Evlilikte kadın olmak ne zor, hele bir de idarecilikte zorlanıyorsan..

ben bu izinleri ailelerinize nasıl veriyosunuz anlamıyorum. geçmişteki o olay neydi anlamadım ama sonuçta eşiniz yapmamış bu bahsettiğiniz kabalığı. yapmanız gereken şey eşinizin alakası olmayan bir konudan dolayı eşinize saçma davranışlara son vermeleri. hala aynı tas aynı hamamlarsa eşiniz de istediği kadar soğuk davranabilir hakkıdır. eşinize "annem seni sevmek zorunda değil sen benle evlisin" diyip buna üzülmemesini söyleyin. bu nedir yahu tüm konu sahipleri anadan babadan kaynanadan çekiyor bi rahat bırakmıyolar şu gençleri.

düzeltiyorum eşiniz bişiler yapmış anladığım kadarıyla. özür dilesin alındılarsa eşiniz ve samimi olmasınlar artık. milletin her hareketinin gıybetini yapan kişilerden eşinizi uzak tutun
İzin alan var mi ki. Doğurmak onun annesi babası olmak onun hayatında at koşturma haddini vermiyor ki işte 🤷🏽‍♀️

Ablamın doğumgününde eşim kutlamak için sosyal medyadan bir snap paylaştı. Ablam burnundan ameliyat olmuştu hem estetik hem de sağlık açısından. Ameliyatli fotografini paylasip poz verebilmek icin estetik oldu vs biseyler yazmıştı
Ay ben de bir sey sandım. Estetin yaptıranların bunu sır gibi saklaması da bi garip. Şahsen estetik olsam hiç de saklamam. Ablan o an kaldir rahatsiz oluyorum dese olay kapanacakmış uzattikca uzatmışlar

Ay ben de bir sey sandım. Estetin yaptıranların bunu sır gibi saklaması da bi garip. Şahsen estetik olsam hiç de saklamam. Ablan o an kaldir rahatsiz oluyorum dese olay kapanacakmış uzattikca uzatmışlar

Tabiki kişinin kendisi saklamaz da, estetikli ya da estetiksiz fotomun da bacımın kocasının sayfasında ne işi var ki :/ bi de ameliyatlı halini koymuş. Bence kızılacak mesele. 😀

Tabiki kişinin kendisi saklamaz da, estetikli ya da estetiksiz fotomun da bacımın kocasının sayfasında ne işi var ki :/ bi de ameliyatlı halini koymuş. Bence kızılacak mesele. 😀
Hem kizilacak mesele. Hem de ne gerek var...bunu konu sahibine bütün kalbimle soruyorum;

Ne gerek var.

Sizin watsapp grubuna eşinizi tavşan yapıp atmanıza ne gerek var.

Ablanizin fotoğrafı eşinizin telefonunda neden bulunuyor ve eşiniz ablanızın fotoğrafını neden paylaşıyor. Buna, böyle sakalara ne gerek var.

Şaka: muhatabını eğlendirmek ya da güldürmek için yapılır . Ve fakat olayda eğlenen kimseyi göremiyorum.

Şu durumda buna şaka denmez.

Buna boşbogazlik, cocukluk ,pot kırıcılık vb denir.

Neden olgun insanlar gibi geçmiş olsun deyip konu kapanmıyor da böyle nahos,olgunluktan uzak, haddi olmayan şakalar yapılıyor.

Ablanız göğüs estetiği olsaydi ne olacakti?

Eşiniz hatalı. Durması gereken yeri bilmediği için.
Şaka ile boşbogazlik ve patavatsızlığı ayırt edemediği için.
Olgun olmak yerine 10 yaşında gıcık bir çocuk gibi davrandığı için.

Son olarak siz de benzer bi şey yapım. Görümce ya da kayınbiraderiniz için. Bakalim ne olacak....

Keşke anne ve ablaniz gibi soğuk davranmakla yetinseler... ama hayır...

Kp inizin umuma açık olmayan yerde eşinize yaptığınız şakaya !! verdiği gruptan çıkma tepkisine bakilirsa sizi çiğ çiğ yerler de doymazlar.

Son düzenleme:
Valla benim annem babam eşimden bir kaç saygısızlık gördü. Ve sırf benim evliliğim bozulmasın huzurumuz kaçmasın diye eşime hep güler yüzlüler. Anneniz hiç düşünceli değil

Ablsn anneni doldurmus ,zamana birakin anneler takinti yapiyor,
Esiniz huylarini ogrenmis resmi olsun,fazla vicik vicik olmaya gerek yok

Valla benim annem babam eşimden bir kaç saygısızlık gördü. Ve sırf benim evliliğim bozulmasın huzurumuz kaçmasın diye eşime hep güler yüzlüler. Anneniz hiç düşünceli değil
Evet benimde evladım olsa huzurunu düşünürdüm. Annem biraz fazla unutmuyor yapılan birşeyi

Back
X