- 4 Temmuz 2019
- 179
- 35
- 98
- Konu Sahibi Tarantlarr
-
Evlilik cinselliğe bağlı olmamalı adam gibi adamsa bu problem çözülebilir küçukmus büyükmüş herşey sex mi yani belkide sevgili olduğunuz için tedirginlikten öyledir ama bu kadar kucuklugune büyüklüğüne takiliyorsaniz ilerde siz bu adamı aldatirsiniz bence
Evliliğin amacı tabi ki sex değil sen yanlış gelmişsinBiliyorum her şey seks değil ama evlilikte önemli değil mi? Evlilikte arkadaş gibi mi kalalım yürümez ki ? Ki evlenmenin amacı bu değil mi ? Evliliğiniz Nasıl gidiyor peki ve ne kadarlık evlisiniz ?
İnşallah bizde sizin gibi oluruz çok nadir çiftlerdensiniz o halde Allah mutluluğunuzu daim etsinEvliliğin amacı tabi ki sex değil sen yanlış gelmişsin13 senedir birlikteyiz ve en başından beri sex hayatımız var 6 senelik evliyiz maşallah çok da iyi anlaşıyoruz
6 sene ve 2 cocuktan sonra cinsel hayatim renklendiBu sorun bir sekilde asilir ama karakter sahibi bi adam zor bulunur.
[/QUOTE
Maşallahdediğiniz gibi karakter sahibi bulmak zor kıymetini bilmem gerekiyor
Cinselliklemi mutlu olucaksinizAdam gibi adam gerçekten günümüz hayatta bulunması zor bir karakterde,Allah korusun aldatmak istemem sadece aklımda kocaman soru işaretleri ya mutlu edemezse diye
İlişkide önemli değil mi ? Benim onu, onun beni mutlu etmesi, tabiki de.Cinselliklemi mutlu olucaksiniz
Adam ne kadar iyi olursa olsun cinsellik onemli. Gunumuzun buyuk problemlerinden bu cogu kadin bu durumdan muzdarip. Bizim erkeklerimiz biraz benciller malesef karsi tarafin tatminini dusunen erkek yok denecek kadar az. Tek tarafli tatminle de iliski duzgun ilerlemiyor, erkek rahatliyor kadin yarim kaliyor.Adam gibi adam gerçekten günümüz hayatta bulunması zor bir karakterde,Allah korusun aldatmak istemem sadece aklımda kocaman soru işaretleri ya mutlu edemezse diye
Sadece cinsellik ile mutlu bir evlilik olmaz canım evlendikten sonra daha rahat ilişki yaşıyorsun ve adam belki sandigindan daha çok tatmin edecek seni sırf cinsellik konusunda biraz zayıf diye soru işaretlerine bogulmak bilemedimİlişkide önemli değil mi ? Benim onu, onun beni mutlu etmesi, tabiki de.
Evililiğn amacı tabiki seks degl ne kadar yanlş bir düşünceye sahipsiniz evliliğin amacı sevdiğin bir adamı ailen olarak görüp bir ömür her zorluğa karşı gögüs germek her iyi günde mutlu olmak huzurlu olmak ve artı olarakta cinsellik eklenir buna tabiki ama hayatının çoğunluğu bu olmamalıBiliyorum her şey seks değil ama evlilikte önemli değil mi? Evlilikte arkadaş gibi mi kalalım yürümez ki ? Ki evlenmenin amacı bu değil mi ? Evliliğiniz Nasıl gidiyor peki ve ne kadarlık evlisiniz ?
Mutluluk sizin için iki bacak arasında mı biraz kaba oldu ama şuam sevgiliniz adına gerçektn üzüldümAdam gibi adam gerçekten günümüz hayatta bulunması zor bir karakterde,Allah korusun aldatmak istemem sadece aklımda kocaman soru işaretleri ya mutlu edemezse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?