- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun. Aile olmayı başaramamış biriymiş zaten eski eşiniz.Evet canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Aile olmayı başaramamış biriymiş zaten eski eşiniz.Evet canım
Adam böyle seviyorum demiyor ama ruhsal olarak tamamlanmamız lazım o yüzden gidelim gibi “felsefik” açıklamalar yapıyor dalga geçer gibi. Eşinin aklıyla oynuyor resmen. Bencil bir adam kısaca.Yorumlar ne kadar felsefik. Daha basit aslında olay. Adam böyle görmüş böyle alışmış bundan hoşlanıyor. Bende böyle severim ne var bunda
Ozman neden böyle bir konu açtınız adam artık hayatınızda bile değil yoksa size piskolojik baskını yapıyorEvet canım
Anlayamadım ruhsal olarak tamamlanma kısmını yani ne şekilde bir tamamlanma? Ruhsal tamamlanma için sülale gezen birini ilk kez duyuyorum kusura bakmayın. Çoğu insan tibete, nepale falan gidiyor ne bileyim. Enteresan bir kişilik eşiniz. Gezmeler neden ondan sonra oluyor o kısmı hele hiiç anlamadım. Alt tarafı bilet alıp valiz hazırlayıp gidecekseniz neyin hazırlığı bu?Evet canım ruhsal olarak tamamlanmak istiyordu ondan sonra gezmeler olur diyordu ama kendisi aile olabilmemiz için hiçbir çabada emekte bulunmadı.
Geçmişte ne kadar taviz verdiğimi düşündükçe kendimden nefret ediyorum.Ozman neden böyle bir konu açtınız adam artık hayatınızda bile değil yoksa size piskolojik baskını yapıyor
Ben de diyordu ki ona evliliğimizin sağlamlaşması için başbaşa olmamız lazım beraber etkinlik yapmamız lazım.o da ruhsal olarak bütünleşelim onda sonra yaparuz bu dediklerini diyordu.hatta aktivite olsun diye köye ailesinin yanına götürmek istiyordu beni.Anlayamadım ruhsal olarak tamamlanma kısmını yani ne şekilde bir tamamlanma? Ruhsal tamamlanma için sülale gezen birini ilk kez duyuyorum kusura bakmayın. Çoğu insan tibete, nepale falan gidiyor ne bileyim. Enteresan bir kişilik eşiniz. Gezmeler neden ondan sonra oluyor o kısmı hele hiiç anlamadım. Alt tarafı bilet alıp valiz hazırlayıp gidecekseniz neyin hazırlığı bu?![]()
Geçmişi değiştiremezsin ama geleceği değiştirebilirsin boşanmak gibi bir kararı alıp uyguladiysaniz çokta taviz vermeden kapı gostermissinizGeçmişte ne kadar taviz verdiğimi düşündükçe kendimden nefret ediyorum.
Yuva kurmayı amaçlasa nasıl davranırdı?
Ruhsal olarak tamamlanmayi zaten seninle vakit gecirirek yapmaliydi o sadece seni oyalamis. Insan sohbet muhabbet etmeden birlikte vakit gecirmeden aktivite yapmadan nasil tamamlanir ki? Iyi ki bosanmissin bosverEvet canım ruhsal olarak tamamlanmak istiyordu ondan sonra gezmeler olur diyordu ama kendisi aile olabilmemiz için hiçbir çabada emekte bulunmadı.
Kendimi çok suçluyorum.kendimi suçlamaktan kurtulmam lazım.olaylara dılardan bakan sizlerin yorumu bana yardımcı oluyor bu konuda sağolun.Boşanmış gitmişsiniz artık,çok da düşünüp irdelemenin bir anlamı yok. Bu saatten sonra yolunuza bakın bence.
Ya ahah kusura bakmayın artık kurtulduğunuz için gülüyorum ama çok uyanık biriymiş. Yolunu bulmuş resmen.Ben de diyordu ki ona evliliğimizin sağlamlaşması için başbaşa olmamız lazım beraber etkinlik yapmamız lazım.o da ruhsal olarak bütünleşelim onda sonra yaparuz bu dediklerini diyordu.hatta aktivite olsun diye köye ailesinin yanına götürmek istiyordu beni.
Ben de sizin dediğiniz gibi söyledim hep ama yok adam önce ruhsal bütünleşme ardından. Beraber vakit geçirme dedi.Şu tarz adamlara sadece hoşt demek istiyorum . Net ! Hoşt. Kanmayın böyle şeylere Allah aşkına. evlilik oturunca mi birlikte birşeyler yapılır yoksa birlikte birşeyler paylaşarak mi evlilik oturur ?bunu ayırt etmek çok zor değil