Hayatta her sey gonlumuze gore de olmuyor yani. Ulasamayacagina imrenmenin de bir faydasi yok. Ben de Ziyagil konagini cok begeniyorum ama Adnanla evli degilim o hesapBunu bende anlamiyorum, evı zar zor oderken hayat kacıp gıdıyor yıllar geciyor.
Borcu bir yılda ödedik şu an borcumuz yok.Hata 1
Hata 2
Geçmiş olsun inşallah borç harç biter biriniz evi gecindirir diğeri de ev alır duruma gelirsiniz
Git kredi çek evini al reisBorcu bir yılda ödedik şu an borcumuz yok.
Borcunuz yoksa sizi tutan şey nedir?Şu an borcumuz yok. O an öyle düşünemedim
Bende anlamadım valla...Borcunuz yoksa sizi tutan şey nedir?
Eşinizin istememesi mi?
Anlamadığım için soruyorum.
Çocuğunuz var mı.?Merhabalar. Evliyim. Evlenmeden önce böyle düşünmuyirdum ama benim için maddiyat önemliymiş. Kiradayiz giriş katta oturuyorum.
Biraz da küçük bir ev. Beğenmiyorum evi.
Yakınlarımizda da yeni apartmanlar yapılıyor. Bakıyorum özeniyorum bi evimiz olsaydı diye.
İki memuruz ailesi istedi diye salak gibi masraflı düğün yaptık. Bir kuruşluk katkıları olmadı.
Yıllardır yok yere çalışıyorum. Eşimin ev alma gibi bir derdi yok. Olmasa da olur diyor. Ama ben kirada oturmayı sevmiyorum. Evde hiç bsy yapamıyorsun. Ev nasılsa olanla yetiniyorsun.
Haline şükret millet kirasını ödeyemiyor diyecekler yazmasın lütfen. Elbette öyle insanlar olduğunu biliyorum. Konum onlardan bağımsız
Borcu bir yılda ödedik şu an borcumuz yok.
Peşinat paramız da yok. Mesela 270 binlik bir ev almak istiyorsunuz eliniz de bir miktar peşinat olmalı diye düşünüyorumBorcunuz yoksa sizi tutan şey nedir?
Eşinizin istememesi mi?
Anlamadığım için soruyorum.
YokÇocuğunuz var mı.?
Bizzat memurum.Memurları zengin mi sanıyorsunuz anlamıyorum ki. Kolay değil memur maaşıyla kredi çekmek.
Borçsuz birşeyler elde etmek pek olmuyor günümüzde, zaten düğün borçlarını ödemişsiniz. Ev alın onun da borcunu ödersiniz. Kira ya boşa para gibi bakıyorum ben. Çocuk olduğunda kira konusu daha büyük problem olacaktır, sürekli bir gider ve hiç bitmiyor çünkü. Ev alsanız borcunun bir gün biteceğinin psikolojisi hayatı daha yaşanır kılıyor.
Git kredi çek evini al reis
He valla gıAmaaan kim uğraşcak şimdi taşınmakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?