- 28 Kasım 2010
- 42.547
- 141.324
- 798
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Kendi maasinizi kendiniz idare edemeyecek durumdaysaniz calismayin evde oturun daha iyi. Ben hic anlamiyorum bu maas karti esinde duran insanlari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence her erkeğe haksızlik etmeyelim.Ben de maaşım yattığı gibi eşime gönderirim.7 bin tl maaşım var muhendisim.Eşim de mühendis ve benden az fazla maas alir.Her türlü ödemeyi o takip eder faturalar, ev kredisi çocuğun özel okul taksidi vs.Bugune kadar bir yanlışını görmedim.Esimin ek kredi kartını kullaniyorum özelikle internetten cokca fazla alis veris yaparim kiyafet makyaj malzemesi vs bugune kadar asla sormamistir neden bu kadar fazla aliş veris yaptin diye gonlumun istedigini alirim tabi sınırını da bilirim.12 yıllık evliyiz bu şekilde güçlerimizi birleştirip 2 ev 2 de araba aldık.Ben özel sektordeyim o devlette calisiyor.Calisma saatleri daha az oldugu icin benden önce evde olur aksam yemeklerini o hazirlar.Akliniza gelebilecek bayan işi dediğimiz her iste yardimcidir ben erkegim deyip kenara cekilmez.Biz kadın erkek işi demeyip her işi birlikte yaparız bizim için tam anlamiyla hayat müsterek...
Merhaba hanımlar.
Sorum evlilikte maddiyat nasıl olmalı mesela ben çalışıyorum 8 aydır Onun dışında ev hanımıydım.
Maddiyata alakalı herşey eşime ait faturalar, alışveriş, mutfak masrafı, çocuğun ihtiyaçları falan. Onun dışında kredi borcu var hepsini eşim ödüyor. Benim maaş kartım onda durur maaşım yatınca 200tl verir bana 1 ay onunla idare ederim. Çalışıyorum sonuçta ufak tefek birikimler yapmak istiyorum ama 200tl 1 ayda bitiyor. Arttırıp birikim yapamıyorum sizler birikim yapabiliyormusunuz? Yada herşeyi eşim yapmasa kendi maaşımla belirli ödemelermi yapsam böyle birikim yapmadan çalışmak zor geliyor 4 yıllık bi borç var. Belki farklı fikirler olur diye buradan sormak istedim sizlere.![]()
Buna katılmıyorum ozaman temizlikte kadının asli göreviayda 200tl için çalışmam şahsen, benim 10 yaşındaki kızımın harçliği ayda 200tl
siz koca kadınsınzı neyinize yetiyor o para
Daha öncede yazmıştım bunu çok taşlandım burda ama yine yazıcam çünkü bu benim görüşürüm benim hayatım ben çalıştığım parayı eve istersem harcarım, evi geçindirmek eşimin sorumluluğudur.
Buna katılmıyorum ozaman temizlikte kadının asli görevi
Yengenizin kartı hala onda mı, hala evliler mi ?Sizi üzmek istemem ama dayımda yengemin maaş kartını alırdı.evlendigi günden beri 15 yıldır.yengemde az buz maaş almaz aylık 7 bin civarında geliri var.ve biz dayımın hayatında 4 senedir bir kadın oldugunu ögrendik.ne olurda olsun bunu yapmayın.evlerine gittigimizde harabe gibi.bir çöp bile almaz ne evine ne ailesine.meger yengemin paralarını o kadınla yiyormus.cok sinirliyim coookk![]()
Bir eşim yoksize göre öyleyse kolay gelsin size ozaman
Bir eşim yok
Burda ben özgürüm diyenden daha çzgürüm
ama hayat müşterek bencil olunmasına karşıyım
Sizin mantığınoza göre erkek evi geçindirir kadın temizlik yapar
Süreklimiyoo benim mantığımda öyle birşey yok, ama sizinkide var demekki sürekli aynı şeyi yaziyorsunuz![]()
Süreklimi
Senin mantığın erkek evi geçindirsin niye acaba niye o evde sadece omu yaşıyor
Sana sen demek istedim canım öyle istediöncelikle sizden nezaman sene geçtik biz?
İkincisi bu bizim evliliğimiz, biz bu şekilde mutluyuz bunun hesabını ben neden size veriyorum, söylermisiniz?
Siz evlendiğiniz zaman istediğiniz gibi yapabilirsiniz inanın hiç sorgulamam.
TeşekkürlerSana sen demek istedim canım öyle istedi
Bu anektodsa açıklaman istedim merak ettim iyi geçinmeler ayrıca bu klübtrki bir kadına sinirlenip şu keyifli hallerimi bozamam=))
Konuyla tam ilgisi yok ama tanıdığım bütün Akrepler baskın karakterler. Beni şaşırttınız.Burada yorum yazan kadınlar kadar neden güçlü olamıyorum ben. Tam olarak nereden başlamalıyım güçlü biri olmaya.
Kararlı biri kendini ifade edebilen biri değilim aslında bunun farkındayım![]()
%100 katılıyorum. Buna benzer bir cevap yazacaktım ama siz zaten yazmışsınız.ayda 200tl için çalışmam şahsen, benim 10 yaşındaki kızımın harçliği ayda 200tl
siz koca kadınsınzı neyinize yetiyor o para
Daha öncede yazmıştım bunu çok taşlandım burda ama yine yazıcam çünkü bu benim görüşürüm benim hayatım ben çalıştığım parayı eve istersem harcarım, evi geçindirmek eşimin sorumluluğudur.