Evlilikte insani degistiriyor...

evlilikte illa kim kimi ezebilirse.hadi döeven insan olsa ikinciyide bunu yapmak isteyip hayatını kabusa çevirir kendini bitirir bu adam.aslında az biraz insan sa çok aşırı değişiklik olmuyor.yada sapıtsa topluyor kendini.ama insanlık yoksa benimki gibi uğraşır durursun.kafasına tava çeksen düzeleceğine en fazla yarım aklından da olur.

Allah yardimciniz olsun hatalari surekli baskasinda goren biriyse duzelmesi sifir olasilik insan hatayi surekli kendinde de bulmamali orta yolu bulununca sorunlar gecici olur

hayır canım hiç hata yapmıyorsun kendini ezdirme asla da taviz verme.

Allah yardimciniz olsun hatalari surekli baskasinda goren biriyse duzelmesi sifir olasilik insan hatayi surekli kendinde de bulmamali orta yolu bulununca sorunlar gecici olur
hep ben kötüyüm canım çünkü insan gibi davranıyorum.hayvan gibi gören ailesi mübarek onun için.

Bence siz formülü bulmuşsunuz :)
Tam tersi durumda işe yarar,yani çok çığırtkan,hakkını savunan birinin de artık kavgadan başka çıkar yolu olmayan evliliklerde susarak yön değiştirdiği olmuştur.
Tepki ve tepkisizliği zıt koşullarda kullanmak güzeldir,olumlu sonuç verebilir.

Babalar nasıl etkiliyor insanı değil mi
Benim babamda öyle bir adamdı.
Annem kavga duyulmasın millete rezil olmayalım diye çekinirdi.Babamda bu durumu çok güzel kullanırdı.
Evliliğin nasıl olması gerektiğini bilmiyordum sayesinde ama nasıl olmaması gerektiğini çok iyi biliyordum.
Şimdi kavga zamanı ve yeri diye bişey yok.Eşim ailesinin tarafında asabi biri olarak bilinir üstelik.Geçen gün dışarda yemek yiyoruz.Saçma sapan bişeyden tartışma çıktı.Beni susturmaya çalışıyor hemde nasıl tatlı dille görmeniz lazım
Sussam pussam çekinsem eminim baskın çıkmak için o daha çok bağırırdı.

Malesef ki babalar kavga ederdi anneler utanirdi ki hala bi cok kadin oyle esi dovse kendi utanir esi kavga etse kadin utanir eve bakmasa kadin utanir adam aldatsa yinr kadin utanir ve buna anlam vermem bn utanmam sahsen bir yalnisinda rezil ederim cunku bn degil kendi utansin babalarimizda utanmadigi icin sanki hep erkekler hakliymis dusunxesiyle buyudum ve kendime anca evlenince geldim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…