acaba uzun bir süre konuşmasan ya da sevmediği bir şey vardır mutlaka sen de onu yapsan dikkatini belki çekebilirsin o zaman da yaptıklarını normal karşılayacak mı bakalım
tabiki zorunda değildir. ama toplamazsada evi b.k götürür.
aynen öyle canım
sonrada evi geri eski haline getirene kadar anam ağlıyor
yine zararlı çıkan ben oluyorum
merhaba kızlar çok dert değil ama bazen beni çıldırtan birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum
belki bir çare bulabiliriz
benim eşim normal standartlarda iyi bir eş ve iyi bir babadır
ama çok tembel çoraplarını çıkarır kanepelerin altın atar
pijamasının altını bi yerde üstünü biyerde bırakır
aldığı bir şeyi asla yerine bırakmaz söylesemde fayda etmez
çok sıkışınca sen evdesin yap işde topla döküklerimi ne olacak diyor
ama ben zaten tüm gün evle ve çocuğumla ilgilendiğim için yeterince yoruluyorum
yorulmasam bile onun döküklerini toplamak neden benim görevim olsunki
acaba ben mi yanlış düşünüyorum
Eğer bahsedilen dökükler ev işleri değilse kadının çalışıp çalışmaması ile neden alaka kuruluyor anlamıyorum...
Benim annem çalışmazdı babamın bizlerin arkasını çok toplamıştır, hala da toplar. Ama babam tabağını çatalını mutfağa kendi götürürdü, suyunu meyvesini kalkar kendi alırdı, bize de tembihlerdi anneniz hizmetçiniz değil, biz kirlilerimizi ortaya saçmazdık, ayağımıza suyumuzu getirtmezdik yemek masasında ambalaj kağıtlarını, meyve artılarını bırakmazdık. Kısacası popomuzu annem toplamazdı daha doğrusu öyle olduğu öğretildi.
Donunu çorabını ortaya saçan adam çocuklarına nasıl örnek olur? çocuk yetiştirirken onlara sorumluluk vermemiz gerektiğini söylenir. Baba figürü böyle olunca çocuklar nasıl olur?
Kadın çalışmasa bile hastalığı kazası var. Erkeklerin bazı şeylere alışması/alıştırılması gerekiyor. En azından kirlisini sepete atsın, yiyecek artıklarını ortada bırakmasın bir zahmet...
o sıkıntı bendede var sanırım erkeklerin yapısı böle ne bileyim .....
benim babamda aynı senin baban gibiydi canım
benim annemde çalışmıyor ama babam mümkün olduğunca ev işlerinde anneme yardım ederdi ki halada öyle döküğünü toplamak daha şurda kalsın
öyle bir babadan böyle bir eşle evlenince çok zorlandım halada öyle çok zorlanıyorum
birde birkaç ay önce annesi geldi bizde kalmaya
nerdeyse donunu yerden almayan adam kalktı annesi sofrayı topluyor diye yardım etti
be adam madem yapabiliyorsun neden banada yardım etmiyorsun
neymiş annesi yorulmasınmış ee ben de yoruluyorum diyorum ama senin görevin burası senin evin
ama annemin görevi değil dedi gelde çıldırma işde
biraz bardağın dolu tarafından bakın bence herkesin aynı kaderi olmuyo bence annesine yapan insan zamanla size karşıda aynı tepkiyi vercektir peki bekarken annesine yardım ediyomuymuş okuduğum kadarıyla hayır suan annesi size geldiği için kendi evi olduğu için hizmet etmesini yadırgamıştır .
dinimize gore de ev ıslerı kadının vazıfesı degıl erkege ıkramıdır buna daır efendımızın hadısı serıfı var hatta ben bır yerde sadaka hukmune gectıgını okumustum sankı fakat malum erkekler calısıyor bayanda evdeyse ıster ıstemez evımızı tertıplı tutmak durumundayız ama bu demek degıldır kı her yerı dagıtan bır esın arkasında dolasıp duralım karsılıklı anlayıs cok onemlı allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?