Zaten bu epilasyonu ilk kim çıkardı ve kadınlara dayattı bir bulsamOnları asırlardır böyle kanıksamışız artık. Hem tüysüz erkek sevmiyorum.
Kesmece karpuz var birazi kıllı birazi kılsız arada az kıllı çok kıllı da çıkabilir gel vatandaş gellZaten bu epilasyonu ilk kim çıkardı ve kadınlara dayattı bir bulsamBen de aşırı tüylü erkek sevmem
Zaten kim çıkardıysa 3,5 milyar kadın kendisine sövüyor. Recep İvedik gibi olmasın tabii.Zaten bu epilasyonu ilk kim çıkardı ve kadınlara dayattı bir bulsamBen de aşırı tüylü erkek sevmem
Erkekler de lazere gidiyor artık, görüyorum seanslardaZaten kim çıkardıysa 3,5 milyar kadın kendisine sövüyor. Recep İvedik gibi olmasın tabii.
Çok aşırı kıllı olanlar gidiyor evet. (Sırt bölgesi vs). Aşırıysa bence makul olan da bu. İbrahim Tatlıses'le kıro diye dalga geçtiler yıllarca, adam gitti lazer yaptırdı.Erkekler de lazere gidiyor artık, görüyorum seanslarda
Sen yazınca fark ettim de teşhir olduk resmenBu konu sayesinde kimin killi kimin az kiminin çok kimimin kalın kiminin İnce kimin kocası sever kiminin ki sevmez öğrenmiş olduk sizinde bütün merakınız gitmiş oldu hadi hayırlısı
Bu konu sayesinde kimin killi kimin az kiminin çok kimimin kalın kiminin İnce kimin kocası sever kiminin ki sevmez öğrenmiş olduk sizinde bütün merakınız gitmiş oldu hadi hayırlısı
fatmist: 37741199 .!.:Sen yazınca fark ettim de teşhir olduk resmen
Erkek olma ihtimalide var yeni üye konu içeriği açısından ilk sayfalarda yazdım değilim dedi bilemiyorum artık hayırlısı artık
[Qshot, post: 37741216, member: 546603"]En azından erkek üye olmadığına eminiz
Alemsin ya senin yorumlarına çok gülüyorumEvlenınce önce sınek kaydı dolanıyoz bı sure..
Sonra hafıften kırlı sakala alıştırıyoruz kocamızı..
Sonrasında ataturk orman cıftlıgı de olsan el ele gezıyorsun kırlarda..
Sorar mı sorar erkek mi emin olmamak gerek bizim Adana da karpuz değil ki k.. koklayasin derler acaba koklasak anlar miyiz kiYok ya, erkek olsa bacağımızdaki kılı sormazdı herhalde. Ne bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?