Kökeni bir kişinin ne övünebileceği ne de utanması gereken bir konu.Seni cevren cok uzer. Ilk firsatta canini yakmak icin bunu yuzune vururlar. Uzulen sen olursun.
Ne zormus bu evlilik isleriKöken onemli mi...ben onemsemedim...ailem karsi cikti ama ikna ettim..benim ailem de cok katıdır..saglam bir durus sergiledim..kultur farklılıgi oluyor tabi..ben henuz evlenmedim nisaliyiz ama 3 yildir tanisiyoruz..beraber cok vakit geçirdik...zorlukları var ama seviyorsan uyum sagliyorsun...adetlerini benimsiyorsun..o da seni benimsiyor..ilk değilsiniz yani..boyle mutlu olan cok insan var..ayni kökenden olup mutsuz olan cok insanda var..bu insan olmakla ilgili yoksa koken teferruat..
Mecbur iki tarafla da ayni sehirde yasanilacak. Beyfendi baska sehri kabul etmiyoraileniz hep ensenizde olacaksa evet önemli. değilse aşılabilir.
Ben kimseyi kucumsemiyorum. Haddim degil zaten. Bu kadar sevmesem ilk duydugumda bitirir. Keyfime bakardim.
Ne zormus bu evlilik isleri
:)I
Offff neler neler hem de...istemedigin kadar köstek buluyorsun cevrende..her seyle mucadele..gelin mi olacan sovalye mi ilan edilecen belli degil :))))
Biz bu koken olayindan aile icine giremedik. Bi de aileler isin icine girse kim bilir neler cikacak. Hayirlisi diyorum artik. Kpss donemi daha fazla yipranmaya gerek yok.Valla kim ne derse desin evleneceğin adamın kökeni soyu sopu anası babası çok önemli. Çünkü sadece o adam girmiyo hayatına, evlenince tüm ailesi de işin içine giriyor bi şekilde.
aileler evleniyor bi kere, ne demek sadece koca onemli.. o sadece sevgiliyken yeter, evlenince, icice kalinca cikar her sey ortaya..Valla kim ne derse desin evleneceğin adamın kökeni soyu sopu anası babası çok önemli. Çünkü sadece o adam girmiyo hayatına, evlenince tüm ailesi de işin içine giriyor bi şekilde.
genler derken??Eve
evet. Hamileyken bi korku olacak icimde. Evet arkadasim gercekten cok yakisikli ona benzese sorun olmazda. Iste genler.
Bugun butun gun bu konuyu dusundum. Isin icinden cikamadigim icin buraya tasidim zaten. Tanisma doneminden sonra ki surecte, hep ikna yoluna gittim. Ayni sekilde onlarda beni ikna etmeye calisti. Suan elim kolum bagli cunku isim yok evdeyim. Kpss yi kazanip atanirsam tekrar acip bu konuyu konusmayi düşünüyorum. Olmazsa da zorlamanin gereği yok. Cok yiprandim.cookkÖnce sorunun kürtlükle ilgili olduğunu sanıp "ayrıma çok karşıyım" diye sert sert yazanlar, roman olduğunu öğrenince "ay sizin sorun farklıymış" moduna geçmiş. Rabbena hep banaHa bir de ayrıma karşıysanız "dinen" neden hassas olunuyor?
Ayrım ayrımdır..İnsan da insan..Yahudisi de, budisti de, müslümanı da insan..Madem ayrıma bu kadar karşısınız.
Romanları çok seviyorum..Ama kültürlerini, yaşam biçimlerini çok bilemiyorum tabi.
Köken benim için önemli değildir, ama benim de babam son zamanlarda bir köken ile ilgili rest çekti.
Ailelerin bakış açıları, tecrübeleri çok daha farklı. Bir şekilde konuşarak aşmaya çalışın..Yumuşatmaya çalışın..Sırtınızı dönmeyin ailenize.
Onun ailesi de duydu olmama sebebini. Sessizler. Arkadasim ailesi hakkinda konusmayi sevmeyen birisi. Bu konular yuzunden ilerde yuva icinde neler olur bilmiyorum artikEvlilikte uyum çok önemli.
Ben olayları tamamen insani boyutta değerlendiren birisi olarak maalesef evlilikte alakaya maydanoz konuların bile problem olabileceğini gördükten sonra uyuma mani olan her şeyin evliliğe zarar vereceği sonucuna ulaştım.
Bence de...Valla kim ne derse desin evleneceğin adamın kökeni soyu sopu anası babası çok önemli. Çünkü sadece o adam girmiyo hayatına, evlenince tüm ailesi de işin içine giriyor bi şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?