Evlilikte kadının akrabası yoksa erkeğin de sülalesi kalabalıksa...

Siz evli değilsiniz ki ? Adam başkasını aranıyordu evlenmek için, siz de zorla ailesine gidiyordunuz boşanmanıza rağmen.
Bu evliliğin bitişiyle ilgili kendimi suçlamaktan vazgeçmem için buraya yazmam farklı bakış açılarını görmem şart

Kendimi çok suçluyorum.kendimi suçlamaktan kurtulmam lazım.olaylara dılardan bakan sizlerin yorumu bana yardımcı oluyor bu konuda sağolun.
Kendinizi suçlamakla elinize birşey geçmez,sadece üzüldüğünüzle kalırsınız bu da kimsenin umrunda olmaz. Çok da düşünmeyin! Başınıza gelen herşeye hep iyi yönden bakmaya çalışın,her zaman olumlu ve pozitif olmayı tercih edin. Aksi halde bu hayat hiç çekilmez,olan ise sadece size olur. Siz de sağolun.

Geçmişte ne kadar taviz verdiğimi düşündükçe kendimden nefret ediyorum.
Hayatta her şey bizim için. Buna hatalarda dahil. Bundan sonraki hayatınızda daha sağlam adımlar atarsınız.
Ben hep eskiyle yaşayan , yastığa başımı koyunca keşke şunu deseydim keşke böyle yapsaydım diye düşünen biriydim. Hep öfkemi hırsımı sıcak tutardım. Çok yıpratıyor insanı böyle olmak. Olanı değiştirebilirmisiniz HAYIR. Geçmişe çare yok. Şimdi affet ama unutma diye telkin veriyorum hep kendime.
Keşkeleri bırakın.

Sürekli o erkeğin akrabaları ziyaret ediliyor.kadının da hobileri var gezmek yeni yerler görmek ya da eşiyle başbaşa vakit geçirmek....
Ama kocası diyor ki ablamlara gidelim seninle şarj olmuyorum.

Diğer yandan diyor ki evliliğimiz sağlamlaşsın ruhsal olarak bütünleşelim ondan sonra gezmelere gideriz yani yerler görmek falan.....

Bu arada da evliliği sağlamlaştırmak adına kadının istekleri olmuyor erkeğin akraba ziyaretleri yapılıyor.
Ne yapar ne düşünürdünüz can dostlar bir bayan olarak?
Konuyu kım hortlattı😁 konuda hortlamamıs ne bıcım konu bosandıgın evlılıgın ıcın mı yorım ıstıyorsun.

Bu evliliğin bitişiyle ilgili kendimi suçlamaktan vazgeçmem için buraya yazmam farklı bakış açılarını görmem şart
Kendini bosuna uzuyorsun. Gokyuzunden melek inse bu adamla anlasip mutlu olamaz. Bir sonraki kadin kim olacak diye merak etme, dusunme. Allah kurtarsin de gec. Kendin kurtulduguna sukret. Sadece huzur istiyorum diye nick almissin Allah askina bu adamda huzur var miydi da eksikligini hissediyorsun hala ?

Sürekli o erkeğin akrabaları ziyaret ediliyor.kadının da hobileri var gezmek yeni yerler görmek ya da eşiyle başbaşa vakit geçirmek....

Diğer yandan diyor ki evliliğimiz sağlamlaşsın ruhsal olarak bütünleşelim ondan sonra gezmelere gideriz yani yerler görmek falan.....

Bu arada da evliliği sağlamlaştırmak adına kadının istekleri olmuyor erkeğin akraba ziyaretleri yapılıyor.

erkege getirîn dortlu priz sarj olsun

Erkek diyor ki varsa yoksa benim aney babey bacı gardaş.
Sen daha çok beklersin gezme işini.

Boşandın iyi oldu reis o da ana babey bacı gardaşlan beraber otursun.
Yorma kafayı bu kadar sal gitsin.

Bazı erkekler eş bulup aile kurmak için evlenmiyor ki. "zamani geldi. Annem babam torun görsün. Biri yemeğimi, ütümü, temizligimi yapsın. İstediğim zamam seks için biri de olsun tabi" gibi sebeplerden evlenir. Ailesi ile ördek aile şeklinde takılan adamın evliliği zaten asla özgür olmaz. Sadece ailesinin işine geldiğiniz sürece o ailenin uzantısı olur o kişi ve evlilik.

Bnmde o sknti var 6 aydr ewliyim esimle basbasa bi cay bile icemedim kaynim kyinpederim bnmle

Back
X