Bunca yorumun içinde en doğru ve mantıklı ve aklı başında bir yorum.Köken farkı olmasa bile farklı bir aile ile karşı karşıya kalıyorsun.Benimkiler de çok egolu insanlar.Para mal mülk arsa arazi.Başka muhabbetleri yok.Onu aldım bunu aldım.Zıkkımın kökü.Allahtan çok görüşmüyoruz.Yani bırakın Türk Kürt ayrımını aynı etnik kökenden bile olsan yaşam ve kültür tarzları farklı olunca anlaşmak çok zor oluyor cidden. Sen çok farklı bir kafada oluyorsun onlar çok farklı oluyor ve asla ortak bir payda olmuyor. Bu nedenle beraber zaman geçirmek zulüm oluyor. Ama bunu başta da biliyorsanız şu an sadece bu sebepten eşinizi bırakmanız doğru olmaz bence sonuçta yuva kolay kurulmuyor. Sadece eğer cidden boşanmayı kafanızdan geçirecek kadar sıkıntılı zamanlar geçiyorsanız bunu eşinize anlatın durumun ciddiyetini anlamasını sağlayın ve sürekli beraber olmayın örneğin yaz tatili boyunca onlarla olmak zorunda değilsiniz ziyaretleri yapar evinize dönersiniz yani. Bu şekilde bi yol izlemeniz en mantıklısı
Yani merak ediyosa öğrenebilir tabi ki. Siz mesela merak ediyormuşsunuz. Ama konu sahibinin durumunda kasıt var. Ben olsam inadına öğrenmezdimKesinlikle öyle. Benim eski erkek arkadaşım da doğuluydu ailesi yanımda kendi dillerini konuşurlardi ne dediklerini anlamazdim. Bana ogret dedim kaç kere öğrenmek de istiyordum öğretmedi evlilik gibi durumumuz vardı sonradan bitti zaten
Bence az çok değil, hiç bilmiyorsunuz. Doğulular ya da kürtler öcü, kültürsüz, alt sınıf insan değiller.Ama bu nadir bir örnek sonuçta hepimiz o kûltürü az çok biliyoruz
Konu sahibinin Kendi tercihi tabiki de. Çok teşekkür ederim inşallahYani merak ediyosa öğrenebilir tabi ki. Siz mesela merak ediyormuşsunuz. Ama konu sahibinin durumunda kasıt var. Ben olsam inadına öğrenmezdimhakkınızda hayırlısı olsun. Çok daha iyi biriyle olursunuz inşallah
Bunu nerede yazmışım bana uygun değil sana uygun olabilir yeterince tecrübem var bu konuda hemde fazlasıyla o yüzden sağol karadenizlileride sevmeyen uygun görmeyen dolu insanlar var olabilir yani kültürel farklılıklar sonuçtaalt sınıf insan değiller.
bibim hoşgeldin. Evet karadenizlileri sevmeyen kız dbenimBunu nerede yazmışım bana uygun değil sana uygun olabilir yeterince tecrübem var bu konuda hemde fazlasıyla o yüzden sağol karadenizlileride sevmeyen uygun görmeyen dolu insanlar var olabilir yani kültürel farklılıklar sonuçtakonu kürtler olunca neden herkes celalleniyor nedense
Ben rizeliyim rizeli bir erkekle evliyim (tesadüf izmirde denk geldik) bende tercih etmezdim hahahah neyse ki kocamda nadirlerden ama bu bizim kültürün ne olduğunu değiştirmiyor gene diyeyim bizi herkes gömer kimse birşey demez ama konu kürtler olunca woooo aynen öyle biz bilmiyoruzbibim hoşgeldin. Evet karadenizlileri sevmeyen kız dbenimmalesef eş olarak doğu ve karadeniz erkeği kesinlikle tercihim olmaz derdim öyle de oldu gayet nırmal bence bu durum.
Gerçekten davul bile dengi dengine derler ya sadece maddiyat olarak değil yaşam tarzı, düşünce yapısı her konuda böyle. dengini bulmak zor üstüne bi de denginin ailesi de denk olacak falan evlilik zor müesseseBunca yorumun içinde en doğru ve mantıklı ve aklı başında bir yorum.Köken farkı olmasa bile farklı bir aile ile karşı karşıya kalıyorsun.Benimkiler de çok egolu insanlar.Para mal mülk arsa arazi.Başka muhabbetleri yok.Onu aldım bunu aldım.Zıkkımın kökü.Allahtan çok görüşmüyoruz.
Başka konusu yok kiBen konu sahibini hatırladım. Kendisi öğretmen olup eşinin köyünde yaz boyunca kaldığını yazmıştı burda herkes mesleklere falan sallamıştı. Şimdi de konuya kürt türk olayı eklemiş. Yani demem o ki hiç atışmayın. Siz atışmaya devam ettikçe konu sahibi bir önceki konusunda olduğu gibi çayını yudumlayıp yorumlardaki kavgaları okuyacakBir sonraki sefere başka bir olayla gelir artık.
Öbür konusunda üyelik iptali yapmıştı galiba. Yeni üyelikle gelmiş hanım ablamız.Başka konusu yok ki
Alakasız olacak ama 6 senede nasıl çocuk yapmamayı başardınız? O kültürde sıklıkla aileler çok çocuklu olduğu için şaşırdım.
Yok be eskidendi o.şimdi hem kimse karişmaz hem de batiyla pek bir farki kalmadi.Alakasız olacak ama 6 senede nasıl çocuk yapmamayı başardınız? O kültürde sıklıkla aileler çok çocuklu olduğu için şaşırdım.
Hiç eskide kalmamış bence. Doğuluların yaşadığı bir mahallede öğretmenim. Daha 4-5ten aşağı kardeşi olanı görmedim. Her sene aynı simalar. Aile boyu öğretmenlik yapıyoruzYok be eskidendi o.şimdi hem kimse karişmaz hem de batiyla pek bir farki kalmadi.