- 27 Ekim 2019
- 538
- 969
- 53
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu durumu birebir yaşamış bir insan olarak asla ve asla yapmayın büyük sorun..kadının maaşı erkekten az olabilir ama erkek daha düşük maaş ve maddiyatta olmasın
arkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı
37 yaşında evlendimİşte orada yaş faktörü devreye girer. Yaş ilerledikçe mantık ön plana çıkar. Herşey tartılır öngörülmeye çalışılır. Bu sebepten 30 lu 40 lı yaşlarda daha zorlanır insanlar evlenirken. Deli demleri geçmiş oturaklı zamanları gelmiştir çünkü. Bir lokma bir hırka, iki gönül bir olunca samanlık seyran olura bakmazlar.
Ev işleri ortak olacaksa gabarık olmayabilirkadın erkek eşittir diye feminizimin anasını ağlatırız.
iş paraya gelince erkek maaşı gabarık olmalı gare.
Sizin konunuzu okumuştum. Emin olun ki sizin durumunuzda problem eşinizin düşük maaş alması değil, karakteri. Eşinizin durumu sizden iyi olsa bunlari yaşamayacak miydiniz sizce?
Karakter başlı başına önemli zaten ona diyecek hiçbirşey yok ama boyle maddı farklılıklarda da kendısını ve aılesını ıhya ettıkten sonra şaşırmayan erkek görmedim hanı derler ya ne oldum delısı oluyor sonradan gormeler ...
arkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı
bence de eşde en önemli seçim o. parası cakası kara kaşı gözü ev işi araya girince süt dökmüş kedi olan bizlerin gözüne gelmiyor bileEv işleri ortak olacaksa gabarık olmayabilir![]()
yarin birgün o anneyi alir, evin orta yerine koyar bas taci diye, sana da canin isterse ceker.baba ölmüş anne evlenmiş görüşmüyor.
Soru yanlış bu şekilde evlenen elbette vardır. Soru bu şekilde evlenenler ne kadar süre evli kaldınız olmalıydıarkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı
benzer tecrübe yaşayan aramanız çok doğru olmaz. her birey farklıdır.karşınıza çıkan kişi dolandırıcı ise tabiki kaçınız. ama duygularınız, kişiliğiniz ile ilgileniyorsa mutlu da olabilirsiniz. kompleks yapacak biri değilse yine mutlu olabilirsiniz. siz karşınızdakini ezen bir kişi değilseniz adamla mutlu olabilirsiniz. kısacası bu sizin ve karşı tarafın karakteri ile ilgili bir konu. biz bilemeyiz.çünkü ne sizi ne onu tanıyoruz. ortada spesifik birşey yokken hiç bilemeyiz.arkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı