- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
valla asıl onun mesleği eş için tercih edilen bir meslek değil..Merhaba sözlüm özel harekatta çalışıo ilişkinin başlarında hep eğitim alanında ve sağlık alanında meslek edinmiş kadınlar için olumlu şeyler söylerdi hani keşke sende öyle olsan dercesine.. şu an konuştum bu mevzuları benim hosuma gitmio böyle şeyler söylemen yapma dedim.. bi süre sonra kabullendi şimdi nasıl böyle cümleler kurmusum sana karşı çok büyük aptallık yapmışım dio değişti değişmesine ama sonuç olarak ben biliyo muyum bu mesleklerde bi eş istediğini? biliyorum..
bende mühendisim bu arada.. ne bilim insan eşi tarafndan mesleğine saygı duyulsun istiyo.. ki gerçekten çok zorluklarla okumuş biriyim.. şu an bazen gurur duyduğunu falan söylese de inandırıcı gelmio hiç. içimde kaldı bu mevzu. siz olsanız ne yapardınız bazen şeytan o zaman git kendine öyle birini bul diyip yol ver dio çok üzdü beni çünkü ilişkinin başlarndan beri çok yıprandım..
Merhaba sözlüm özel harekatta çalışıo ilişkinin başlarında hep eğitim alanında ve sağlık alanında meslek edinmiş kadınlar için olumlu şeyler söylerdi hani keşke sende öyle olsan dercesine.. şu an konuştum bu mevzuları benim hosuma gitmio böyle şeyler söylemen yapma dedim.. bi süre sonra kabullendi şimdi nasıl böyle cümleler kurmusum sana karşı çok büyük aptallık yapmışım dio değişti değişmesine ama sonuç olarak ben biliyo muyum bu mesleklerde bi eş istediğini? biliyorum..
bende mühendisim bu arada.. ne bilim insan eşi tarafndan mesleğine saygı duyulsun istiyo.. ki gerçekten çok zorluklarla okumuş biriyim.. şu an bazen gurur duyduğunu falan söylese de inandırıcı gelmio hiç. içimde kaldı bu mevzu. siz olsanız ne yapardınız bazen şeytan o zaman git kendine öyle birini bul diyip yol ver dio çok üzdü beni çünkü ilişkinin başlarndan beri çok yıprandım..
maddi imkansa şu an mühendis maaşı 5000 tl taban.. bu işte bi terslik yok muBende eşim holding sahibi olsun isterdim ama değil . Yine evlenecek olsam yine onunla evlenirdim o kadar da seviyorum. Hayaller hayatlar durumu. Günümüz yaşam standartlarına göre belki daha iyi maddi imkanlar daha yüksek yaşam standardı kastetmiş olabilir o an için. Bence alınmayın o kadar mesleğiniz gayet güzel.
Canım bence takılma sözlünün tavrına.maddi imkansa şu an mühendis maaşı 5000 tl taban.. bu işte bi terslik yok mu
Kardeşim bana bahsettiğinde inanmadım kendisi sağlıkçı ve dediginiz meslekten bi çok kişi konuşmaya cabaliyorMerhaba sözlüm özel harekatta çalışıo ilişkinin başlarında hep eğitim alanında ve sağlık alanında meslek edinmiş kadınlar için olumlu şeyler söylerdi hani keşke sende öyle olsan dercesine.. şu an konuştum bu mevzuları benim hosuma gitmio böyle şeyler söylemen yapma dedim.. bi süre sonra kabullendi şimdi nasıl böyle cümleler kurmusum sana karşı çok büyük aptallık yapmışım dio değişti değişmesine ama sonuç olarak ben biliyo muyum bu mesleklerde bi eş istediğini? biliyorum..
Benim için meslek önemli ama şu şekilde asker ve polis asla istemem derdim dünyayı ayağıma sersin istemezdim ya da ben bir esnafla yapamam mesela içten içe herkesin kendi gerekçeleri istekleri vardır ama asker poliste öğretmen hemşire olması çevre baskısı bence o baskıyla öyle bir cümle ağzından kaçmış mühendislik hep imrendiğim bir meslek dalıdırMerhaba sözlüm özel harekatta çalışıo ilişkinin başlarında hep eğitim alanında ve sağlık alanında meslek edinmiş kadınlar için olumlu şeyler söylerdi hani keşke sende öyle olsan dercesine.. şu an konuştum bu mevzuları benim hosuma gitmio böyle şeyler söylemen yapma dedim.. bi süre sonra kabullendi şimdi nasıl böyle cümleler kurmusum sana karşı çok büyük aptallık yapmışım dio değişti değişmesine ama sonuç olarak ben biliyo muyum bu mesleklerde bi eş istediğini? biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?