Evlilikte mutsuzum

Asla hicbirsey bilmiyorlar. Daha once de bu tarz seyler oldu. Sinirlenince gozu birsey gormuyor itip kakiyor. Normalde iyi... ama iyiligi yaramiyor iste bu yaptiklarindan dolayi. Gozu donuyor ve zarar veriyor bana. Ama dedigim gubi asla hicbir sorunu ailem bilmiyor. Anlatmiyorum
Aile önemli evet fakat hayatınız da önemli fakat bu şekilde evliliği sürdürmek ne size ne ailenize ne ilerde doğacak çocuğunuza hayır getirir eski eşim evliliğimiz boyunca ne el kaldırdı ne kötü söz söyledi 9 sene bir gün hayatına başka biri girdi ve bana el kaldırdı tek celsede 15 dakikada boşandım bu gün bana yarın evladıma işin bu boyutunu da düşünün lütfen.

Lütfen kırılma üzülme ama bence eşin seni sevmiyor bir sebepten ötürü katlanamıyor gıcık olmuş sana söylediğine göre yapısı bu değil ailene falan çok iyiymiş ama sana sabrı kalmamış olmalı ki bir tuz için dövüyor ama sen buna izin verip susarak onu gözünde iyice hiç oluyorsun farkında değilsin boşan diyemem ama bir ders zamanı gelmiş gözünün önündesin diye avucunda biliyor seni kaybedebilecegini öğrenmeli
Bir onceki postumu okufunuz mu bilmiyorum. Okumamissinizdir buyuk olasilik. Anlatmak istyprum.. soyle ki; normalde genel anlamda agrasif biri. Ama disariye degiiil. Yani gorumcelerim ve kaynanam vs hep soler evet biliyoruz sinirli, bi anda parlar, anlamazwin. Babasinin aynisi vs diye. Evet aileme cok iyi. Yuzlerine. Ama mesela gecenki tatilde babam birkere falan bizi beklemeden gitti disarda yemek yedi diye beni sıkstirip bu cok buyuk saygisizlik baksana napti vs diyodu. Yaaani herseyi saygisizliga bagliyor. Benim cevap verdigimde vs saygisizsin diyor. Saygi kelimesini duymaktan midem bulandi artik. Bir de kendince bana bilenmesini soyle acikliyor; evlenmeden once kapanmami istedi o ara namaz falan kiliyordum arada. Olabilir demistim. Ama inanin hiiiiiic gelmiyor icimden. Bana durup durup diyor ki. Beni kandirdin. Kapanmazsan hep aklimda soru isareti oluyor vs diyor. Ya kapansam da benim bu tarz biseye cevap vermemde yine kopurucek. Olay kapanmak degiilll anlatamiyorum. Boyle gormus babasindan ve ben Allah affetsin artik olmus babasina bile soyleniyorum bu sekilde sinirli ve siddet onunde cocugunu yetistirdigi icin. Ama kendi kendime. Ona solemiyorum tabii ki. Esime yani

" Çocuğum için, emeğim için , ailem için " hep bu bahaneleri var kadınların.

Ama erkeğin hiç bahanesi yok. Ayrılmak istediği , ter bir şey yaşadığı anda silip atıyor.

Bana göre bu evlilik sabahında bitmeli.

Ha madem bitirmiyorsunuz , darp raporu alıp dava açın , uzaklaştırma kararı alın. Blöfte olsa yapın

En azından onurunuzu kurtarmış olursunuz.
.....

Akşam eve gelecek. Siz trip atacaksınız , o daha beter trip atacak.

Çünkü yediği dayağı ve hakarete rağmen karısı hala evde.

3 5 gün uzayacak mesele. Kuru bir özürlü yine aynı yatakta yatacaksiniz.

Yıllar yılları kovalayacak. Defalarca ve daha kötüsünü yaşayacaksınız. Çocuk olacak ve hala aynı olacak.

Olan sizin hayatınızı yanında çocuğa olacak.

Bu senaryo asla değişmiyor.
Cokcok dogru :((

Aks
Yemeğini hala pişirip önüne koyuyor musun ?
Aynı odada uyumuyorsun değil mi ?
aksam yemez. Sabah kajvalti hazirldim :((
Cok pismanim. Illlkkk el kaldirsiginda dneildigi gibi yapsaydim. Yani ilkinde evden ciksaydim ya da daha farkli davransaydim bugunku rahatligi bulamayacakti. O da rmin. 2 5 gune konusucagima. Ayni evde napicam

Aile önemli evet fakat hayatınız da önemli fakat bu şekilde evliliği sürdürmek ne size ne ailenize ne ilerde doğacak çocuğunuza hayır getirir eski eşim evliliğimiz boyunca ne el kaldırdı ne kötü söz söyledi 9 sene bir gün hayatına başka biri girdi ve bana el kaldırdı tek celsede 15 dakikada boşandım bu gün bana yarın evladıma işin bu boyutunu da düşünün lütfen.
Cok mantikli ve kararli davranmisiniz cok takdir ediyorum

okurken gerçekten de ağladım... Allah yardımcın olsun. Allah seni bir an önce o adamdan kurtarsın bana düşmez ama... İnşallah ya çok çok çok iyi olur sana karşı.
Insallah ne diyim.. iyi oldugu zamnlar da cokk. Ama bu sinir, bu ofke, bu sinirlndigi zamn soyledigi saygisizca sozler.. bilemiyorum :(((

Şuan dönmemek üzere babamın evine gitmiştim. Çok ciddiyim bunu yutup o evde oturamazdim
Bu sebepten bunu yapan cidden büyük bir olay olsa öldürür
Saygidan bahsediyor ama kendi yaptiginin ne oldugunu bilmiyor. Ona gore normaaalll

Insallah ne diyim.. iyi oldugu zamnlar da cokk. Ama bu sinir, bu ofke, bu sinirlndigi zamn soyledigi saygisizca sozler.. bilemiyorum :KK43:((
Hakaret ediyor çünkü mantıklı bir sebebi yok tartışma için şöyle bir söz vardı "Aklın bittiği yerde şiddet başlar" şiddet sadece fiziksel değildir evlilik danışmanına gidin derdim ama artık çok geç sanırım.

Hakaret ediyor çünkü mantıklı bir sebebi yok tartışma için şöyle bir söz vardı "Aklın bittiği yerde şiddet başlar" şiddet sadece fiziksel değildir evlilik danışmanına gidin derdim ama artık çok geç sanırım.
Ben dedihim gibi herseyi cocukluguna bagliyorum. Bastirilmis duygu. Surekli saygi saygi diye bagiran bi adam... gereksiz seylerde bile. Bu saygisizlik farkinda degilmisin diyen biri... soylediginiz soz de cokkk dogru cok

Ben dedihim gibi herseyi cocukluguna bagliyorum. Bastirilmis duygu. Surekli saygi saygi diye bagiran bi adam... gereksiz seylerde bile. Bu saygisizlik farkinda degilmisin diyen biri... soylediginiz soz de cokkk dogru cok
Muhtemelen cocukluğunda yaşadığı, bastırılmış duygularla alakalı ama hepimizin yok mu zaten geçmişi ile bağı? Şimdi sizin onu anlamaya çalısıp bu yaptıklarına neden arıyor olmanız dahi esasında kendinizi çaresiz hissetmenizden oysa asla çaresiz değilsiniz. Unutmayın bugün size bunu yapan yarın çocuguna neler yapar, eşine şiddet uygulamayı kendine hak gören erkek aldatmayı da hak görür.. siz de çaresizliğinize çaresizlik eklersiniz. Ama siz çaresiz değilsiniz sadece korkuyorsunuz her seyin daha iyi olmamasından ama emin olun bundan daha kötü olmayacak.

Bir onceki postumu okufunuz mu bilmiyorum. Okumamissinizdir buyuk olasilik. Anlatmak istyprum.. soyle ki; normalde genel anlamda agrasif biri. Ama disariye degiiil. Yani gorumcelerim ve kaynanam vs hep soler evet biliyoruz sinirli, bi anda parlar, anlamazwin. Babasinin aynisi vs diye. Evet aileme cok iyi. Yuzlerine. Ama mesela gecenki tatilde babam birkere falan bizi beklemeden gitti disarda yemek yedi diye beni sıkstirip bu cok buyuk saygisizlik baksana napti vs diyodu. Yaaani herseyi saygisizliga bagliyor. Benim cevap verdigimde vs saygisizsin diyor. Saygi kelimesini duymaktan midem bulandi artik. Bir de kendince bana bilenmesini soyle acikliyor; evlenmeden once kapanmami istedi o ara namaz falan kiliyordum arada. Olabilir demistim. Ama inanin hiiiiiic gelmiyor icimden. Bana durup durup diyor ki. Beni kandirdin. Kapanmazsan hep aklimda soru isareti oluyor vs diyor. Ya kapansam da benim bu tarz biseye cevap vermemde yine kopurucek. Olay kapanmak degiilll anlatamiyorum. Boyle gormus babasindan ve ben Allah affetsin artik olmus babasina bile soyleniyorum bu sekilde sinirli ve siddet onunde cocugunu yetistirdigi icin. Ama kendi kendime. Ona solemiyorum tabii ki. Esime yani
Kısacası diyorsun ki böyle gelmiş böyle gider bu adam.Peki sen ne kadar katlanacaksın nereye kadar söyleneceksin işin içinden çıkıp kendi hayatını ele alma durumun yok mu?İnsanız hataya düşeriz aldanırız ama bir yerden sonra onu düzelte de biliriz.Soyledigin şu saygı kelimesinden tiksinmeni kardeşimden de duydum ablaa adet gelenek saygı artık bu kelimelerden bıktım diyordu 4 gün önce evini terk etti yeniden başlayacam diyor kendinde bu gücü görüyor acaba sen yapabilecek misin bir yerde ayağa kalkmak gerekli bence bu yolda da Allah yardımcın olsun

Hanimlar sizinle dertlesmeye geldim. Benimle konusur musunuz? Inanilmaz mutsuz ve cikmazdayim. Bugun yasadigim. Bir olayi anlatmak istyorum.
Daha once esimle hic anlasamiyoruz diye post acmistim. Bugun yine anlasamadigimiz bir gunde. Oglen kahvaltiya sicak biseyler hazirladim sevdigi bisey. Tuz atmadinmi buna dedi ama sinir bi sekilde. Her yaptigimda zaten bisey buluyor. Attim yedim azonce de tuzu var dedim. Yok tuzu dedi ya var tattim diyorum dedim ama ben de sinir oldum. Ben yalan mi soyluyorum? Ne yuz kere sinir bi skeilde attim diyosun dedi. Ben de yalanla ne alakasi var siruyosun attim dyorum o zaman az gelmis dedim. Ama tabi bende sakin guler yuzle soylemiyorum bunu. Ama ne kadar kotu bi sekilde soyleyebilirim ki???? Basladi her zaman ayni syleri yapiyosun uyuz uyuz bana cevap veriyosun yapma bidaha yapamiyosun zaten dedi. Ben de yapmycam zaten artik dedim. Sustuk kahvaltiya devam ediyoruz.beceriksizzz dedi. Dakince dedim ki. Niye her cumlende cirkin bisey soylemek zorundasin ki allahaskian dedim bsladi gerizekali vs demeye. Gozlerim doldu. Aldim onunden tabagi mutfaga gittim. Donerken de ekmek getirdim koydum onune. Kalktim sofradan. Seslendi arkamdan. Sen napmaya calisiyosun diye kalkti ustume yurumeye basladi. Su halini tavrini degistir kendine ceki duzen ver karsinda kim var bil demeye. Susuyorum sadece bakiyorum suratina aglamamk icin tutuyorum lendimi. O tabagi kafana geciririm ole ne sinirle aliyosun goturuyosun vs dedi. Sonra omzumdan hafifce itti soylenirken. Orda patladim. Ya ne itiyoun nevar ne dedim sanki dedim elini ittim bende. Ite ite odaya goturdu beni. Saclarima yapisti defalarca kollarima bacaklatima vurdu. Nefret ediyorum artik senden bu davranslarindan dolayi dedim. Sinir harbinden baska biseu degilsin dedim. O kadar vurdu ki bacaklarima kan oturdu. Saclarim tutam tutam yerlere dustu. Haaala konusuyor diye iyice hirslandi. Cikti gitti ise. Okadar uzgunum ki. O kadar pismanim ki herseyden. Bu konuyu buraya yazmaya dahi usendim. Dertlesmeye dahi useniyirum artik. Hicbisey yapamasim yok. Daha gecen hafta ailemle tatile gittik beraber 4 gunluk. Onlara cok ilgili cok hurmetli davrandi. Kendi kendime diyordum ben de bazi seyleri ben buyutuyorum belki de. Bak aileme nasil guzel davraniyor vs diye. Coooooookkkk araftayim. Baksaniza bunlari yazarken bile ne dusunecegimi bilmiuorum
Yarısına kadar okuyabildim kusura bakmayın. Imkaniniz vardir umarım. Kendinize yeni hayat kurun . Bu ne yaa ezik insan. Sizi âşağılamaya yer ariyor . Tuz atmadim deseniz de kavga çıkacaktı

Kısacası diyorsun ki böyle gelmiş böyle gider bu adam.Peki sen ne kadar katlanacaksın nereye kadar söyleneceksin işin içinden çıkıp kendi hayatını ele alma durumun yok mu?İnsanız hataya düşeriz aldanırız ama bir yerden sonra onu düzelte de biliriz.Soyledigin şu saygı kelimesinden tiksinmeni kardeşimden de duydum ablaa adet gelenek saygı artık bu kelimelerden bıktım diyordu 4 gün önce evini terk etti yeniden başlayacam diyor kendinde bu gücü görüyor acaba sen yapabilecek misin bir yerde ayağa kalkmak gerekli bence bu yolda da Allah yardımcın olsun
Allah razi olsun. Insallah ben de kendinde bu gucu bulucam. Kardesinizin de allah yardimcisi olsun insallahh

Yarısına kadar okuyabildim kusura bakmayın. Imkaniniz vardir umarım. Kendinize yeni hayat kurun . Bu ne yaa ezik insan. Sizi âşağılamaya yer ariyor . Tuz atmadim deseniz de kavga çıkacaktı
Benden tek kelime bulmasa kavga cikmayacak. Ama ben ne zaman bisey desem oo buyuk saygizlik... kendi bin tane hakaret eder. Ben bisey diyince buyuuur.buyuur buyurr

Muhtemelen cocukluğunda yaşadığı, bastırılmış duygularla alakalı ama hepimizin yok mu zaten geçmişi ile bağı? Şimdi sizin onu anlamaya çalısıp bu yaptıklarına neden arıyor olmanız dahi esasında kendinizi çaresiz hissetmenizden oysa asla çaresiz değilsiniz. Unutmayın bugün size bunu yapan yarın çocuguna neler yapar, eşine şiddet uygulamayı kendine hak gören erkek aldatmayı da hak görür.. siz de çaresizliğinize çaresizlik eklersiniz. Ama siz çaresiz değilsiniz sadece korkuyorsunuz her seyin daha iyi olmamasından ama emin olun bundan daha kötü olmayacak.
Cok tesekkur ederim

Hiç arayıp sordumu yağtıgından pişman falan degılmı durumnedır

Hiç arayıp sordumu yağtıgından pişman falan degılmı durumnedır
Alemsiniz :D bugun ise erkn gitti. Tost hazirladm. Her zamn yaptgim gibi.. tabi yine konismuykrum. Her zamn koydugum yerin onunde duruyordu. Ben de dokunmak dibine girmek istemrdigimden masanin ilersine biraktim tepsiyi. Baska yere goturseydin dedi hic bisi demedm. Yedi geldi mutfaga yanima. Bak cok az kldi kapinin onune koyucam seni sabrimi zorluyosun dedi. 3 gubdur konusmamam yuzune bakmamam cok g3ldi anliycaginiz. Bole bi pismanlikta yaaani o derece...... :) yine sabah sabah mwzardaku babasina soylendim. Girdigim gunahlar boyumu asti :(

Onun gozunden olay tuzlu tuzsuz degil, benim dik dik cevap vermem. Ya iyi de hep mi bisey bulur insan. Ben de okadar sert bisekilde de degil yani biraz bastirarak varr yedim baktim zaten varr dedim. Heeerseyi saygisizlik olarak nitelendiriuor herseyi
Alttan alttan sanki "dik cevap verdim ben bunu hakettim." diyorsunuz gibi hissettim umarım yanılmışımdır. İnsanız hepimiz, pollyanna gibi yaşamıyoruz, olabilir belki bir şeye streslendiniz öyle cevap verdiniz ne olacak yani? Eşiniz "o zaman ayarlayamamışsın hayatım, tuzu ver atayım." demeliydi.

Alttan alttan sanki "dik cevap verdim ben bunu hakettim." diyorsunuz gibi hissettim umarım yanılmışımdır. İnsanız hepimiz, pollyanna gibi yaşamıyoruz, olabilir belki bir şeye streslendiniz öyle cevap verdiniz ne olacak yani? Eşiniz "o zaman ayarlayamamışsın hayatım, tuzu ver atayım." demeliydi.
Ona gore nedenlerin bu oldugubu belirttim canim. Dik cevap vermek, karsilik vermek, goya saygisizlik etmek. Insan 3 senw boyunca herseye saygisizlik yaptin sen diye yargilaninca belki de dedigini bile dusunuyorim icten ice farketmeden... mantigim su; ben yapar miydim? Bu mantikla gidince de sinirleniyorum. Bana karsimdaki bisey yapsa der miydim. Yapma beceremiyosun zaten beceriksizz. Asla demezdim. Kendimde bu cevabi bulunca karsi tarafin demesine/yapmasina katlanamiyorum. Bir insan evladini kirmak asagllamak bu kadar kolay omamali. Kiyaslama yaparak yanlis mi duaunuyorum? Erkek yapar. Erkek iste soyler. Disuncesine asla katilamiyorumm

Ona gore nedenlerin bu oldugubu belirttim canim. Dik cevap vermek, karsilik vermek, goya saygisizlik etmek. Insan 3 senw boyunca herseye saygisizlik yaptin sen diye yargilaninca belki de dedigini bile dusunuyorim icten ice farketmeden... mantigim su; ben yapar miydim? Bu mantikla gidince de sinirleniyorum. Bana karsimdaki bisey yapsa der miydim. Yapma beceremiyosun zaten beceriksizz. Asla demezdim. Kendimde bu cevabi bulunca karsi tarafin demesine/yapmasina katlanamiyorum. Bir insan evladini kirmak asagllamak bu kadar kolay omamali. Kiyaslama yaparak yanlis mi duaunuyorum? Erkek yapar. Erkek iste soyler. Disuncesine asla katilamiyorumm
Sıkıntı sizde değil zaten. Saygıdan bahsediyor ancak sizin emek emek uğraştığınız yemek üzerinden size, emeğinize hakaret ediyor. Saygıyı bilen insanlar önüne çamur konsa bir lokma alıp ellerinize sağlık der yine. Zıkkımın kökünü dedemin derdini yesin der eskiler o hesap.
Onların saygı dediği herşeyi sen bilirsin bey diyen ben bilmem beyim bilirciler. Maalesef hakkını bilen kadınları ezmeye çalışan lümpen dolu ortalık.
Boşanmakla mı tehtid ediyor? Bulun avukat donuna kadar alın kapı önüne öyle koyulmaz böyle koyulur deyin. Gidemeyeceğinizi tahmin ettiğinden geliyor o ezik erkeklik taslaması.

Back
X