Evlilikte Naz Yap(a)mamak

O seni sevmesiyle alakali birsey degil yalniz. Senin cekilmez triplerini çeken adam, senden önceki "sevdigi" sevgilisinin tripelerini de çekmştir veya senden sonrakileri de çekecektir adamin karakteri öyledir yani.

Trip çekemeyecek adama devamli trip yaparsan aşkindan ölse bile biyerden sonra sogur senden.

Kimse vazgecilmez degil. Karsidakinin kişilik sorunlarini, bagimliligini veya ozguvensizligini kendinize asik olarak pay cikartmayin.

Anladım.:) Belirtmek isterim diğer konu bana ait değil açılmış konuya cevap vermiştim :)
aaa pardon
dediğim gibi biz erkeklere böyle naz yaptıkça bizim onlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorlar (tecrübeyle sabit)

Naz ve trip bence de ayrı şeyler. Mesela neden beni aramadın gibi birşeyi evlenince diyemiyosun gerçekten çünkü zaten akşama kadar iş güç yoğun oluyosun bizim hiç konuşmadığımız günler oluyor iş yerndeyken, akşam zaten aynı evdesin. Sevgiliyken öyle değil ama o gün illa görüşeceksin çünkü aynı evde değilsin. Bu sadece bir örnek ama evliyken gerçekten hayat telaşesi oluyor naz trip yapacak bi durum olmuyor ve bencede biraz saçma. Yani karşılıklı konuşacağın zamanın ve durumun varken trip neden

Cok dogru.

Konu sahibi, evli degilseniz gelisiminizi tamamlamadan evlenmeyin derim.

Evlilik sabır işidir . İki tarafında Kadın/Erkek ayırmaksızın birbirine yeri geldiği zaman sabrettiği zamanlar olmalı ..Ama yapı itibari ile kadınlar daha nazlı daha ilgi bekleyen yapıya sahiptirler . Bu yüzden Naz ile Trip arasında eşine yaptığı tavır Anormal karşılanmamalı kanaatindeyim .Yani sen beni aramadın bende seni aramayacağım şeklinde yapılan tavır sonucu evlilik yıkıma uğramaz . Sadece daha dikkatli olunması gerektiği bi şekilde anlatılmış olur ve bu durumun evlilik müessesine anormal gelmediğini düşünmekteyim

İşte bundan bahsediyorum. Düşük zeka ürünü bir düşünce bu. seveni emeğinden kötü günde yanında olup olmamasından gözlerindeki bakıştan anlayamayıp sevgiti tespit etmek için ona eziyet etme gibi abidik bir yönteme başvuranın IQ seviyesi ayakkabı numarasından düşüktür.
Kaldı ki bunu yapıpta sonunda hezeyan yaşamayanıda hiç görmedim. En uzun süreni köprüyü geçene kadar :/

Biz hala konuşuruz gün içinde 8 senenin içindeyiz. Bazen işler yoğun olur konuşamazsın cevap yazamazsın. Aynı evin içine giricez zaten akşam, sorarım nasıldı bugün yoğun muydun vs diye.
Bazı sevgililer var. Sen çevrim içi oldun bana yazmadın. Sen bana 2 saattir niye bişey demedin. Yok günaydın yazmadın yok iyi geceler demeden uyudun. Öyle ömür geçer mi ya. Bu yüzden trip atılmıyor evlilikte. Çünkü film izlerken uyuyunca eşin görüyor. Birlikte yaşaya yaşaya herşeyini biliyorsun. Eşim benim ruhumu bilir, ben de onun. Gözüne baktım mı ne var ne yok anlıyorum. Ona göre davranıyoruz. Benim eşim bunu yapmaz diyorsam, onu zorlamıyorum. Hem zorlayıp hem de trip atmak evliliğin bitmesi için canla başla uğraşmaktır.

Olabilir tabi bu da sizin dusunceniz. Ben sahsen aramadiysan aramam seklinde bir misillemeyi gereksiz buluyorum. Evlilik zaten yeteri kadar zor,daha da zorlastirmanin anlami yok.

Anormal bence ben dark'a katılıyorum. Her gün bir şey bulunur bu şekilde davranılacak. Sen bana sarılmadın ben de sarılmayacam. Sen konuşmadın ben de konuşmayacam. Sen hediye almadın ben de almayacam.. Bak şimdiden uzadı gitti liste. Evlilikte huzur kaldı mı, kalmadı.

Benden öncesini ‘sevmiş’ olsaydı onun triplerini çekmeye devam etmez miydi ?? :))
Herhangi bi şekilde soğuyan adam bence hiç sevmemiş demektir zaten..
tripte onun anca bahanesi olur ..

Zaten dozu ayarlayamadığında durum Anormalleşir buna bende katılıyorum ..

Benden öncesini ‘sevmiş’ olsaydı onun triplerini çekmeye devam etmez miydi ?? :))
Ben sizin cevaplarınızdan şunu anladım. Evli olayım, sevgili olayım ama kadın olduğum için trip atma hakkına sahibim. Beni seven tribimi çeker.
Peki bir insan hayatı boyunca trip çekmek zorunda mıdır? Bu bir psikolojik şiddet değil midir? Erkeklerin neden trip atma hakkı yok? Hayatınızdaki adam da size trip atsın, sevginizi ölçsün.

Senden ayrilmayacaginin garantisi mi var? Siz ayrilinca onca zaman seni sevmemis mi olacak? İnsanlar deli gibi aşik olarak evlenip belki 10 sene sonra ayrilabiliyorlar. Eee 10 sene boyunca hiç sevmemiş mi oluyor?

5 yillik evliyim. Bu sure içinde ben de kendimde bazi seyleri duzelttim, eşim de kendinde bazi şeyleri duzeltti. "Beni seviyorsa herşeyi çeker" kafasiyla evlilik olmaz.
Ne kadar aşik olursam olayim devamli bana biseyleri zehir eden birini sevmeye devam edemem. Tek fark olur, birisi 1 sene trip ceker, öteki 5 sene trip çeker ama eninde sonunda herkesin bir patlama noktasi olur.

İliskilere bakiş açiniz o kadar saçma ki.

Size diğer konuda da yazdım. Bahsettiğiniz gibi davranışlar sevgililikte de normal ve sağlıklı değil zaten.

Dozunda olmayan tripler evet kişileri bezdirir hezeyana uğramak söz konusu olur.Benim İfade etmek istediğim şey sevildiğini tesbit için trip yada naz yapma durumu değil zaten bunlar anlık gelişir . Ve bu anlık gelişmenin sonucu olarak kanıya varılır bir kez daha anlarsın.. Sevilip sevilmediğini tesbit için trip yada naz yapmak bir çocuğun yapabileceği bir şeydir zaten ..:)

Hayır neyi saçma buldunuz anlayamadım ?

Hayır öyle demiyorum .Beni seven tribimi çeker hiç demiyorum sadece İlgi görmek istediğim belli zamanlarda dozunda yaptığım naz ya da trip evliyken neden Artık yapamazmışız boyutuna geliyor bunu anlamaya çalışıyorum konuyu açma sebebim de bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…