- 4 Temmuz 2019
- 179
- 35
- 98
- Konu Sahibi Tarantlarr
-
Merhaba ; sevgili üyeler 2 yıldan beri güzel bir ilişkim var erkek arkadaşım her konuda iyi yalnız seks konusunda iyi değil eksik biz su an sevgili aşamasındayız sırf bu yüzden Bir adım atamıyorum evlilik için çekincelerim var ya mutlu olamazsam diye beni tatmin etmiyor bu konuda ama tam da evlenilecek adam.
Evlenilecek adam olmasının yanında evlilikte cinsellikte tabi ki önemli bunun için boşananlar var burada cinsellikte evliliğin temellerinden biri sonuçta. İstenmeyen reddedilen eşini zorlayan sevişmeyi her zaman kendisi başlatan kadın olmak ağırdır iyi düşünün
Sorununuz ne derece ne eksik mesela o lar önemli hallolacaj şeylerde bişey diyememSırf bu yüzden de bırakılır mı? Bilemedim
Her şeye rağmen sadık bir eş olabileceğinizin garantisini veriyorsanız, evlendiğinizde cinsellik üzerine yaşadığınız sorunların üstesinden bir şekilde gelirsiniz. Fakat dediğiniz kadar iyi biri olmasına rağmen sizi cinsel manada tatmin edemiyor diye bunu eksiklik, yetersizlik gibi görmeye devam edecekseniz bu karşı taraf için çok kırıcı bir durum. O zaman en iyisi ayrılın.
O kadar sexe düşkün libidolu bir kadınım ama benim esimde düşkün olmayan bir adam ama herşey sex değil yani öyle olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?