Korkuyorum isin acikcasi. 1. Diyelim evlendim mutlu olamadim. Ailem kendin ettin cek diyecekler.2. Mutlu olduk diyelim cocuğum olsa onyargili yaklasacaklar. 3. Evlilogin ilk yillari ben cok yipranicam en azindan bi duğunde iki taraf yanyana gelecek ve hersey o zaman ortaya cikacak. Etrafim en az 2 yil bunu konusacak. 4. Ise gercekten sevdim ben onu ve gonlum birine bu kadar ilk defa isindi.ikinci gorusmede iste bu o, evleneceğim insan dedim... baska birini sevememekten, onu unutamamaktan ve de pisman olmaktan cok korkuyorumcnm sen yapabilirim diyorsan aslında o kadar karşı gelmeleride ne diyim ya onlarında vardır bi bildikleri.herkesin kendi kökeni içinde aslında iyisi kötüsü vardır.hakkında hayırlısı inş.
evet. Hamileyken bi korku olacak icimde. Evet arkadasim gercekten cok yakisikli ona benzese sorun olmazda. Iste genler.konuyu okudum, yorumlara biraz baktım
anladığım kadarıyla asimile olmuş roman vatandaş
ama gen denen bir şey de var
genetik kodlar denen şeyler
çocuk sahibi olacaksınız
?????
Kafamda bu kadar soru isaretiyle buyuk ihtimalle olmayacak zaten. Korku korku korku. Boyle de nasil mutlu olur ki insan.eğer anneden geliyorsa o kültürü taşıdıklarını pek zannetmiyorum..
işte en iyisini sen bilirsin,sen tanıyorsun..ama aile rızasını olmadan asla olmaz,aman diim sana
ben güzellikten çirkinlikten bahsetmiyorum canımEve
evet. Hamileyken bi korku olacak icimde. Evet arkadasim gercekten cok yakisikli ona benzese sorun olmazda. Iste genler.
Guzellik ya da cirkinlik degil benim soyledigimde benzeyip benzememesi. Genler kadar cevrenin de etkisi olan seyler var. Değisebilecek ozelliklerini uygun cevre olusturarak zaten degistiririz. Ondan korkmuyorum ki ben.ben güzellikten çirkinlikten bahsetmiyorum canım
çok sığ bakıyorsun
genlerle sadece fiziksel özellikler taşınmıyor
Ilk 1 ayin sonunda tanistilar. Ondan sonra ise zaten o 7-8 ay cok zor gecti benim icinde. Bende cok agladim. Cok ugrastim kendi capimda. Ama olmadi yok diyorlar. Kpss ye haxirlaniyorum. Dedim ki ona "bak kazanirsam buyuk ihtimalle burasi olmaz, evlenip gidelim. Burda durmayalim. En azindan gorev suresi dolana kadar. Kabuletmedi. Cunku sorun yok ki onun ailesi icin, onlar istiyor beni. Ama gurultu patirti bizde.
cnm zaten kafanda bir soru işaretiyle bu evliliği sürdürmen mümkün değil.herşey zamanla geçer inan bana kendinegöre birini mutlaka bulursun.kafanı çok takma bulamamda sevememde diye herşeyin ilacı zaman.ama gözüm bişeyi görmezde evlenirim dersende o senin seçimin.evlilik bir kumar iyide olabilir kötüde.Korkuyorum isin acikcasi. 1. Diyelim evlendim mutlu olamadim. Ailem kendin ettin cek diyecekler.2. Mutlu olduk diyelim cocuğum olsa onyargili yaklasacaklar. 3. Evlilogin ilk yillari ben cok yipranicam en azindan bi duğunde iki taraf yanyana gelecek ve hersey o zaman ortaya cikacak. Etrafim en az 2 yil bunu konusacak. 4. Ise gercekten sevdim ben onu ve gonlum birine bu kadar ilk defa isindi.ikinci gorusmede iste bu o, evleneceğim insan dedim... baska birini sevememekten, onu unutamamaktan ve de pisman olmaktan cok korkuyorum
Bizim mahalleden bir kiz da kacarak evlenmis.esi roman. Cocugu olmus.Ben gormedim ama goren arkadasla konustum. Baktin mi bebek annesine mi yoksa babasina mi benziyor deyince. Direk cevap babasini kokenine oldu. Yani bilen insanlarin yaklasimina bakin. Ilerde o cocuğa hep bu gözle bakacaklar.Guzellik ya da cirkinlik degil benim soyledigimde benzeyip benzememesi. Genler kadar cevrenin de etkisi olan seyler var. Değisebilecek ozelliklerini uygun cevre olusturarak zaten degistiririz. Ondan korkmuyorum ki ben.
Ben kimseyi kucumsemiyorum. Haddim degil zaten. Bu kadar sevmesem ilk duydugumda bitirir. Keyfime bakardim.Yorumlara baktım da üstün ırk falanız biz herhalde
Verdigim liste ünlü romanlar listesi. Sadece Ebru Gundes listeden çıkarılmış. Roman değilim demisti. Hatta yanilmiyorsam Abdurrahman Dilipak'da romandi.MAlesef oyle bir cevre hala var. Sevgilisinden hamile kalmak benim cevreme gore zaten cok uc. Sevgilisi olana dahi kotu gozle bakiliyor hala.
Seni cevren cok uzer. Ilk firsatta canini yakmak icin bunu yuzune vururlar. Uzulen sen olursun.Köken,yetiştiğin kültür elbette önemli.
Ama kişinin ahlakı tüm bunların üstünde.
İnsanın en güzel özelliklerinden biri uyum sağlayabilmesi.
Bazen aileler köken konusunda sizinkiler gibi çok katı olabiliyor ki bu bana doğru gelmiyor.İnsan sadece kendi kökeninden biri ile evlenir diye bir kural yok ki.
Onlar sana eş adayını neden istemediklerini nasıl açıklayabiliyorlar?Bize uymaz,sen yapamazsın diye mi?Eğer sen yapabileceğini düşünüyorsan aileni de ikna etmek için uğraşmalısın.Yada onlar seni ikna ederlerse vazgeçmelisin.Hakkında hayırlısı olsun.
Evet haklisiniz dogru tabi. Yakismiyorda boyle bir ayrim. Gercekten yasadiktan sonra anladim. Insan ayrimi o kadar kotu bi seymis ki. Hep savunuyoruz belki ama insan işin icine girince baska oluyor.Verdigim liste ünlü romanlar listesi. Sadece Ebru Gundes listeden çıkarılmış. Roman değilim demisti. Hatta yanilmiyorsam Abdurrahman Dilipak'da romandi.
Hamileligi ornek olarak soyledim. Hani unlu olunca ayilip bayiliyor insanlar anlaminda.
Boyle buyuduk. Cevre fitneci ve dedikoducu olunca her hareketime mecbur dikkat ettim. Bu kadar cabalarinin da sebebi bu. Ellerine firsat verme kimsenin.hep 3. şahısları düşünüyorsun kendini dinlersen, evlilik 2 kişilik 3. kişilerlere müdehale iznini verecek ya da vermeyecek olan sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?