Amin ins.cnmYok canim bosver ezdikce egosu tavan yapmis hak ettiginde cevabini ver Allah huzur versin hepimizin yuvasina.
Haklisin cnmKendinizi ezdirmeyin ama gereksiz çıkışlara da gerek yok..
Aynen cnmDeli deliyi görünce sopasını saklar diye boşuna dememişler.
Hep derim tavır değişikliği böylelerini susturur diye.
Çok iyi yapmışsınız.
Abartmadan o kabalaştığında siz de hakkınızı savunacaksınız tabi ki.
Allah huzur versin.
Ailede huzur yoksa gerisi boş.
Yok cnm durduk yere pat diye tepki vermiyorum mesela esim bir seyi sert bir dille soylerse ona niye bagiriyorsun iste boyle falan derim susarÇekiniyir diye herseyde tersleyip, ters cikmaya, bagirmaya baslarsaniz bu seferde esiniz patlar birgun. Tadinda birakmayi bilin yeter.
Cok sukur cnm Tek duamda hep sudur Rabbim evli olupda huzuru olmayanlars huzur versin temennimde kadinlar kendini abartili degilde gerekli bir olcude kendilerinj savunsun ...Hata degil bu olmasi gereke.. Siz onleminizi guzel sekilde almissiniz.. RABBIM yuvanizdan huzur mutluluk eksik etmesin ve sadece Ufak tefek minicik surtusmelerle durulsun oda tuzu biberi olsun..
Eşine el kaldırıp vurana deli demiyorlar,ŞER.FSİZ diyorlar!!
Ilk zamanlar her gun vardi tartismamiz cok sukur siddet yok kufur yada hakaretde sadece misal kizil bir sey yapsa direk kizginlikla soyler bnde ona bagiririm tabi bagirma oyle asiri degil o an sesimi bir milim yukseltirim burda kizimi savunmakta degil amacim onu suclu bulmakta galiba hamilelik sinirde yapti bnde yaptiginin yalnid oldugunu bosuna sesini yukselttigini derim cok sukur kizim yuzunden olur bunlarda hergun olmasada haftafa iko defa falan karsilasiriz bu durumdan...Bu sekilde bie evlilik cok yorucu degil mi ?
Aslinda simdi kendiside cok degisti hani derler ya insanin icinde olsun yeterki hamilelikte olsa gerek farkindayim bnimde istemsiz ani sinirlerim oluyoHaketmiş, insan gibi konuşarak anlaşmak değilde, kavga gürültü vb anlıyor eşiniz..
Aslinda oda deniliyo cok seyde soylenirya kaynanam tarafi biraz usluple yaklasip direk deli ye bagliyorlar misal diyelim bi adsm var karisina kufur ediyo dovdugude olmus adam 50 yasini gecti ismini soylerken deli x diye hitap ederler sadecd adini kullamazlarEşine el kaldırıp vurana deli demiyorlar,ŞER.FSİZ diyorlar!!
Slm kizlar esimle 3 yildan fazla evliyiz ve cok severek evlendik ilk baslarda kavga etseydik pek ses etmezdim babam yuzunden kavga ve tartismalarda icine kapanik biri olmustum esim bagirir cagirirdi sacma seylere benim aklim dururdu cvb verecek soz bulamazdim ve bu yuzden yine suclu ben olurdum kizim oldu boyle sessizlik herseyde 1 yil daha surdu bir gun yine cok kotu kavga ettik ve yine bagirdi cagirdi o an soyle dusundum
(ya aklimi basima alicam yada bu eziklik devam edicek bak dedim kendime hayat esinle iki gunluk degil bir omur olucak Allah izin verirse kotu bir durum olmasa bu yuzden kendini topla )dedim
Esim hala bagira bagira konusurken cvb verdim ve dedigi su oldu
(Kim sana yuz veriyo soyle kim yuz veriyorsa seni ona birakicam)
ve el kaldirdi daha elindeki bir esyayi yuzume vuracaktiki bende o an
(Eger onu bana vurursan bir iz olursa sorana senin vurdugunu derim ve gerisini sen dusun hani karisini dovene deli diyorlar ya cevrende senin adinida deliye cikartirim ) dedim
Neyse kizlar ilk degisimim boyle oldu ve devam etti onceden bagirsaydi bagirmadan cvn verirdim simdi o bagirinca bagirmamla ben susturuyorum yada direk ters cvb veririm bu hep olmuyo cok sukur daha huzurlu duzenli bir yuvam var Rabbim zorda olanlarin yardimcisi olsun..
Bugunde ufak bir sey oldu aniden bagirarak cvb verdim ona ve esimde sunu gordum sanki benden cekiniyor artik cok uzuldum keske boyle olmasaydim diye ama eskisi gibide olsaydim belki ilk tokattan sonrasi gelirdi ...
Hatami yapiorum kizlar sizce ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?