Evlilikte Naz Yap(a)mamak

jnci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
6.225
11.723
178
MerhabaLaaaarr :))
Bir çok yerde denk geliyorum çokta merak ediyorum doğrusu.. Sizce evli olan kadınlar naz yapmaz mı yada yapmamalı mıı??
Her hangi bir konuda kadınların naz yapma mevzusu geçtiğindeki eleştiriler Kadın eğer evliyse “Artık siz sevgili değilsiniz” “Artık flört etmiyorsunuz” gibi cümlelerden oluşuyor ve gerçekten Merak ediyorum Sevgiliyken yapılabilen ve olağan olan şey (Naz yapma) evlenince ne oluyorda değişiyor ve yapılmamalı haline geliyor ??
Kısacası Artık ile başlayan cümlelerin sebebi Sizce ne??

Naz yapmakla kastınız nedir? Bir kaç örnek verseniz
Mesela Eşin seni aramıyor Sende onu aramıyorsun onun seni araması gerektiğini düşünüyosun bir Nev-i naz yapıyosun..??Cevaben Biz artık asevgili değiliz Ya da Konuya dahil olanlar Siz artık sevgili değilsiniz şeklinde eleştiri yapıyorlar ?? (Ben yaşamadım) sadece gerek çevremde gerek burda çok denk geliyorum bu tür yazılara

Naz mi trip mi o bahsettiginiz? Bence trip cunku. Vara yoga trip yapmak evlilikte ne ise yarayacak?
Naz ve Trip arasında Nasıl bir fark var ki Mesela ? Ya da Sevgiliyken işe yarayan trip evliyken neden işine yaramayacak ??

Naz ve Trip arasında Nasıl bir fark var ki Mesela ?
Naz biraz sakayla karisik olur,mesela gulumsersiniz,sarilip opersiniz ama dersiniz ki askim beni bugun arayamadin mi?
Trip nasil olur su sekilde; aramadi beni ben de onuaramayacam. Evde olan benim,yanimda bebek var,yeni tasindik,o beni aramazsa ben onu ne arayacam?

Sizce hangisini evlilik gibi bir muessese normal karsilar?

Bu naz degil ki trip atmak oluyor. Ben sevgiliyken bile boyle sacma sacma tripler atmadim mesela. Bana yapilmasini da istemem, bu tripleri çekenler de belli bir üre için katlaniyor elbette ki ömür boyu bu sekilde seni nazlayip, triplerini çekemez kimse. İnsana tripkolik lazim degil, huzur veren biri lazim.

Evet çok güzel peki sizce Naz yapmak ve Trip atmak arasında ne gibi bi farklılık var

naz veya trip ikisi de iğrenç bana göre
sevgiliyken de yapmadım üç senelik evliliğimde de.
çünkü dışardan bakıldığında karşındakine ihtiyacın varmış hissi uyandırıyor ve küçültüyor değerinizi.
sanki siz baş edemezmişsiniz veya ondan başka bir işiniz yokmuş gibi duruyor
diğer konunuza da baktım.
bebeğiniz varken sizi aramamış iyi de adam çalışıyor ve yoğun bir aksilik olursa siz ararsınız ne de olsa diye düşünmüş öyle de olmalı.
ben evde zehirlendim bir kere eşim işteyken aramadım bile araba kapıdaydı bir şekilde hastaneye ulaştım sonrasında haber vermek için mesaj atmıştım durumu. ve belirttim iyiyim gelmene gerek yok iş çıkışı gelirsin diye.

Ben eşime sevgiliyken de naz yapmazdim. Simdi evliyken de yapmıyorum. Küsme gibi kötü huyum vardı. Onu nerdeyse yok ettim şükür. Cünkü eşi bırak, kendim o halimi çekemiyorum

+100000

Eşim sagolsun naz yap(A)mamayı öğrendim adamın umru degil ama öyle de çok sıkıcı oluyor

valla kimsenin nazını da tribini de çekemem.
herkes bir başına yaşamayı öğrenmeli kimseye ihtiyaç duymadan.
burada özellikle bebeği olanlardan çok duyuyorum yok hamileyim bana onu yapmadı yok bebeğim var nasıl gideyim gibi
erkekler olmasa yaşayamayacakmışız gibi.

Bazı kadınlar yaptığı tribi, nazı Çeken partnerleri hakkında çıkardığım sıkıntılara katlanıyor bu da demek oluyo ki sadece iyiliğimde değil çekilmez hallerimde bile bana katlanıyor sonuç olarak bu adam gerçekten beni seviyor diye düşünebiliyo mesela :)

Anladım.:) Belirtmek isterim diğer konu bana ait değil açılmış konuya cevap vermiştim :)

Naz ve tripi ayirmak lazim tabi.. naz sonunda tatliya baglayacagin seyler olur hani amac esinle sakalasmak bir nevi askim sen bana bugun sarilmadin darildim diye ufakdan surat yapmak gibi hani esinde bilir bunu tartismak icin degilde eglencesine yaptigini evlendikden sonra niye naz yapilmiyormus ki:) nazi tribe dondurmedigin muddetce cok hos birsey

Hayatın telaşesi, zorlugu ve yoğunluğu arasında aramadın, sormadın diye eşime naz adı altında trip atmam. Ha eşimde naz çekecek bir adam değildir bu anlamda. Çoğu kez iyi ki trip atan bir kadın değilsin der. Yetişkin iki insan gibi iletişim kuruyoruz. Aramamız gereken yerde arayıp konuşuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…