Merhaba evli arkadaslara sormak istiyorum.
Iki yildir zorluklar yasayarak kavgali barismali bir evliligim var.
Son zamanlarda depresyonda oldugumdan kendimi geri cektim.ayda bir cinsel iliski yasiyoruz. Beraber tatil bile yapmadik 2.5 yildir.
Ailesiyle sorunluydum.esimin hatrina sustum ve yinede ablasina gittik vs vs
Ancak kendisi bensiz ablasina gidiyor.yegenlerini özledigini bahane eduyor. Calismadigi günler onlarin yaninda aliyor nefesi. Haftasonlari oturup cebiyle ugrasiyor.
Ayni seyi simdide ben yapiyorum. Ailemin yanina gidiyorum. Cep telefonuyla ugrasiyorum vs vs.
Ancak bugün geldi yanima beni sevmiyorsun artik dedi.
Simdi ben bu adama hatalarini nasil görmesini saglayacagim?
Birde evliligimiz o kadar monotonlasti ki. Hic birsey yapmiyoruz birlikte. Artik yemek yapmak bile iskence gibi bsna. Kendimi sakdim gitti.
Iki yildir zorluklar yasayarak kavgali barismali bir evliligim var.
Son zamanlarda depresyonda oldugumdan kendimi geri cektim.ayda bir cinsel iliski yasiyoruz. Beraber tatil bile yapmadik 2.5 yildir.
Ailesiyle sorunluydum.esimin hatrina sustum ve yinede ablasina gittik vs vs
Ancak kendisi bensiz ablasina gidiyor.yegenlerini özledigini bahane eduyor. Calismadigi günler onlarin yaninda aliyor nefesi. Haftasonlari oturup cebiyle ugrasiyor.
Ayni seyi simdide ben yapiyorum. Ailemin yanina gidiyorum. Cep telefonuyla ugrasiyorum vs vs.
Ancak bugün geldi yanima beni sevmiyorsun artik dedi.
Simdi ben bu adama hatalarini nasil görmesini saglayacagim?
Birde evliligimiz o kadar monotonlasti ki. Hic birsey yapmiyoruz birlikte. Artik yemek yapmak bile iskence gibi bsna. Kendimi sakdim gitti.