Evlilikte Mantikmi Askmi?

Evlilikte Mantikmi Askmi?

• MANTIK

OY: 17 47,2%
  • ASK

OY: 19 52,8%

• Ankete Katılan
    36
Ne sadece o ne de sadece o...Herseyden bi tık :KK66:

Bir yerde okumuştum.Niye mantık evliliği yapayım.Evlenince satranç mı oynayacağız deselerde mantıklı evliliğin üstünlüğü tartışılmaz.Yalancı,kumarcı,çapkın biriyle sırf aşık oldum diye evlenilir mi?Ama elektrik alamadığın biriyle de hayat sürer mi?İkisi de olmazsa olmaz.

Mantikli ask + saygi + sevgi + cinsel cekim

Ben kafa yapimin uydugu, bana prensesmisim gibi davranan, saygi duydugum ve gordugum, maddi olarak ortalama ustu, mutlu etmek icin firsat kolladigim, kahve icerken hatta bos bos tv izlerken bile huzur buldugum, her an tensel temasta bulunmak istedigim, sevismek icin firsat kolladigim adamla evlendim.

Bu tipi bulunca yapisin kizlar. Ben memnunum. Mantikli mi bilemedim gerci.

Mantikli ask + saygi + sevgi + cinsel cekim

Ben kafa yapimin uydugu, bana prensesmisim gibi davranan, saygi duydugum ve gordugum, maddi olarak ortalama ustu, mutlu etmek icin firsat kolladigim, kahve icerken hatta bos bos tv izlerken bile huzur buldugum, her an tensel temasta bulunmak istedigim, sevismek icin firsat kolladigim adamla evlendim.

Bu tipi bulunca yapisin kizlar. Ben memnunum. Mantikli mi bilemedim gerci.

Evlilik zor ama tanımlaman tamamen doğru. Katılıyorum.

İkiside sevmediginle yatağa giremezsin için almaz mantıkta lazim sevsen de her dk kavga sürtüşme de çekilmez haha mükemmel erkek arıyoruz resmen ama daha dogurmadi analar:KK47:

Aşık oldugum adam zaten mantıgıma da uygundur :) :)

Keşke öyle olsa :)

Aşık olduğumuz insanı bazen mantığımız "o sana uygun değiiil, laylaylooy" diye reddediyor. :) Çünkü ne kadar aşık olursak olalım; birbirimize uygun değilsek bence, benim fikrimce yürümüyor. En azından ben yürütemiyorum.
Her şeyimizin, düşünce ve duygularımız uyduğu insana da her zaman aşık olamıyoruz.
Bazen de diyorum ki, mantığının uymadığı insana aşık olabilir misin? Olursun. Kalbin mantığa bakmıyor. :)

Sonra diyorum ki; sana uygun birini kalbine al Duygu. :) Mantıklı ve sevgi, saygı dolu olsun. Zor iş; istatistik, olasılık sorularından bile zor. Kumar işi bu iş. :)

Aşk ve mantık olarak ayırt edilmez bence. Aşk, sevgi, saygı bunlar olduktan sonra mantıklı bir evlilik olmuş oluyor.

Back
X