Bazı kadınlar yaptığı tribi, nazı Çeken partnerleri hakkında çıkardığım sıkıntılara katlanıyor bu da demek oluyo ki sadece iyiliğimde değil çekilmez hallerimde bile bana katlanıyor sonuç olarak bu adam gerçekten beni seviyor diye düşünebiliyo mesela :)
aaa pardonAnladım.:) Belirtmek isterim diğer konu bana ait değil açılmış konuya cevap vermiştim :)
Cinsiyet fark etmeksizin, naz, trip, bu adam/kadın beni çeksin vs gibi şeyler düşük zeka ürünüdür.
Olgun ve akıllı bireyler bu tip saçmalıklar yapmaz.
Bidefa insan sevdiğine neden sıkıntı çıkarsınki...
Evlilik sabır işidir . İki tarafında Kadın/Erkek ayırmaksızın birbirine yeri geldiği zaman sabrettiği zamanlar olmalı ..Ama yapı itibari ile kadınlar daha nazlı daha ilgi bekleyen yapıya sahiptirler . Bu yüzden Naz ile Trip arasında eşine yaptığı tavır Anormal karşılanmamalı kanaatindeyim .Yani sen beni aramadın bende seni aramayacağım şeklinde yapılan tavır sonucu evlilik yıkıma uğramaz . Sadece daha dikkatli olunması gerektiği bi şekilde anlatılmış olur ve bu durumun evlilik müessesine anormal gelmediğini düşünmekteyimNaz biraz sakayla karisik olur,mesela gulumsersiniz,sarilip opersiniz ama dersiniz ki askim beni bugun arayamadin mi?
Trip nasil olur su sekilde; aramadi beni ben de onuaramayacam. Evde olan benim,yanimda bebek var,yeni tasindik,o beni aramazsa ben onu ne arayacam?
Sizce hangisini evlilik gibi bir muessese normal karsilar?
İşte bundan bahsediyorum. Düşük zeka ürünü bir düşünce bu. seveni emeğinden kötü günde yanında olup olmamasından gözlerindeki bakıştan anlayamayıp sevgiti tespit etmek için ona eziyet etme gibi abidik bir yönteme başvuranın IQ seviyesi ayakkabı numarasından düşüktür.Bazı kadınlar yaptığı tribi, nazı Çeken partnerleri hakkında çıkardığım sıkıntılara katlanıyor bu da demek oluyo ki sadece iyiliğimde değil çekilmez hallerimde bile bana katlanıyor sonuç olarak bu adam gerçekten beni seviyor diye düşünebiliyo mesela :)
Biz hala konuşuruz gün içinde 8 senenin içindeyiz. Bazen işler yoğun olur konuşamazsın cevap yazamazsın. Aynı evin içine giricez zaten akşam, sorarım nasıldı bugün yoğun muydun vs diye.Mesela Eşin seni aramıyor Sende onu aramıyorsun onun seni araması gerektiğini düşünüyosun bir Nev-i naz yapıyosun..??Cevaben Biz artık asevgili değiliz Ya da Konuya dahil olanlar Siz artık sevgili değilsiniz şeklinde eleştiri yapıyorlar ?? (Ben yaşamadım) sadece gerek çevremde gerek burda çok denk geliyorum bu tür yazılara
Olabilir tabi bu da sizin dusunceniz. Ben sahsen aramadiysan aramam seklinde bir misillemeyi gereksiz buluyorum. Evlilik zaten yeteri kadar zor,daha da zorlastirmanin anlami yok.Evlilik sabır işidir . İki tarafında Kadın/Erkek ayırmaksızın birbirine yeri geldiği zaman sabrettiği zamanlar olmalı ..Ama yapı itibari ile kadınlar daha nazlı daha ilgi bekleyen yapıya sahiptirler . Bu yüzden Naz ile Trip arasında eşine yaptığı tavır Anormal karşılanmamalı kanaatindeyim .Yani sen beni aramadın bende seni aramayacağım şeklinde yapılan tavır sonucu evlilik yıkıma uğramaz . Sadece daha dikkatli olunması gerektiği bi şekilde anlatılmış olur ve bu durumun evlilik müessesine anormal gelmediğini düşünmekteyim
Anormal bence ben dark'a katılıyorum. Her gün bir şey bulunur bu şekilde davranılacak. Sen bana sarılmadın ben de sarılmayacam. Sen konuşmadın ben de konuşmayacam. Sen hediye almadın ben de almayacam.. Bak şimdiden uzadı gitti liste. Evlilikte huzur kaldı mı, kalmadı.Evlilik sabır işidir . İki tarafında Kadın/Erkek ayırmaksızın birbirine yeri geldiği zaman sabrettiği zamanlar olmalı ..Ama yapı itibari ile kadınlar daha nazlı daha ilgi bekleyen yapıya sahiptirler . Bu yüzden Naz ile Trip arasında eşine yaptığı tavır Anormal karşılanmamalı kanaatindeyim .Yani sen beni aramadın bende seni aramayacağım şeklinde yapılan tavır sonucu evlilik yıkıma uğramaz . Sadece daha dikkatli olunması gerektiği bi şekilde anlatılmış olur ve bu durumun evlilik müessesine anormal gelmediğini düşünmekteyim
Benden öncesini ‘sevmiş’ olsaydı onun triplerini çekmeye devam etmez miydi ?? :))O seni sevmesiyle alakali birsey degil yalniz. Senin cekilmez triplerini çeken adam, senden önceki "sevdigi" sevgilisinin tripelerini de çekmştir veya senden sonrakileri de çekecektir adamin karakteri öyledir yani.
Trip çekemeyecek adama devamli trip yaparsan aşkindan ölse bile biyerden sonra sogur senden.
Kimse vazgecilmez degil. Karsidakinin kişilik sorunlarini, bagimliligini veya ozguvensizligini kendinize asik olarak pay cikartmayin.
Zaten dozu ayarlayamadığında durum Anormalleşir buna bende katılıyorum ..Anormal bence ben dark'a katılıyorum. Her gün bir şey bulunur bu şekilde davranılacak. Sen bana sarılmadın ben de sarılmayacam. Sen konuşmadın ben de konuşmayacam. Sen hediye almadın ben de almayacam.. Bak şimdiden uzadı gitti liste. Evlilikte huzur kaldı mı, kalmadı.
Ben sizin cevaplarınızdan şunu anladım. Evli olayım, sevgili olayım ama kadın olduğum için trip atma hakkına sahibim. Beni seven tribimi çeker.Benden öncesini ‘sevmiş’ olsaydı onun triplerini çekmeye devam etmez miydi ?? :))
Herhangi bi şekilde soğuyan adam bence hiç sevmemiş demektir zaten..
tripte onun anca bahanesi olur ..
Benden öncesini ‘sevmiş’ olsaydı onun triplerini çekmeye devam etmez miydi ?? :))
Herhangi bi şekilde soğuyan adam bence hiç sevmemiş demektir zaten..
tripte onun anca bahanesi olur ..
Dozunda olmayan tripler evet kişileri bezdirir hezeyana uğramak söz konusu olur.Benim İfade etmek istediğim şey sevildiğini tesbit için trip yada naz yapma durumu değil zaten bunlar anlık gelişir . Ve bu anlık gelişmenin sonucu olarak kanıya varılır bir kez daha anlarsın.. Sevilip sevilmediğini tesbit için trip yada naz yapmak bir çocuğun yapabileceği bir şeydir zaten ..:)İşte bundan bahsediyorum. Düşük zeka ürünü bir düşünce bu. seveni emeğinden kötü günde yanında olup olmamasından gözlerindeki bakıştan anlayamayıp sevgiti tespit etmek için ona eziyet etme gibi abidik bir yönteme başvuranın IQ seviyesi ayakkabı numarasından düşüktür.
Kaldı ki bunu yapıpta sonunda hezeyan yaşamayanıda hiç görmedim. En uzun süreni köprüyü geçene kadar :/
Hayır neyi saçma buldunuz anlayamadım ?Senden ayrilmayacaginin garantisi mi var? Siz ayrilinca onca zaman seni sevmemis mi olacak? İnsanlar deli gibi aşik olarak evlenip belki 10 sene sonra ayrilabiliyorlar. Eee 10 sene boyunca hiç sevmemiş mi oluyor?
5 yillik evliyim. Bu sure içinde ben de kendimde bazi seyleri duzelttim, eşim de kendinde bazi şeyleri duzeltti. "Beni seviyorsa herşeyi çeker" kafasiyla evlilik olmaz.
Ne kadar aşik olursam olayim devamli bana biseyleri zehir eden birini sevmeye devam edemem. Tek fark olur, birisi 1 sene trip ceker, öteki 5 sene trip çeker ama eninde sonunda herkesin bir patlama noktasi olur.
İliskilere bakiş açiniz o kadar saçma ki.
Hayır neyi saçma buldunuz anlayamadım ?
Hayır öyle demiyorum .Beni seven tribimi çeker hiç demiyorum sadece İlgi görmek istediğim belli zamanlarda dozunda yaptığım naz ya da trip evliyken neden Artık yapamazmışız boyutuna geliyor bunu anlamaya çalışıyorum konuyu açma sebebim de bu .Ben sizin cevaplarınızdan şunu anladım. Evli olayım, sevgili olayım ama kadın olduğum için trip atma hakkına sahibim. Beni seven tribimi çeker.
Peki bir insan hayatı boyunca trip çekmek zorunda mıdır? Bu bir psikolojik şiddet değil midir? Erkeklerin neden trip atma hakkı yok? Hayatınızdaki adam da size trip atsın, sevginizi ölçsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?