- 10 Şubat 2025
- 204
- 161
- 18
- Konu Sahibi kendihalindebirisi
-
Evet tam olarak vesveseVesvesevarmi sizde şüphe gibi şeyler
çocuktan önce halı altına süpürdükleri gün yüzüne çıkıyor bence.Çocukla alakası olan bir durum değil ki nasıl ki kadinlar lohusa depresyonu oluyorsa erkeklerde de bu tarz bir durum yaşanabiliyor burada bu konu hakkında bir sürü konu görürsünüz sonu boşanma ile sonuçlanabiliyor.
Mü minun suresi 97 98. Ayet oku sürekli Ve kul Rabbi euzubike hemezati şeyatin, ve euzubike Rabbi en yehderun. Bu ayet seni şeytanin vesvesesinden koruyacak aklina surekli bsyler gelip esinle tartismayacaksin sen relax oldukca oda kendine gelirEvet tam olarak vesvese
Aklım benimle çok oyun oynadı
Benim çocuk öncesi eşimle cinsellikte hiçbir sorunum yoktu hatta aksine fazlaydı ama çocuk sonrası eşim bir müddet cinsel soğukluk yaşadı onla alakası yok bazı erkeklerde oluyor maalesefçocuktan önce halı altına süpürdükleri gün yüzüne çıkıyor bence.
Açık açık konuş ben artık çocukla ailemin evine gidemem benim kiramı öde nafakamı ver altınları yap o zaman boşanalım artık çocuk var babasın ve kendine çeki düzen vereceksin. Benim hatam varsa senin de var. Ya da bize şans ver terapiye gidelim baktık olmuyor bi ara buluruz. Ben de boşanma yolundan geçtim kocamı evden kovdum aslında kovmadım sadece anneni çok seviyorsan git onunla yaşa dedim 3 gün eve gelmedi aramadı 3 aylık hamileyim o kadar kötüydü ki. Sonra o adım attı aradı geleyim mi dedi gel dedim kavga ettik açık açık söyledim sen gideceksin ben seni evde bekleyeceğim öyle mi neye güveniyorsun dedim benim eşim boşanmış anne baba çocuğu( ben de) oradan vurdum ve evden gidersin nafakayı da ödersin uzaktan mutluluğumu izlersin dedim. Aileler araya girdi barıştık. Ama açık açık sordum boşanmak mı istiyorsun diye sen istiyorsan evet dedi. Sonra da seni seviyorum bebeğimize yazık olacak dedi. Aylarca soğuktu aramız aynı yatakta bile yatmadım. Bi şekilde düzeldi. Ama ben sürekli kavga eden sorun çıkaran biri değilim biz senede 1-2 büyük kavga ederiz öyle trip atmam o da bana o daha çok yapıcı ve çekiyor çilemi. Nazar olsa bana değer sosyal medyada paylaşırım hep yani gerçekten alınma ama neden nazar olsun hani eve her gün çiçek alıp mı geliyor hediye her ay büyük şeyler mi alıyor insanların gözü bunda kalıyor araba bile yokmuş. Çok borç varsa kontrol et belki kumar borsa vardır ve hayata küsmüştür. Açık açık söyle çocuğa bunu yaşatamam en azından terapi deneyeceğiz diye. Ben de doğum yaptım biz 40 gün bile beklemedik ilişkiye korkuyorum ama sevişiyoruz ki ben hamilelikte zevk almayı bıraktım bana dokunsun tahammül edemiyordum yanıma yatsın istemiyordum. Bebeğime her gün youtubeda rukye açıyorum gerçekten işe yarıyor rahatlıyor. Sen bu kafayla farklı işlere bulaşırsın birine inanıpBoşanmak istemediğimi söyledim. Karşılıklı kendi inimize çekildik gibi birşey şuan için. Zaten göreve gitti o. Bir süre gelmeyecek. İyi de oldu belki özleriz diyorum ama nasip. 15 gündür yok
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunMü minun suresi 97 98. Ayet oku sürekli Ve kul Rabbi euzubike hemezati şeyatin, ve euzubike Rabbi en yehderun. Bu ayet seni şeytanin vesvesesinden koruyacak aklina surekli bsyler gelip esinle tartismayacaksin sen relax oldukca oda kendine gelir
Cümlemizden canimÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ay yok öyle şeylere düşmem çok şükür bilincindeyim. Ama tabi insanız şaşar beşeriz. Büyük konuşmayayım da Allah başa vermesin. Sadece dua tavsiyesi için yazmıştım konu nerelere geldi.Açık açık konuş ben artık çocukla ailemin evine gidemem benim kiramı öde nafakamı ver altınları yap o zaman boşanalım artık çocuk var babasın ve kendine çeki düzen vereceksin. Benim hatam varsa senin de var. Ya da bize şans ver terapiye gidelim baktık olmuyor bi ara buluruz. Ben de boşanma yolundan geçtim kocamı evden kovdum aslında kovmadım sadece anneni çok seviyorsan git onunla yaşa dedim 3 gün eve gelmedi aramadı 3 aylık hamileyim o kadar kötüydü ki. Sonra o adım attı aradı geleyim mi dedi gel dedim kavga ettik açık açık söyledim sen gideceksin ben seni evde bekleyeceğim öyle mi neye güveniyorsun dedim benim eşim boşanmış anne baba çocuğu( ben de) oradan vurdum ve evden gidersin nafakayı da ödersin uzaktan mutluluğumu izlersin dedim. Aileler araya girdi barıştık. Ama açık açık sordum boşanmak mı istiyorsun diye sen istiyorsan evet dedi. Sonra da seni seviyorum bebeğimize yazık olacak dedi. Aylarca soğuktu aramız aynı yatakta bile yatmadım. Bi şekilde düzeldi. Ama ben sürekli kavga eden sorun çıkaran biri değilim biz senede 1-2 büyük kavga ederiz öyle trip atmam o da bana o daha çok yapıcı ve çekiyor çilemi. Nazar olsa bana değer sosyal medyada paylaşırım hep yani gerçekten alınma ama neden nazar olsun hani eve her gün çiçek alıp mı geliyor hediye her ay büyük şeyler mi alıyor insanların gözü bunda kalıyor araba bile yokmuş. Çok borç varsa kontrol et belki kumar borsa vardır ve hayata küsmüştür. Açık açık söyle çocuğa bunu yaşatamam en azından terapi deneyeceğiz diye. Ben de doğum yaptım biz 40 gün bile beklemedik ilişkiye korkuyorum ama sevişiyoruz ki ben hamilelikte zevk almayı bıraktım bana dokunsun tahammül edemiyordum yanıma yatsın istemiyordum. Bebeğime her gün youtubeda rukye açıyorum gerçekten işe yarıyor rahatlıyor. Sen bu kafayla farklı işlere bulaşırsın birine inanıp
Altına imzamı atarım… benzer şeyler yaşandıBenim çocuk öncesi eşimle cinsellikte hiçbir sorunum yoktu hatta aksine fazlaydı ama çocuk sonrası eşim bir müddet cinsel soğukluk yaşadı onla alakası yok bazı erkeklerde oluyor maalesef
İnşallah halledersiniz çünkü zor olacak bi mesleğin vs var mı? Daha bebeğin de küçük. Mecbur kabul edecek başka çaresi yok etmese bile dediğim gibi kiranı ödesin nafakanı versin ama bunları düşünme. Evet bizde de ben salmış olsam boşanma olurdu çünkü benim eşim egoist egosuna düşkün ben boşanalım desem tamam derdi asla ama asla ben boşanmak istemiyorum demez ki zehir oldu yaşadığım süreç soğudum nefret ediyorum ya konuşması batıyor aynı yerde olmak istemiyorum ama sırf bebeğimin hatrına şans verdim biraz da ben evde bebek bakacağım o hayatını yaşayacak durumu vardı. Anlaşmayacağını ve boşanma olana kadar evden gitmeyeceğini söyle her türlü aynı evdeyiz düzelme olmazsa anlaşırız hem bebeğimiz var de iğrenç biliyorum ama onu bebeğinle manipüle edeceksin başka çaresi yok. En azından kendin için de şans vereceksin. Borçlarını takip et kumar borsa vs asker polislerde çok yaygın. Anne olmak çok zor bi süreç ve gerçekten zor 1 ayda 10 yıl yaşlandım ki benim bebeğim kolik değil yedir pıtpıt yap gazı çıkar uyur buna rağmen o kadar çok bunaldım ki bazen ben de kocama patlıyorum. En yakında o olduğu için piyango ona vuruyor. Evde rukye aç eşinle bol bol sevişin gerçekten ten teması etkiliyor bunu seviştikçe arada sorun kalmıyor gerekirse adım at ben atmam inadın varsa ki benim varAy yok öyle şeylere düşmem çok şükür bilincindeyim. Ama tabi insanız şaşar beşeriz. Büyük konuşmayayım da Allah başa vermesin. Sadece dua tavsiyesi için yazmıştım konu nerelere geldi.
Senin de yaşadıklarına üzüldüm ama güzel toparlamışsın. Ben böyle güçlü biri değilim işte. Kendime en kızdığım şey bu.
Sen çok güzel üstesinden gelmişsin darısı bana olsungerçekten eşimi seviyorum. O benim sığındığım liman gibi. Gerek sosyal çevrem,gerek ailevi durumlarım olsun falan hepsinde sonuna kadar destekçimdi. Şimdi burada yazdıklarıma hem eleştiri,linç geliyor hem de anlayan birileri çıkıyor. Herkesin baktığı pencere farklı. Bu yüzden buradayım her yoruma açığım.
Bir arkadaş yukarda vesvese den bahsetmiş. İşte tam olarak anlatmak istediğim buydu. Ben çok zor zamanlardan geçtim anlatsam roman olur. Nazar dediğim şey aslında biraz da vesvese ile de alakalı olabilir. Neyse çok bulandırmak istemiyorum. Terapi almam şart biliyorum. Evliliğimi de geçtim en başta kendim için. Çünkü gözümün içine bakan bir bebeğim var. Onun için iyi olmam lazım güçlü olmam lazım.
böyle şeylere lafım yok , kocam eve gelmez oldu vay efendim beni dövüyor bana sövüyor , şöyle böyle ama tek neden çocuk diyenlere kızıyorum. Konu sahibi kocasının sevgisine güvenip adamın ağzına tükürmüş ama suçu çocuğa atmış. yoksa tabi kii eve yeni bir bireyin gelmesi düzeni aksatabilir.Benim çocuk öncesi eşimle cinsellikte hiçbir sorunum yoktu hatta aksine fazlaydı ama çocuk sonrası eşim bir müddet cinsel soğukluk yaşadı onla alakası yok bazı erkeklerde oluyor maalesef
Muhtemelen kimsenin umrunda değilsiniz. Benim de çevremde böyle paylaşımlar yapanlar var, çoğunu doğru düzgün izlemeden geçiyorum. Sosyal medyada hayatını paylaşan nazar çekiyor olsa bu millet nazardan kırılırdı. Bu kadar elle tutulur mantıklı gerekçeleriniz varken sebebi nazarda aramanız ilginç. Bizim de yatırımlarımız tutmaz, eşyalarımız bozulur, çocuğum düşer bir yeri kanar vs. Aklımın ucundan geçmez nazardan olduğu. Böyle düşünürseniz daha çok çekersiniz çünkü. Ekonomik olarak darda olmak, bebekli hayat vs. herkesi yıpratır. Bazıları üstesinden gelir, bazıları gelemez, gelmek istemez. Eşiniz asker mi? Ben bu sonuca şaşırmadım pek.İçtiğimiz kahveden yediğimiz yemeğe kadar paylaşırdım. Temizlik vlogları çekerdim. Tanıdık tanımadık herkesin gözündeydik yani.
Merhaba, netten Bakara suresini açın, o okunsun, siz işinizi, yemeğinizi yapın, cocukla ilgilenin veya oturup dinleyin. Fayda göreceksiniz.Merhaba kızlar,
Bana çok sonra dank eden bi durum bu. Kafamda bazı parçaları birleştirince böyle bir kanıya vardım. Eşimle aramda ciddi bir nazar olduğunu düşünüyorum. Evliliğimde sıkıntılar var. Bununla ilgili ne yapabilirim? Şunu yaptım,şunu okudum diyen var mıdır ? Şimdiden teşekkür ederim.
Nazar insanı mezara sokar diye bir laf var. Duymuşsunuzdur. Bir de son zamanda nazar kaderi değiştirir diye de birşey okudum.
O yüzden yardımınızı istiyorum. Evimdeki,yuvamdaki,eşimle aramdaki nazarı nasıl eritirim
Boşansak nafaka da verir kiramı da öder hiç öyle kısmazİnşallah halledersiniz çünkü zor olacak bi mesleğin vs var mı? Daha bebeğin de küçük. Mecbur kabul edecek başka çaresi yok etmese bile dediğim gibi kiranı ödesin nafakanı versin ama bunları düşünme. Evet bizde de ben salmış olsam boşanma olurdu çünkü benim eşim egoist egosuna düşkün ben boşanalım desem tamam derdi asla ama asla ben boşanmak istemiyorum demez ki zehir oldu yaşadığım süreç soğudum nefret ediyorum ya konuşması batıyor aynı yerde olmak istemiyorum ama sırf bebeğimin hatrına şans verdim biraz da ben evde bebek bakacağım o hayatını yaşayacak durumu vardı. Anlaşmayacağını ve boşanma olana kadar evden gitmeyeceğini söyle her türlü aynı evdeyiz düzelme olmazsa anlaşırız hem bebeğimiz var de iğrenç biliyorum ama onu bebeğinle manipüle edeceksin başka çaresi yok. En azından kendin için de şans vereceksin. Borçlarını takip et kumar borsa vs asker polislerde çok yaygın. Anne olmak çok zor bi süreç ve gerçekten zor 1 ayda 10 yıl yaşlandım ki benim bebeğim kolik değil yedir pıtpıt yap gazı çıkar uyur buna rağmen o kadar çok bunaldım ki bazen ben de kocama patlıyorum. En yakında o olduğu için piyango ona vuruyor. Evde rukye aç eşinle bol bol sevişin gerçekten ten teması etkiliyor bunu seviştikçe arada sorun kalmıyor gerekirse adım at ben atmam inadın varsa ki benim varbu çok zor. Mesajlaşıyor musunuz? Ona duygularını mesaj atabilirsin gelmeden gelince tavrına bakarsın, belki blöf yaptı ciddi değil. Ben de zor biriyim maalesef
Onu yapacak biri mi? Gerçekten buz gibi olmuş artık ne yaşandı bilmiyorum ama bu kadar keskin biçimde atıyor sizi hayatından. Zor yani hatalar çok kıskançlık o bu mahvetmiş evliliği toparlamayı da istemiyorBoşansak nafaka da verir kiramı da öder hiç öyle kısmaz
Bebekle manipüle etmeden zaten kendisi diyor çocukla ilgili
Şuanda bile şu hesapta şu kadar para var harca istediğin zaman diye mesaj atıyor
Bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım
Aynı evde olmadığımız için ekstra zorlanıyorum zaten Yanyana iyiydik
Uzaktayken beter olduk nasılsa uzaktayım diye iyice keskin dille konuşuyor
Duygularını attım söyledim dediğin gibi
Manipüle de ettim kendimi ama böyle yağtıkşa daha çok soğuyorum dedi biraz inime çekildim o yüzden
Komik gelecek ama şuan peşimden nasıl koştururum aklına nasıl düşerim diye strateji üretmeye çalışıyorum
Onu yapacak biri mi? Gerçekten buz gibi olmuş artık ne yaşandı bilmiyorum ama bu kadar keskin biçimde atıyor sizi hayatından. Zor yani hatalar çok kıskançlık o bu mahvetmiş evliliği toparlamayı da istemiyor
Çok teşekkür ederim yapacağım hemenMerhaba, netten Bakara suresini açın, o okunsun, siz işinizi, yemeğinizi yapın, cocukla ilgilenin veya oturup dinleyin. Fayda göreceksiniz.
Teşekkür ederim yorumunuz içinMuhtemelen kimsenin umrunda değilsiniz. Benim de çevremde böyle paylaşımlar yapanlar var, çoğunu doğru düzgün izlemeden geçiyorum. Sosyal medyada hayatını paylaşan nazar çekiyor olsa bu millet nazardan kırılırdı. Bu kadar elle tutulur mantıklı gerekçeleriniz varken sebebi nazarda aramanız ilginç. Bizim de yatırımlarımız tutmaz, eşyalarımız bozulur, çocuğum düşer bir yeri kanar vs. Aklımın ucundan geçmez nazardan olduğu. Böyle düşünürseniz daha çok çekersiniz çünkü. Ekonomik olarak darda olmak, bebekli hayat vs. herkesi yıpratır. Bazıları üstesinden gelir, bazıları gelemez, gelmek istemez. Eşiniz asker mi? Ben bu sonuca şaşırmadım pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?