• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ohhh demeyi beklerken, kendimi kk da bulmak...

İşte şimdi ohhh diyeceğiz, olduğumuz gibi olacağız, ne de olsa beni her halimle anlayacak, kabullenecek derken...
Bu kısım evlilik köprüsünü geçerken ayıya dayı demek mi oluyor, nasıl -olduğunuz gibi- davranacaksınız evlilikten sonra, öncesinde kim gibi davranıyordunuz gibi bir soruyu da işaret ediyor.

Ayrıca sizin zaten nişanlılık döneminde uyumsuzluklarınız varmış, yani evlenmeden önce de bir şeyler pek yolunda değilmiş ancak evlenmişsiniz. Bir bakayım dedim, baştan aşağı eş konuları ile doldurmuşsunuz bdvyi neredeyse ve artık genellemeler de başlamış. Sanırım kendinizi teselli için "Yalnız değilim, her kadın bunu yaşıyor" yolunu buldunuz.

Bu kısım evlilik köprüsünü geçerken ayıya dayı demek mi oluyor, nasıl -olduğunuz gibi- davranacaksınız evlilikten sonra, öncesinde kim gibi davranıyordunuz gibi bir soruyu da işaret ediyor.

Ayrıca sizin zaten nişanlılık döneminde uyumsuzluklarınız varmış, yani evlenmeden önce de bir şeyler pek yolunda değilmiş ancak evlenmişsiniz. Bir bakayım dedim, baştan aşağı eş konuları ile doldurmuşsunuz bdvyi neredeyse ve artık genellemeler de başlamış. Sanırım kendinizi teselli için "Yalnız değilim, her kadın bunu yaşıyor" yolunu buldunuz.
Aman bosan deme de 🤣 bu arkadasın bosan diyenlere alerjisi var.. maaş aliyor olabilirlermis, mutsuz olduklari icin bosan derlermis herkese

Aman bosan deme de 🤣 bu arkadasın bosan diyenlere alerjisi var.. maaş aliyor olabilirlermis, mutsuz olduklari icin bosan derlermis herkese

Yok niye diyeyim boşan diye, baksanıza evlilik büyük bir hedefmiş ki ona kavuşunca "Ohh" deniyormuş. Kişi evlenmek pahasına olmadığı biri gibi davranabiliyor, eş adayının türlü uyumsuzluklarına göz yumarak imzaya hedefli devam edebiliyormuş. Bu başarıdan, öyle hemen vazgeçilir mi?

Editör yok mu, uygun yere taşınabilir konum.
Gerekli yerlere bildirebilirsiniz 🙂
Editör var ama konu açan üyelerde kurallara uysa ne güzel olur, bu suç işledim polis yok mu beni tutuklasın o zaman demekle benzer şey.

Ohhh be evlendik. Kötü gunler geride kaldı sırada daha kötü günler de ki ohhh mu
Simdi gelicek hepinizin ağzını payını vericek

Gözlem için açmış ya konuyu yada gözlemlemiş ya amacına ulaşmış iste kim 24 saat burda kim parayla yorum yazıyor kim kavga çıkarıyor kim boş yorum yapıyor kim çok kötü (o benim kalbimden şakır şakır kötülük akiyor)
Kim sahte kim gerçek konu uzmanı kendisi

O kabuller yaşadıklarını normalleştirmek için bir çeşit korunma mekanizması işlevi görüyor bence. “Herkesin evliliği aslında benimki gibi, sadece dışarı yansıtmıyorlar, aslında onlarınki de mücadeleden ibaret” ya da “çoğu insan benimki gibi bir evlilik sürdüyor, iyi evliliği olan kadınlar şanslı azınlık” diyerek kendilerini avutuyorlar.

Aslında o kabuller kadın ve erkek rollerine dair

Yani erkek kadının tribini çeker kadın naz yapar erkek için süslenir

Erkek kadına bakar kollar korur hatta kıskanır

Erkek bazı şeyleri ister bunu engellemek kadının görevidir eşleri çekip çevirmek istedi hale getirmek de kadının görevidir

Erkeğin iki kaşığı varsa birini kır ki gözü dışarı kaymasın hep geçim ile uğraşsın vs

Gözlem için açmış ya konuyu yada gözlemlemiş ya amacına ulaşmış iste kim 24 saat burda kim parayla yorum yazıyor kim kavga çıkarıyor kim boş yorum yapıyor kim çok kötü (o benim kalbimden şakır şakır kötülük akiyor)
Ortalık karıstıran ben olurum zaten.. geyik ci de

Çünkü kendisinin boşanmış kadınlar hakkında fikirleri tam bir fecaat. Onlardan biri olmak zinhar alternatifleri arasında olamaz.
Valla bu kadının hayatını yaşasaydım muhtemelen boşanmakla kalmam uzun yıllar psikoloğa giderdim. Umursamaz karısını sallamayan bir koca, yine oğlunun/kardeşinin eşini kaale almayan kv görünce, e tabi herşeye rağmen boşanmayı tü kaka gören, hayatını değersizleştiren konu sahibi. Bazı insanlar bile bile yaşadıkları için üzülmüyorum, yaşadıklarını hakediyorlar. Eee ilahi adalet sen boşananlara 2.sınıf insan muamelesi yapmaya çalışırsan evde, eşinde ve kayınvalidende sana olan saygının esamesi okunmaz.

Ayrıca üzgünüm eğer söylendiği gibi bir bakış açısına sahipsen burada gözlem yapacak en son insan sensin.

Sorma arkadaşım, konuya yorum yapmaya korkuyorum ama gaza geldim yapıcimmm.
Evliyim ben hem de 28 yıldır,
sabah eşim istedi diye elde börek açıp kızarttım. (ciddiyim)
Nevresimleri değiştirdim, makineye çamaşır attım,
eşimin online özel dersi bitsin süpürge açacağım.
Mutfak tezgahı, banyoların lavabo-wc temizliğini o ders yaparken sessizce bitirdim.
Bezelye ayıklanacak bir de.
Akşama ne pişirsem diye düşünüyorum.
Arkasından da ‘ohhh yaşasın evliyim’ diye zil takıp oynayacağım.

Çünkü kendisinin boşanmış kadınlar hakkında fikirleri tam bir fecaat. Onlardan biri olmak zinhar alternatifleri arasında olamaz.
Arkadaş burada çok tanınan biri sanırım. Kendi beyanına göre buraya vakit ayırmamasına, çok önemli işleri olmasına rağmen nasıl bu kadar tanınmış ki?

Hayır ben 24 saat burda yorum yaparak para kazanan bir insan olarak kendisini neden tanımıyorum acaba?

Tamam liste yapıyorum

Ortalığı karıştıran...yasolin
En kötü...msspare
Paralı üyeler..katipsondanbir kudralobar
O zaman bilgin yoksa yazma...gigless
Başka kim vardı ...

🤣🤣
"Boşan" benneyanginlargordum benneyanginlargordum vardı birde yanlişim varsa duzeltebilir
Görev değisimi oluyor mu acaba birde kaç saatte bir 🤪 acık da parali üyelik yapmak isterim..

Arkadaş burada çok tanınan biri sanırım. Kendi beyanına göre buraya vakit ayırmamasına, çok önemli işleri olmasına rağmen nasıl bu kadar tanınmış ki?

Hayır ben 24 saat burda yorum yaparak para kazanan bir insan olarak kendisini neden tanımıyorum acaba?
İyi gözlem yapamadığın için olabilir mi?
Azıcık sosyoloji oku, kişisel geliş lütfen…

Benim de işim gücüm var, çoluk çocuk var kociş var, herkesi bilmem mümkün değil. Anca böyle aklımda kalanlar oluyor. Eşimde telefon karıştırma huyu olmadığı için kk açık kalıyor zaten, kolaylıkla erişiyorum.

Nasıl tanımıyorsun

Bizi kanka ilan edip kovmuştu konusundan

Yazmayacağım deyip yine yazıyorum konularına

Back
X