• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte maddi uyum

Benim maaşım eşimin maaşından epey az bizde sorun olmadı ama kadın fazla maaş alırsa durum değişebilir
Sizinle paranız için evlenmiyorsa ilerde aşağılık kompleksine girmeyecekse sorun yok evlenin zaten yıllar geçince senin paran benim param bizim para oluyor

• Beğen
Reactions: 000
Adamın karakteri nasıl olduğu temel sorun? Yarın bir gün maaş fazla diye kompleks yapabilir? Sizi bunalta bilir. Kendi maaşından yollamak isteyebilir? Yada siz fazla kazanıyorum havasına girip adamı uzebilirsiniz.

Evlilikte para önemli çünkü hayatın akışı içinde kira, fatura, gıda gibi bir dünya gider var. Ama sevgi varsa bazı seylerin eksikliğini hissetmezsiniz.

Ben bu durumu birebir yaşamış bir insan olarak asla ve asla yapmayın büyük sorun..kadının maaşı erkekten az olabilir ama erkek daha düşük maaş ve maddiyatta olmasın

Sizin konunuzu okumuştum. Emin olun ki sizin durumunuzda problem eşinizin düşük maaş alması değil, karakteri. Eşinizin durumu sizden iyi olsa bunlari yaşamayacak miydiniz sizce?

arkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı

sevgilimle aramızdaki maddi makas senin bahsettiğinden daha fazla. aşk gözümü kör etmedi.

ama maddiyata bu kadar takılmamak gerekir diye düşünüyorum.

• Beğen
Reactions: 000
İşte orada yaş faktörü devreye girer. Yaş ilerledikçe mantık ön plana çıkar. Herşey tartılır öngörülmeye çalışılır. Bu sebepten 30 lu 40 lı yaşlarda daha zorlanır insanlar evlenirken. Deli demleri geçmiş oturaklı zamanları gelmiştir çünkü. Bir lokma bir hırka, iki gönül bir olunca samanlık seyran olura bakmazlar.
37 yaşında evlendim
Fazla genelleme yapiyorsunuz

Sizin konunuzu okumuştum. Emin olun ki sizin durumunuzda problem eşinizin düşük maaş alması değil, karakteri. Eşinizin durumu sizden iyi olsa bunlari yaşamayacak miydiniz sizce?

Karakter başlı başına önemli zaten ona diyecek hiçbirşey yok ama boyle maddı farklılıklarda da kendısını ve aılesını ıhya ettıkten sonra şaşırmayan erkek görmedim hanı derler ya ne oldum delısı oluyor sonradan gormeler ...

arkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı

Keşke biraz da insani yönlerden bahsetseydiniz. Böyle sadece 2 hesap cüzdanını kıyaslıyor gibi hissettim.

eger bu adam 10 yas genc olsaydi calisir yaparsiniz derdim. ama bu yasina kadar bisey yapamamis bi adam bundan sonrada yapamaz. cocuk olup evde kalsan geciminiz nasil olur? nasil olacak? icime hic sinmedi hissiyat olarak. sanki adam yagli kapi (affedersin) derdinde.

bide sordun mu ne yapmis bugüne dek kazandigiyla?

Denklik onemli herkonuda.bunu sormaniz bana anormal gelmedi.
Çünkü cogu erkek eve bukadar para girerken
Rahat durmaz istisnalar haric.
Ya ailesine yollar ya bol keseden harcar
Ev araba da var bu adam hicbirsey icn ugrasmayabilir.cunku hazıra konacak.
Bu yasina kadar adamin enazindan 1arabasi olmalıydı.5milyar maas alıyormuş kendisi.
Ortalama araba alir erkkeler genelde.

Soru yanlış bu şekilde evlenen elbette vardır. Soru bu şekilde evlenenler ne kadar süre evli kaldınız olmalıydı

benzer tecrübe yaşayan aramanız çok doğru olmaz. her birey farklıdır.karşınıza çıkan kişi dolandırıcı ise tabiki kaçınız. ama duygularınız, kişiliğiniz ile ilgileniyorsa mutlu da olabilirsiniz. kompleks yapacak biri değilse yine mutlu olabilirsiniz. siz karşınızdakini ezen bir kişi değilseniz adamla mutlu olabilirsiniz. kısacası bu sizin ve karşı tarafın karakteri ile ilgili bir konu. biz bilemeyiz.çünkü ne sizi ne onu tanıyoruz. ortada spesifik birşey yokken hiç bilemeyiz.

Back
X