Evlilikte kadın olmak ne zor, hele bir de idarecilikte zorlanıyorsan..

Eşinizin yaptığı gerçekten çok ayıp,küçücük çocuk yapmaz o tarz şaka.Yapmamasına dair annesi tarafından uyarılır en azından:) Eşiniz özür diledi mi peki? Bence dilemeli.Hem böyle eşek şakası yap hem de "beni zaten aileden kabul etmiolarmış,hemen kapının önüne koyuyolar" diyerek üste çıkmaya çalış.Hem suçlu hem güçlü maşallah.

Anneniz genel olarak koca tarafınızı sevmiyor sanırım.Ama siz de Allah aşkına bunu bahane ederek annenizi suçlu görmeyin. Kimin evladına böyle eşek şakası yapsalar bozulur.

Annenizin tek suçu eşinizin teyzesine telefonu açmaması. O kadının suçu yok, eğer önceden farklı sebepten kaynaklanan sorunları yoksa bu kırgınlığı onlara kadar yansıtmamalıydı sizin hatırınız için.

Eşim o an düşünemedim alınacağını diyor hatalıyım tamam diyor ama annemin bunu bu kadar uzatması normal mi

Yapmayin lutfen surada hepimiz kadiniz, buna alinacagini tahmin edemeyecek kadar kadinlari tanimiyor mu esiniz. Cok bariz bilerek yapilmis diyorum ben disaridan bakan biri olarak.

Yapmayin lutfen surada hepimiz kadiniz, buna alinacagini tahmin edemeyecek kadar kadinlari tanimiyor mu esiniz. Cok bariz bilerek yapilmis diyorum ben disaridan bakan biri olarak.
Evet ben zaten ablamı bu konuda haklı buluyorum eşime de kızdım zaten, annemde bilerek yaptigini düşünüyor ama adamla aynı evde olan benim yani bir art niyeti yok bundan ne gibi bir cikari olabilir ki

Ablam resmi görünce kızmamış gülerek ya çok cirkin bu ne gibisinden konuşmuş eşimde begenmediysen kaldiriyim demis ablamda yok gören gördü artık kaldirma demiş. Sonra ablam anneme anlatıyor olay büyuyor. Eşim de diyor ki ben art niyetli koymadım kızcağını düşünmedim kızdıysa bana söyleseydi biz hallederdik anneme söylüyo annemde o da birden tavır alıyor diyo. Eşimde özür dilemez ki arada kalan ben olcam yine
Bırakın görüşmesinler baldızın fotoğrafını paylaşmak falan laçka işler bence

Evet ben zaten ablamı bu konuda haklı buluyorum eşime de kızdım zaten, annemde bilerek yaptigini düşünüyor ama adamla aynı evde olan benim yani bir art niyeti yok bundan ne gibi bir cikari olabilir ki

Giciklik iste.
Karismayin diyorum ben zaten kendi aralarinda cozsunler. Ama annem abartiyor, esim soyle boyle dediginiz icin diyorum ki esiniz yuzde yuz haksiz. Anneniz de hakli. Hatta esinizin ki gaf falan degil bence bilerek yapilmis bir Giciklik.hani illa kotu niyetlidir diyemem esiniz icin, benim babam boyledir mesela, sizi sinir ederek sever nasil bir sevme sekli ise artik, troll kisaca. Hani esinizin niyetiniz bilemem de bilincli yaptigi konusunda da suphe duymayin derim.

Giciklik iste.
Karismayin diyorum ben zaten kendi aralarinda cozsunler. Ama annem abartiyor, esim soyle boyle dediginiz icin diyorum ki esiniz yuzde yuz haksiz. Anneniz de hakli. Hatta esinizin ki gaf falan degil bence bilerek yapilmis bir Giciklik.hani illa kotu niyetlidir diyemem esiniz icin, benim babam boyledir mesela, sizi sinir ederek sever nasil bir sevme sekli ise artik, troll kisaca. Hani esinizin niyetiniz bilemem de bilincli yaptigi konusunda da suphe duymayin derim.
Evet haklısınız troll iste. Konuştum eşimle az önce haksız olduğunu bu durumu düzeltmesini rica ettim. Tamam karantina bitsin ben düzelticem bu durumu dedi bakalım görcez

Ablamın doğumgününde eşim kutlamak için sosyal medyadan bir snap paylaştı. Ablam burnundan ameliyat olmuştu hem estetik hem de sağlık açısından. Ameliyatli fotografini paylasip poz verebilmek icin estetik oldu vs biseyler yazmıştı
Bu biraz kırıcı olmuş ama eşiniz biraz izin almadan bunu yapimca ama aşırı abartılmış bence

Anneniz kaynanalık ediyor.
Aynı tutumu siz kayınvalidenizden görseniz ne hissedersiniz. Çok ayıp yaptığı.
Ben olsam annemle açıkça konuşurum. Yuvamı mı yıkmak niyetindesin. Senin yaptığını eşimin annesi yapsa bana ne hissedersin. Bundan sonra beni seviyorsan bana davranılmasını istediğin gibi davran demelisiniz .
Ben annemle konuşurdum.
Eşle aile arasında kalmamalısınız. Abartan kimse korumalısınız.
Ben eşime kötü davranılmasına müsade etmem kırılmasına izin vermem. Aynı şekilde anneme de.
Dengeyi kurmak zorundalar

Bu biraz kırıcı olmuş ama eşiniz biraz izin almadan bunu yapimca ama aşırı abartılmış bence
Evet eşim haksız olduğunun farkında dedim artik kimse kimsenin fotografini paylasmasin. Samimiyet fazla olunca böyle dozu kaciyo en iyisi bir sınır olması

Anneniz kaynanalık ediyor.
Aynı tutumu siz kayınvalidenizden görseniz ne hissedersiniz. Çok ayıp yaptığı.
Ben olsam annemle açıkça konuşurum. Yuvamı mı yıkmak niyetindesin. Senin yaptığını eşimin annesi yapsa bana ne hissedersin. Bundan sonra beni seviyorsan bana davranılmasını istediğin gibi davran demelisiniz .
Ben annemle konuşurdum.
Eşle aile arasında kalmamalısınız. Abartan kimse korumalısınız.
Ben eşime kötü davranılmasına müsade etmem kırılmasına izin vermem. Aynı şekilde anneme de.
Dengeyi kurmak zorundalar
Annemin söylediklerini ben kayınvalidemden duymuş olsaydım buyuk ihtimalle görüşmeyi keserdim fazla tepki verirdim. Esimi korusam annem esine guvenme senin bizden baska kimsen yok der, annemi korusam esime haksizlik etmis olurum, arafta kaldım yine de anneme laf söyletmem asla

siz karışmayın. iki tarafada ben karışmıyorum ne yaparsanız yapın deyin.
eşinizin teyzesi annenizi niye arıyor ?
bu kadar sıkı fıkı ilişkiler zor olmuyor mu? yani düşündüm eşimin teyzesi ile annem yolda karşılaşsa tanımazlar birbirlerini.
İki tarafta çok samimileşti en başta ondan hata yaptık. Evet gerçekten zor oluyormuş tanimasalar daha iyi 🥺

Evet eşim haksız olduğunun farkında dedim artik kimse kimsenin fotografini paylasmasin. Samimiyet fazla olunca böyle dozu kaciyo en iyisi bir sınır olması
Özür dilesin eşiniz annenizleyse konuşun tatlıya baglansin kinlenmenin alemi yok huzurunuz bozuluyo yazık eşinizde üzülmüş belliki kimse kimseye karışmasın tatlıya baglansin

Özür dilesin eşiniz annenizleyse konuşun tatlıya baglansin kinlenmenin alemi yok huzurunuz bozuluyo yazık eşinizde üzülmüş belliki kimse kimseye karışmasın tatlıya baglansin
İlk evlendigimiz zamanlar aileler cok samimiydi watsap grubu bile vardi ben de orda esimin tavsan efektli bi fotografini atmistim 😅 kayinpederim gruptan cikmisti kızmıs, ayni mesele oldu işte. Gereksiz samimiyetmiş bizimkisi

Ablamın doğumgününde eşim kutlamak için sosyal medyadan bir snap paylaştı. Ablam burnundan ameliyat olmuştu hem estetik hem de sağlık açısından. Ameliyatli fotografini paylasip poz verebilmek icin estetik oldu vs biseyler yazmıştı
Soğukluk devam etse ne olur ? Sorun ailenizde gibi gözüküyor ama sanki siz eşinizi düzeltmeye çalışıyorsunuz.

İlk evlendigimiz zamanlar aileler cok samimiydi watsap grubu bile vardi ben de orda esimin tavsan efektli bi fotografini atmistim 😅 kayinpederim gruptan cikmisti kızmıs, ayni mesele oldu işte. Gereksiz samimiyetmiş bizimkisi
Deneye yanila oluyo iste bazi seyler bende yeni evlenecegim bende korluyirum cubju bizimde arada gerginliklerimiz oluyo zor ya gerçekten ama yaşamayan yoktur bence

ben bu izinleri ailelerinize nasıl veriyosunuz anlamıyorum. geçmişteki o olay neydi anlamadım ama sonuçta eşiniz yapmamış bu bahsettiğiniz kabalığı. yapmanız gereken şey eşinizin alakası olmayan bir konudan dolayı eşinize saçma davranışlara son vermeleri. hala aynı tas aynı hamamlarsa eşiniz de istediği kadar soğuk davranabilir hakkıdır. eşinize "annem seni sevmek zorunda değil sen benle evlisin" diyip buna üzülmemesini söyleyin. bu nedir yahu tüm konu sahipleri anadan babadan kaynanadan çekiyor bi rahat bırakmıyolar şu gençleri.

düzeltiyorum eşiniz bişiler yapmış anladığım kadarıyla. özür dilesin alındılarsa eşiniz ve samimi olmasınlar artık. milletin her hareketinin gıybetini yapan kişilerden eşinizi uzak tutun

Fazla muuabbet tez ayrılık getiriyor. Ben böyle vıcık vıcık ilişkileri yersiz buluyorum. Bence karışmayın. Koca koca bireyler küseceklerse de soğuk olacaklarsa da barışacaklarsa da kendileri bilir.

Soğukluk devam etse ne olur ? Sorun ailenizde gibi gözüküyor ama sanki siz eşinizi düzeltmeye çalışıyorsunuz.
Herkeste hata var ben herkesle konuşuyorum birşeyleri düzeltmeye çalışıyorum kimsenin beni düşündügü yok bende kimseyi düsünmicem artık

Back
X