Evlilikte monotonluk

iremmis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
1
0
86
İstanbul
evlilikte monotonluğu nasıl yenebiliriz?aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

oncelıkle hoşgeldınız ama konu yanlıs yerde neyse tasır elıf abla sımdı..
evlılıge hareket katmalısınız..
mum ısıkları guzel basbasa sık yemekler..
bırlıkde fılımler ızlemek yagmurun altında yurumek
sakın ıssız yerlerde bırlıkde kalmak..

ben aşk evliliklerinin motononluğa dönüştüğünde aşkın bittiğine inanıyorum..
sonuçta o aşk o heyecan bitmediği zaman zaten monotonlaşmaz ki..
aşkınızı canlandır, flört zamanında yaptıklarınızı yapın, değişik şeyler yapın bence..
bi de erkeklerin hoşlanacağı jestler vs :)

ben aşk evliliklerinin motononluğa dönüştüğünde aşkın bittiğine inanıyorum..
sonuçta o aşk o heyecan bitmediği zaman zaten monotonlaşmaz ki..
aşkınızı canlandır, flört zamanında yaptıklarınızı yapın, değişik şeyler yapın bence..
bi de erkeklerin hoşlanacağı jestler vs :)

tatlim evlendikten bir sure sonra zaten bazi seyler ister istemez monotonlasiyor ama buna ask bittigi icin oluyor diyemeyiz. ask bitse o zaman bir arada durulmaz zaten cok bunaltici olur. mesela biz esimle birbirimizi cok seviyoruz ama monotonluktan cok yakiniyoruz yaklasik bir yildir(3 yillik evliyiz).

bana gore basbasa yemek yemek, film izlemek yurumek motonlugu dindirmiyor. esim ve ben her gun yapiyoruz bunlari ama insan iliskiye heyecan katacak bir seyler istiyor. eger maddi problem yoksa en azindan bir gunlugune bile olsa sehir disina cikip kucuk otelde falan kalabilirsiniz, doga guzellikleri, gece hayati ya da tarihi eserler olan yerlere giderseniz de biraz farkli yerler gorup gezip tozarsaniz en azindan biraz monotonluktan uzaklasabilirsiniz.
basbasa piknik yapmak ta guzel bir oneri olabilir belki.

Back
X