Evlilikte meslek önemli mi?

ayy inanmıyorum ciddi olamazsınız. bende sarışınlık hastasıyım sürekli saçımı sarıya boyayıp duruyorum eşinize bi hatırlatın bence türk erkeklerinin biçoğunda sarışın hastalığı var beğenmiosa beğenen çok olur eminim başta ben

aynen öyle çekici bulduğunu hissediyrm o koyuyo insana zten

ayyy çok güldüm avukat çok konuşur demek ha daha neler duycam bakalım

meslegimi begenmedigi icin degil de bu kafa yapisinda birinin bu sözleri farkli durumlarda da kendini gostereceginden devam etmek istemezdim,balik bastan kokar..

kendi meslekleri düzensiz calisma yaşantısı olanlar ozellikle ogretmen arayisindalar bu da hic hos degil
her zaman iliskide sıkıntı demek ogretmen evin butun yükünü cekecek tek basina esle bir seyler yapamayacak

Sağlıkçının maaşı iyi diye, öğretmen kadının vakti ev hanımlığına da müsait diye
öyle düşünmüştür o.. :)

Gül gibi mühendissin alınmana bile gerek yok.
Git kendine hemşire, doktor, öğretmen bul diye kov, süründür rahatlarsın. :)

Seviyorsan bu yüzden ayrılmaya değmez ama..

Askerlerimiz genellikle ya sağlıkçı ister ya da öğretmen bu bi gelenek olmuş,
Sözlünü çok kınadım,kendi adıma konuşuyorum mesleğimi beğenmeyip başka meslekler öne süren bi adamı istemezdim en başında, o zaman git kendine istediğin meslekten bul derdim.

Mühendislik çok güzel bi meslek bence, sözlün sana öyle dedikçe sen de ona keşke sende su meslekten olsaydın de..

Sakın üzerinize alınmayınca.Asker ve polisler genellikle hemşire yada öğretmen le evleniyorlar. Etrafında gördüğü için öyle demiştir.Size olan sevgisi ilgisi yerindeyse kafaya takmaya değmez

Evet evlilikte meslek cok onemli.
Mesela ben ozel harekatciyla evlenmezdim

Ama saglik sektoru de cok abartiliyor. Bizzat kendim saglikciyim. Bu isi yapmiyorum. Cunku cok daha cazip isler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…