Mesela Eşin seni aramıyor Sende onu aramıyorsun onun seni araması gerektiğini düşünüyosun bir Nev-i naz yapıyosun..??Cevaben Biz artık asevgili değiliz Ya da Konuya dahil olanlar Siz artık sevgili değilsiniz şeklinde eleştiri yapıyorlar ?? (Ben yaşamadım) sadece gerek çevremde gerek burda çok denk geliyorum bu tür yazılaraNaz yapmakla kastınız nedir? Bir kaç örnek verseniz
Naz ve Trip arasında Nasıl bir fark var ki Mesela ? Ya da Sevgiliyken işe yarayan trip evliyken neden işine yaramayacak ??Naz mi trip mi o bahsettiginiz? Bence trip cunku. Vara yoga trip yapmak evlilikte ne ise yarayacak?
Naz biraz sakayla karisik olur,mesela gulumsersiniz,sarilip opersiniz ama dersiniz ki askim beni bugun arayamadin mi?Naz ve Trip arasında Nasıl bir fark var ki Mesela ?
Mesela Eşin seni aramıyor Sende onu aramıyorsun onun seni araması gerektiğini düşünüyosun bir Nev-i naz yapıyosun..??Cevaben Biz artık asevgili değiliz Ya da Konuya dahil olanlar Siz artık sevgili değilsiniz şeklinde eleştiri yapıyorlar ?? (Ben yaşamadım) sadece gerek çevremde gerek burda çok denk geliyorum bu tür yazılara
Evet çok güzelBu naz degil ki trip atmak oluyor. Ben sevgiliyken bile boyle sacma sacma tripler atmadim mesela. Bana yapilmasini da istemem, bu tripleri çekenler de belli bir üre için katlaniyor elbette ki ömür boyu bu sekilde seni nazlayip, triplerini çekemez kimse. İnsana tripkolik lazim degil, huzur veren biri lazim.
+100000Bu naz degil ki trip atmak oluyor. Ben sevgiliyken bile boyle sacma sacma tripler atmadim mesela. Bana yapilmasini da istemem, bu tripleri çekenler de belli bir üre için katlaniyor elbette ki ömür boyu bu sekilde seni nazlayip, triplerini çekemez kimse. İnsana tripkolik lazim degil, huzur veren biri lazim.
Bazı kadınlar yaptığı tribi, nazı Çeken partnerleri hakkında çıkardığım sıkıntılara katlanıyor bu da demek oluyo ki sadece iyiliğimde değil çekilmez hallerimde bile bana katlanıyor sonuç olarak bu adam gerçekten beni seviyor diye düşünebiliyo mesela :)Cinsiyet fark etmeksizin, naz, trip, bu adam/kadın beni çeksin vs gibi şeyler düşük zeka ürünüdür.
Olgun ve akıllı bireyler bu tip saçmalıklar yapmaz.
Bidefa insan sevdiğine neden sıkıntı çıkarsınki...
Evet çok güzelpeki sizce Naz yapmak ve Trip atmak arasında ne gibi bi farklılık var
Anladım.:) Belirtmek isterim diğer konu bana ait değil açılmış konuya cevap vermiştim :)naz veya trip ikisi de iğrenç bana göre
sevgiliyken de yapmadım üç senelik evliliğimde de.
çünkü dışardan bakıldığında karşındakine ihtiyacın varmış hissi uyandırıyor ve küçültüyor değerinizi.
sanki siz baş edemezmişsiniz veya ondan başka bir işiniz yokmuş gibi duruyor
diğer konunuza da baktım.
bebeğiniz varken sizi aramamış iyi de adam çalışıyor ve yoğun bir aksilik olursa siz ararsınız ne de olsa diye düşünmüş öyle de olmalı.
ben evde zehirlendim bir kere eşim işteyken aramadım bile araba kapıdaydı bir şekilde hastaneye ulaştım sonrasında haber vermek için mesaj atmıştım durumu. ve belirttim iyiyim gelmene gerek yok iş çıkışı gelirsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?