- 17 Kasım 2015
- 187
- 96
- 48
- Konu Sahibi Emoandrock
Annem hep derdi once ailenin birbirine davranisina, babanin anaya davranisina bak. Erkegin annesine davranisina bak diye. Ne bos gelirdi kulaga. Dedigibiz gibi gitmycgimi artk bildigi icin. (Cunku oncekilerde hic gitmesim) unuttum sindim. Artik bi cocuk ben de istyorum. ama hala evliligmden emin olmadgim icin korunuyorum. YA Bigun cesaretmi toplayp bosanmaya karar verirsem. Ya bdaha biriyle evlenmezsem ve hic cocuk sahibi olmazsam diye bile aklima geliyor. Herseyi duaunuyorum. Artik bulandi beynimSıkıntı sizde değil zaten. Saygıdan bahsediyor ancak sizin emek emek uğraştığınız yemek üzerinden size, emeğinize hakaret ediyor. Saygıyı bilen insanlar önüne çamur konsa bir lokma alıp ellerinize sağlık der yine. Zıkkımın kökünü dedemin derdini yesin der eskiler o hesap.
Onların saygı dediği herşeyi sen bilirsin bey diyen ben bilmem beyim bilirciler. Maalesef hakkını bilen kadınları ezmeye çalışan lümpen dolu ortalık.
Boşanmakla mı tehtid ediyor? Bulun avukat donuna kadar alın kapı önüne öyle koyulmaz böyle koyulur deyin. Gidemeyeceğinizi tahmin ettiğinden geliyor o ezik erkeklik taslaması.