Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola ama kafam çok karışık yardıma ihtiyacım var. benim biriyle ilişkim var ve kendisinin yanında çok rahat hissediyorum ama bazı sorunlar da var. Aramızda 8 9 yaş fark var ve kendisi ilkokul mezunu ben ogretmenim. Ailem bunu sorun yapıyor. Ayrıca kültür farkı var siyasi sebeplerle de ailem istemiyor. Ben daha önce evlilik yapmadım onun ise bir evliliği olmuş. Sizce ne yapmalıyım yardımmmm (
Canım bende evlenmemiştm hic eşim evlenmiş bosanmıs hic sorun etmedim. Hic sorun olmadı onu cok seviyorum. Gercek degeri bende gördü. Ama egitim konusunda ikimizde üni mezunuyum ve o yuksek lisans falanda yapmıs. İlkokul mezunu olması gercekten cok sorun olabilir. Üniversite mezunu birisi ne okursa okusun hayata bakış acısı daha farklı oluyor. Bence iyi düşün. Siyasî anlamda ya da dini görür anlamında zıt insanlar evlendiğinde de sorun oluyor. Biz aynı düsüncedeyiz o yuzden birimiz yorum yaptığında diğerimzde katılıyor konuya.
Bende yüksek lisans yapıyorum önem vermiyorum aslında böyle seylere çünkü üniversite değil ki insanı değerli kılan. Ama bu baskılar çok ağır geliyor. Sürekli tepki görüyorum ne yapmalıyım karar veremiyorum. Ailemi seviyorum fakat evlatliktan reddetmeyi bile söylediler bana
Bende yüksek lisans yapıyorum önem vermiyorum aslında böyle seylere çünkü üniversite değil ki insanı değerli kılan. Ama bu baskılar çok ağır geliyor. Sürekli tepki görüyorum ne yapmalıyım karar veremiyorum. Ailemi seviyorum fakat evlatliktan reddetmeyi bile söylediler bana
Aileni karsına alma bence gercekten annelik babalık yaptılarsa bu onların en dogal hakkı. Onları da anla gurur duyacakları başarılı bir damat isterler. Eger sen bu kişiyle evlenirsen belki deger Bike vermezler. Yine de sen bilirsin
Maddi açıdan bir sıkıntı yok hatta onun işi kazanç açısından benden çok daha iyi aylık 20 25 bine yakın kazanıyor. Ama ailem asgari ücretli olsun memur olsun kafasında. Parasında değilim işin sadece onları ikna etmek istiyorum ama nasıl yaklaşmam lazm bilmiyorum nasıl hareket etmeliyim ne tür kelimeler secmeliyim kızlar yardım edin kafayı yemek üzereyim baskılar yüzünden herkesin gönlü olsun ama benimde olsun istiyorum.