- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
ayy inanmıyorum ciddi olamazsınız. bende sarışınlık hastasıyım sürekli saçımı sarıya boyayıp duruyorum eşinize bi hatırlatın bence türk erkeklerinin biçoğunda sarışın hastalığı var beğenmiosa beğenen çok olur eminim başta benAman yav dert ettiğin mesleğin olsun. Benim sevgilim benimle sevgili olmadan önce herkese "Esmerim biçim biçim ölürem esmer için, oyy esmerler taş gibi, ölürüm biterim esmerlere" diye çığırıyormuş. Ben doğuştan sarışınım. 4 senedir ilişkimiz var, hala kafasına kakıyorum esmer olsam hoşuna giderdi di miiii diye.Bir ara o kadar sinirlendim ki, saçımı kahverengiye boyattım. O da yakışmadı zaten silik bir şey oldum iyice.
aynen öyle çekici bulduğunu hissediyrm o koyuyo insana ztenBi terslik şöyle var maalesef her mühendis 5000 tl almıyor 2000 tl ye çalışan mühendis tanıdığım var şehir şartları mecburiyet dolayısıyla belki de ücret değil sadece çekici bulduğu için söylemiştir o anda hemşireler falan mesela erkeklere öyle gelir ya mühendis diyince daha erkek çağrıştırıyor. Erkek kafası herşey olabilir ne düşündü kimbilir.
ayyy çok güldüm avukat çok konuşur demek haİnsanlar çok tuhaf.
Erkek arkadaşıma önce biri şey demiş: “Bak avukatlar çok konuşur, evde de sana sözünü geçirir seni takmaz bile bence sen öğretmen bulsan daha iyi olurdu(?)”
Toplum genelinde eskiden beri süregelen bir kanı var. Kadın dediğin öğretmen, hemşire olmalı..
Bunun dışındaki meslek gruplarına çok yabancılar. Ondan tuhaf geliyor da böyle saçma sapan ayrımlara giriyorlar herhalde.
Askerlerimiz genellikle ya sağlıkçı ister ya da öğretmen bu bi gelenek olmuş,Merhaba sözlüm özel harekatta çalışıo ilişkinin başlarında hep eğitim alanında ve sağlık alanında meslek edinmiş kadınlar için olumlu şeyler söylerdi hani keşke sende öyle olsan dercesine.. şu an konuştum bu mevzuları benim hosuma gitmio böyle şeyler söylemen yapma dedim.. bi süre sonra kabullendi şimdi nasıl böyle cümleler kurmusum sana karşı çok büyük aptallık yapmışım dio değişti değişmesine ama sonuç olarak ben biliyo muyum bu mesleklerde bi eş istediğini? biliyorum..
bende mühendisim bu arada.. ne bilim insan eşi tarafndan mesleğine saygı duyulsun istiyo.. ki gerçekten çok zorluklarla okumuş biriyim.. şu an bazen gurur duyduğunu falan söylese de inandırıcı gelmio hiç. içimde kaldı bu mevzu. siz olsanız ne yapardınız bazen şeytan o zaman git kendine öyle birini bul diyip yol ver dio çok üzdü beni çünkü ilişkinin başlarndan beri çok yıprandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?