Evlilikte mutsuzum

Sıkıntı sizde değil zaten. Saygıdan bahsediyor ancak sizin emek emek uğraştığınız yemek üzerinden size, emeğinize hakaret ediyor. Saygıyı bilen insanlar önüne çamur konsa bir lokma alıp ellerinize sağlık der yine. Zıkkımın kökünü dedemin derdini yesin der eskiler o hesap.
Onların saygı dediği herşeyi sen bilirsin bey diyen ben bilmem beyim bilirciler. Maalesef hakkını bilen kadınları ezmeye çalışan lümpen dolu ortalık.
Boşanmakla mı tehtid ediyor? Bulun avukat donuna kadar alın kapı önüne öyle koyulmaz böyle koyulur deyin. Gidemeyeceğinizi tahmin ettiğinden geliyor o ezik erkeklik taslaması.
Annem hep derdi once ailenin birbirine davranisina, babanin anaya davranisina bak. Erkegin annesine davranisina bak diye. Ne bos gelirdi kulaga. Dedigibiz gibi gitmycgimi artk bildigi icin. (Cunku oncekilerde hic gitmesim) unuttum sindim. Artik bi cocuk ben de istyorum. ama hala evliligmden emin olmadgim icin korunuyorum. YA Bigun cesaretmi toplayp bosanmaya karar verirsem. Ya bdaha biriyle evlenmezsem ve hic cocuk sahibi olmazsam diye bile aklima geliyor. Herseyi duaunuyorum. Artik bulandi beynim

Annem hep derdi once ailenin birbirine davranisina, babanin anaya davranisina bak. Erkegin annesine davranisina bak diye. Ne bos gelirdi kulaga. Dedigibiz gibi gitmycgimi artk bildigi icin. (Cunku oncekilerde hic gitmesim) unuttum sindim. Artik bi cocuk ben de istyorum. ama hala evliligmden emin olmadgim icin korunuyorum. YA Bigun cesaretmi toplayp bosanmaya karar verirsem. Ya bdaha biriyle evlenmezsem ve hic cocuk sahibi olmazsam diye bile aklima geliyor. Herseyi duaunuyorum. Artik bulandi beynim
Hayır rica ediyorum böyle bir adamdan çocuk yapmayın. Annem bu tip bir adamdan beni yaptı hala psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum. Bulursunuz, annemin artık dayanamayacak durumlarında bana bakıp arada çok kaldın kuzum diye ağladığı günleri bilirim.

Hayır rica ediyorum böyle bir adamdan çocuk yapmayın. Annem bu tip bir adamdan beni yaptı hala psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum. Bulursunuz, annemin artık dayanamayacak durumlarında bana bakıp arada çok kaldın kuzum diye ağladığı günleri bilirim.
Rabbim sizin de yardimcibiz olsun. Nerde varsa..

slmlar canım Rabbim acil kurtuluş nasip etsin öncelikle sana böyle sürmez sakın haaa
illaki ayrıl illaki bitir.. çocuğunuda mutlu emin ellerde başkasıyla yap sakın bu adama birde çocuk doğurup ömrünce temelli kul köle olma şimdi başımdan geçenleri anlatacağım o zaman hak vereceksin....

bir kurumda memurum
o zamanlar oda aynı kurumda tanıştık bir mutlu bir mutlu benim her yaz almanyadan ablamlar gelir ve 3-5 gün her sene birlikte tatile gideriz bak dedim nişanlıyken benim bu ablamlarla gezip tozmam sorun olmasın çünküsenede 1 kez geliyorlar ve günleri sayılı dedi tamam sorun değil
iyi sonra evlendik ablamlar geliyor ve birlikte tatile gidiyoruz paralar pullar herşeyler onlardan
yinede bir dır dır bir herşeye söyleniyor yok başkasının çarşafında yastığında nasıl yatıyorsunuz bilmem ne diyorumki onların hepsi değişiyor yıkanıp seriliyor yok ben hiç beğenmedim blmem ne dedimki artık sen gelme o zaman biz gideriz 2de evladım var artık onlarıda alıp gidiyorumher sene birde ben çalışıyorum buna çok ihtiyacım var ama sürekli o her tatilimide burnumdan getirmeyi başardı evdede hep bir dır dır her şeyi ben beceremiyom herşeyim sorunlu yani bir türlü beğenmedi gitti beni
annem 2 çocuğumuzu büyüttü çocuklarım biri 8 biri 6 yaşında
bizim atınaldığımız eve annemi koyduk çcuklarımıza baksın diye kadın gene dediki onlar benim torunlarım birde üstüne bize kira ödedi bir teşekkür yok bir Allah razı olsun 1 kere bile demedi
en son benim tayinim başka şehre çıktıannem bizim evden çıkmak zorunda kaldı çünkü benimle o şehre gelecek mecbur eşimde evi satayım dedi annem çıktı yıllar oldu konuşmuyordu o yüzden evi görmemişti şimdi çıkınca gördü çocukların boyadığı resimler vardı evin duvarında vay efendim nasıl müsaade edersiniz bilmem ne yav dedim bizim çocukalrımız yaptı ne olacakki offf küfürler hakaretler neler neler üzerime yürüdü bana defalarca vurduvururkende sinirim geçmiyormdi senişimdi kıtır kıtır doğramak geçiyor içimden diyor Allahım dua etmeye başladım Allahım beni kurtar diye ondan sonra gece al çocuları git uyu diye abisinin yanında bana bağırdı çocukları aldım gittim korkudan yattık ama çocuklar uyudu ben nerdeeee korkudan sabahı zor ettim sabah halen siniri geçmemiş bana dedi ki ben abimi evine bırakıp gelicem ben gelmeye
sen kendini as olmadı zehir iç bişey yap kendini öldür geldiğimde yaşadığını görürsem önce anneni sülaleni sonra çocukları ve bizi hepimizi öldürüp geçicem

haa dedim demekki bu evliliği bitirme zamanı gelmiş
bir daha affedersen bu adam direk seni öldürüp geçecek dedm
küçük olan 6 yaşımdaki oğlum yanımdaydı
onuda alarak polis çağıdım

şikayetçi oldum 6 ay uzaklaştırma talep ettim ama kabul etmemiş suçlamaları
o yüzden 3 ay çıkmış şimdide boşanma davasını hemen açıyorum
sakın benim durumuma düşmeyi bekleme hemen aç benimki 10 senede düzelmedi
sakın olaki düzelir deme asla düzelmez!.....

slmlar canım Rabbim acil kurtuluş nasip etsin öncelikle sana böyle sürmez sakın haaa
illaki ayrıl illaki bitir.. çocuğunuda mutlu emin ellerde başkasıyla yap sakın bu adama birde çocuk doğurup ömrünce temelli kul köle olma şimdi başımdan geçenleri anlatacağım o zaman hak vereceksin....

bir kurumda memurum
o zamanlar oda aynı kurumda tanıştık bir mutlu bir mutlu benim her yaz almanyadan ablamlar gelir ve 3-5 gün her sene birlikte tatile gideriz bak dedim nişanlıyken benim bu ablamlarla gezip tozmam sorun olmasın çünküsenede 1 kez geliyorlar ve günleri sayılı dedi tamam sorun değil
iyi sonra evlendik ablamlar geliyor ve birlikte tatile gidiyoruz paralar pullar herşeyler onlardan
yinede bir dır dır bir herşeye söyleniyor yok başkasının çarşafında yastığında nasıl yatıyorsunuz bilmem ne diyorumki onların hepsi değişiyor yıkanıp seriliyor yok ben hiç beğenmedim blmem ne dedimki artık sen gelme o zaman biz gideriz 2de evladım var artık onlarıda alıp gidiyorumher sene birde ben çalışıyorum buna çok ihtiyacım var ama sürekli o her tatilimide burnumdan getirmeyi başardı evdede hep bir dır dır her şeyi ben beceremiyom herşeyim sorunlu yani bir türlü beğenmedi gitti beni
bizim atınaldığımız eve annemi koyduk çcuklarımıza baksın diye kadın gene dediki onlar benim torunlarım birde üstüne bize kira ödedi bir teşekkür yok bir Allah razı olsun 1 kere bile demedi
en son benim tayinim başka şehre çıktıannem bizim evden çıkmak zorunda kaldı çünkü benimle o şehre gelecek mecbur eşimde evi satayım dedi annem çıktı yıllar oldu konuşmuyordu o yüzden evi görmemişti şimdi çıkınca gördü çocukların boyadığı resimler vardı evin duvarında vay efendim nasıl müsaade edersiniz bilmem ne yav dedim bizim çocukalrımız yaptı ne olacakki offf küfürler hakaretler neler neler üzerime yürüdü bana defalarca vurduvururkende sinirim geçmiyormdi senişimdi kıtır kıtır doğramak geçiyor içimden diyor Allahım dua etmeye başladım Allahım beni kurtar diye ondan sonra gece al çocuları git uyu diye abisinin yanında bana bağırdı çocukları aldım gittim korkudan yattık ama çocuklar uyudu ben nerdeeee korkudan sabahı zor ettim sabah halen siniri geçmemiş bana dedi ki ben abimi evine bırakıp gelicem ben gelmeye
sen kendini as olmadı zehir iç bişey yap kendini öldür geldiğimde yaşadığını görürsem önce anneni sülaleni sonra çocukları ve bizi hepimizi öldürüp geçicem

Güvende bir yerde misiniz ? Şikayetçi olduğunuz için umarım ailesi dizi rahatsız etmiyordur. 3 ay sonra ne olacak ?
Allah yardımcınız olsun.

Güvende bir yerde misiniz ? Şikayetçi olduğunuz için umarım ailesi dizi rahatsız etmiyordur. 3 ay sonra ne olacak ?
Allah yardımcınız olsun.
annemin evindeyim inş 3 ay sonra artık akıllanmış olur diye umut ediyorum
elimden gelse temelli kaçacam bir ömür bulamayacağı yere gidecem
ama çocuklar var onları temelli babadan ayıramam diye
ne yapacağımı bilemiyorum
kara kara düşünüyorum....
bana akıl verin ne olur

bana akıl verin ne olur
Pişmanım derse ne yapacaksınız ? Karariniz kesin mi ?
Konuşmalarını kayıt altina alın. Cocuklari babayla tek gorusturmezsiniz umarım.
Yanınızda koruma amaçlı biber gazı bulundurun.

bir kurumda memurum

Bak ne kadar tecrubeli kav yil evliymisiniz. Duzelmez dimii. Kimseee degismezz :(( cok gereksiz ama gerrrcekten merakimdan soruyorum. Ailesi babasi da boylemiymis?? Ve siz suan iyi misinuz? Allah sizin de yardimciniz olsun innnsallah

bana akıl verin ne olur
Ayrilmiyor musunuz yani
bana akıl verin ne olur

Offf allah yardimcinuz olsunnn. Ablam da der hep. Hiiicbirseyimizi bilmedigi halde ogut verir. Cunku kendi de bosandi. Cocuk icin cook dusun. Cocuk herseyiype bagliyor diye

Ayrilmiyor musunuz yani

yok yok ayrılıyorumda inş başka şehre mi gitsemonu bilemiyorum
ama gtsem ne olack çocuklar ikide bir babayı isticek
ona karar veremedim

Offf allah yardimcinuz olsunnn. Ablam da der hep. Hiiicbirseyimizi bilmedigi halde ogut verir. Cunku kendi de bosandi. Cocuk icin cook dusun. Cocuk herseyiype bagliyor diye
aynen çocuklar için 5 yıl önce bitmişti asıl 5 yıl daha çektim
ama artık onada dermanım kalmadı çocuklr için dahi devam edemicem...

Bak ne kadar tecrubeli kav yil evliymisiniz. Duzelmez dimii. Kimseee degismezz :KK43:( cok gereksiz ama gerrrcekten merakimdan soruyorum. Ailesi babasi da boylemiymis?? Ve siz suan iyi misinuz? Allah sizin de yardimciniz olsun innnsallah
ailesinde hemen hemen hepsi çok çok iyi insanlar kime çekmiş bilmem

Hanimlar sizinle dertlesmeye geldim. Benimle konusur musunuz? Inanilmaz mutsuz ve cikmazdayim. Bugun yasadigim. Bir olayi anlatmak istyorum.
Daha once esimle hic anlasamiyoruz diye post acmistim. Bugun yine anlasamadigimiz bir gunde. Oglen kahvaltiya sicak biseyler hazirladim sevdigi bisey. Tuz atmadinmi buna dedi ama sinir bi sekilde. Her yaptigimda zaten bisey buluyor. Attim yedim azonce de tuzu var dedim. Yok tuzu dedi ya var tattim diyorum dedim ama ben de sinir oldum. Ben yalan mi soyluyorum? Ne yuz kere sinir bi skeilde attim diyosun dedi. Ben de yalanla ne alakasi var siruyosun attim dyorum o zaman az gelmis dedim. Ama tabi bende sakin guler yuzle soylemiyorum bunu. Ama ne kadar kotu bi sekilde soyleyebilirim ki???? Basladi her zaman ayni syleri yapiyosun uyuz uyuz bana cevap veriyosun yapma bidaha yapamiyosun zaten dedi. Ben de yapmycam zaten artik dedim. Sustuk kahvaltiya devam ediyoruz.beceriksizzz dedi. Dakince dedim ki. Niye her cumlende cirkin bisey soylemek zorundasin ki allahaskian dedim bsladi gerizekali vs demeye. Gozlerim doldu. Aldim onunden tabagi mutfaga gittim. Donerken de ekmek getirdim koydum onune. Kalktim sofradan. Seslendi arkamdan. Sen napmaya calisiyosun diye kalkti ustume yurumeye basladi. Su halini tavrini degistir kendine ceki duzen ver karsinda kim var bil demeye. Susuyorum sadece bakiyorum suratina aglamamk icin tutuyorum lendimi. O tabagi kafana geciririm ole ne sinirle aliyosun goturuyosun vs dedi. Sonra omzumdan hafifce itti soylenirken. Orda patladim. Ya ne itiyoun nevar ne dedim sanki dedim elini ittim bende. Ite ite odaya goturdu beni. Saclarima yapisti defalarca kollarima bacaklatima vurdu. Nefret ediyorum artik senden bu davranslarindan dolayi dedim. Sinir harbinden baska biseu degilsin dedim. O kadar vurdu ki bacaklarima kan oturdu. Saclarim tutam tutam yerlere dustu. Haaala konusuyor diye iyice hirslandi. Cikti gitti ise. Okadar uzgunum ki. O kadar pismanim ki herseyden. Bu konuyu buraya yazmaya dahi usendim. Dertlesmeye dahi useniyirum artik. Hicbisey yapamasim yok. Daha gecen hafta ailemle tatile gittik beraber 4 gunluk. Onlara cok ilgili cok hurmetli davrandi. Kendi kendime diyordum ben de bazi seyleri ben buyutuyorum belki de. Bak aileme nasil guzel davraniyor vs diye. Coooooookkkk araftayim. Baksaniza bunlari yazarken bile ne dusunecegimi bilmiuorum
Boşan.

Pişmanım derse ne yapacaksınız ? Karariniz kesin mi ?
Konuşmalarını kayıt altina alın. Cocuklari babayla tek gorusturmezsiniz umarım.
Yanınızda koruma amaçlı biber gazı bulundurun.
pişmanımda dese dönmeye niyetim yok artık kararım kesin
bir arkadaşım daha tavsiye etti biber gazını nerden bulurum???

Böyle sinsi insanlar dışarı hep iyi görünmeye çalışır. Olası bir boşanmaya karşı ailenizin ona kızmayıp belkide sizde kusur aramalarını sağlamak için iyi davranıyordur. Ya da hakaret ve darplarına karşı sessiz kalmanız için. Ya siniri için Dr a gidecek ya da bu iş mutlu sonla bitmeyecek gibi görünüyor.

Back
X