlu bir eşiniz varsa zorlanmazsiniz. Ya da siz uyumlu iseniz yine zorlanmazsiniz. Binaenaleyh, biriniz uyumlu ise zorlanmazsiniz.
Onun haricinde insan başlarda karşı cinsten biriyle yaşarken zorlanıyor elbette. İlk etapta tartışmalarda seviyeyi asla ama asla dusurmeyin. Yoksa öyle gider, yüz göz olursunuz, saygı falan kalmaz.
Tüm hayatiniz eşiniz olmasin. Yoksa insan fena sariyor karşısındakine
Bizimki bir iki ay sürdü. Sonra alistim gitti.
bu sekilde çok duyduğum için sordum sorumu tamdaİlk 1 yılımı hatırlamak bile istemiyorum.. sürekli kavga kavga kavga..şimdi çok güzel şükür
Erkeklerin sevme algısı bizim gibi değil ben kendi hayatım üzerinden orneklendireyim ben de her kadın gibi eşim tarafından bevenilmek isterim iltifat duymak isterim cinsi münasebet olmadan da benimle yakın olsun isterim ama böyle olmuyor erkeklere seni seviyorum dersin o sana ben de seni der ben nasıl sevilmek istiyorsan onu öyle seviyorum iltifat ediyorum espiri yapıyorum bunun üzerine şimdi gözüne bakisimdan bile ne zaman iltifat zamanı anliyonasıl sevilmek istiyorsanız öğretin demissiniz ya bunu birsz daha açabilir misiniz?
Sabırlı ol eşin ve sen birbirinize zaman tanıyın evliliğe insan hemen alışamıyorKızlar sorum tecrübeli arkadaşlara.Evlilikte ilk yıl neden tehlikeli?Bu yılı hafif hasarla atlatabilmek için nasıl davranılmali?Yapı olarak duygusal ve alıngan bir insanım.3 ay sonra düğünüm var.Ve herkes gibi mutlu bir evliliğim olsun istiyorum.
Kızlar sorum tecrübeli arkadaşlara.Evlilikte ilk yıl neden tehlikeli?Bu yılı hafif hasarla atlatabilmek için nasıl davranılmali?Yapı olarak duygusal ve alıngan bir insanım.3 ay sonra düğünüm var.Ve herkes gibi mutlu bir evliliğim olsun istiyorum.
Evlenecegin insan anlayisliysa korkmaKızlar sorum tecrübeli arkadaşlara.Evlilikte ilk yıl neden tehlikeli?Bu yılı hafif hasarla atlatabilmek için nasıl davranılmali?Yapı olarak duygusal ve alıngan bir insanım.3 ay sonra düğünüm var.Ve herkes gibi mutlu bir evliliğim olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?