- 15 Nisan 2017
- 3.459
- 9.017
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
Şu siralar canım sıkkın biraz. Her evliliğin inişli çıkışlı zamanları oluyordur mutlaka sizler bunun üstesinden nasıl geliyorsunuz? Sorunu aştıktan sonra veya sorun gündemden kalktıktan sonra eşinizle olan iliskinizi toparlayabiliyormusunuz? Bahsettiğim şeyler ufak tefek sorunlar değil bayramda önce kimin ailesine gidilecek gibi sorunlar değil yani. Bahsettiğim sorunlar farklı bakış acıları hayattan farklı beklentiler farklı standartlar vs. Bu sorunları evlendigimziden beri yasıyoruz 7 sene oldu. Ilk senelerde kavgalarımız oluyordu bu sebeplerden ötürü ama gençliğin verdigi iyimserlikle birbirimizi seviyoruz düşüncesiyle aşıyorduk bir şekilde veya aştığımızı sanıyorduk . Eşimde bende 30lu yaşların başlarındayız artık olgunlastik kavgamız gürültümüz yok ama bu sorunlar hala var. Hepte olacak biliyorum. Bu yüzden bu evlilik artık tatmin etmiyor beni heyecanımı iyimserliğimi tamamen kaybettim. Özel hayatımıza fazla girmek istemiyorum ama cinsel anlamda da isteksizlestim. Önceleri eşime gıpta ettiğim için ona hayranlık duyduğum için arzuluyordum onu ama o duyguyuda kaybettim artık. Hayranlik duymak soyle dursun resmen soğudum. Iç dünyamda öyle mutsuzumki. Yaşım genç olmasina rağmen gençliğe ait bir cok duygu öyle uzak geliyor ki bana artik. Iki çocuğum var kurulu bir düzenim var ama mutsuzum. Çocuklarım olmasaydı bu kadar tahammül edemezdim bu evliliğe gibi geliyor. Geleceğimi düşününce bir karamsarlik kaplıyor beni. Hiç bir zaman beklediğim değeri göremeyecek olmak eşimle aynı dili konuşamayacak olmak içten içe hic bir zaman tatmin olamayacağımı bilmek iyiden iyiye soğutuyor beni bu evlilikten. Kimselere anlatamiyorum buda beni dahada mutsuzlastiriyor. Icimi dökmek istedim..