- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Yusuf?[/QUOTE]fatmacost: 37741321 .!.:Yusufu unuttunuz hadi okuduysa hos onun derdi baska neyse artik olan oldu.
Sorar mı sorar erkek mi emin olmamak gerek bizim Adana da karpuz değil ki k.. koklayasin derler acaba koklasak anlar miyiz ki
Onun gözü kıl tüy görmez şimdi. Yoksa hazır forumda erkek varken fikir alalım derdimShot biliyor sanirim sen okumadin.biraz önce konu kilitlendi derdim varda bak konuyu oku anlarsın canım yusuf yusufu
Hahahaha top sakal da yakisa bilirAmaan napim erkekse erkek. Zaten evlilikte istenmeyen demiş, ben bekarım. Gezerim orman gibi kime ne
Bıyık da bırakacağım
Yusuf?
Bişe olmuyor başka seyler on planda evlilikteYa sonucta bunun bekarı evlisi yok, her ay ağdaya gidiyoruz çoğumuz, mecburen ağda ile alıncak seviyeyi bekliyoruz hafiften. ben de jılet yapmıyorum hıc hep agda kullanıyorum. benımde aklımda acaba evlenınce nasıl olacak dıye :)
Okuyamadim açtığımda nokta vardı sadece[/QUOTE]Shot biliyor sanirim sen okumadin.biraz önce konu kilitlendi derdim varda bak konuyu oku anlarsın canım yusuf yusufu
Okuyamadim açtığımda nokta vardı sadece
Evlenince tüyler konusuda ne yapıyorsunuz malum yeni çıkmaya başlayınca vs. Bilgi edinmek istiyorum aklıma takılıyor bu konu şimdiden teşekkürler
Evlenmek ve tüy muhabbeti bence cok alakasız olmus. Kendine saygısı olmayan kadın her koşulda tüylü dolasabilir. Evlenip evlenmemesi bir sey değiştirmez. Ben evli degilim ve düzenli lazere gidiyorum lazer olmayan bölgelere de ağdaya gidiyorum. Tüy görmeye dayanamıyorum.Hayır sadece bekarken almadan durabiliyoruz ya da uzamasını bekleyebiliyoruz evlenince uzamasını nasıl bekliycez bunu sordum
Evlenmek ve tüy muhabbeti bence cok alakasız olmus. Kendine saygısı olmayan kadın her koşulda tüylü dolasabilir. Evlenip evlenmemesi bir sey değiştirmez. Ben evli degilim ve düzenli lazere gidiyorum lazer olmayan bölgelere de ağdaya gidiyorum. Tüy görmeye dayanamıyorum.
kesinlikle haklısın ama bence br çok kadına kıl tüy temizliği ile beraber taharetin önemi anlatılmalı asıl önemli ola taharet bence daha düzgün daha temiz dikkatli yapılmalı bir çok kadın hastalığından vs korunmak içinne demisler bi kendini temiz tutacaksin bide evini.. cunku misafirin ve olumun ne zaman gelecegi belli olmaz.. bu yuzden koca takmiyor diye killi gezmeye gerek yok.. bende acmaya utanmasam lazer yaptiracagimda utaniyorum ve korkuyorum acikcasi
ben varım malesef aynu durumdayım kışın degilde yazın oraya ağda yapınca ağlıyorum çok kötü oluyorumBen o kadar rahatsız değilim tüylerimden ama sadece bikini bölgesi genişledi. Kenarlara doğru kasıktan bacak kısmına doğru 2-3 cm kadar ve ben orayı ağda veya epilasyonla yapamıyorum canım çok acıyor..
İlerlede tek endişe ettiğim nokta orası olur..
Hem yazın falanda tatilde bikini giyince sıkıntı..
Ağdada tahriş ediyo biraz..
Offf..
Bu durumda olan yok mu hiç
Aynı soru benim aklıma da takılıyor. Lazer geçici çözüm ama karşıyım lazere sağlık konusunda hassasım. O yüzden ağdaya devam ediyorum ama evlenince dediğin gibi uzamasını nasıl bekleyecez bekarlık gibi değil ki 1 ay bekle çıktığında al..Evlenince tüyler konusuda ne yapıyorsunuz malum yeni çıkmaya başlayınca vs. Bilgi edinmek istiyorum aklıma takılıyor bu konu şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?