Evlilikte problemler

Çok şükür Elimden geldikçe yapmaya calısıyorum hemşireyim deli gibi calısıyorum bide üzerime o geliyor daha bir ay oldu kolay sanıyor herseyi , eve para kazanıp getirmek sorumluluksa ha onu yapıyor
Onu sizde yapıyorsunuz ama. Çalışmak konusunda hayat müşterekse ev içinde aynısı olmalı. Kendinizi yıpratmayın bu kadar.
Çok titiz demişsiniz obsesif mi acaba? Tedavi olması için ikna etmeye çalışın öyleyse. Ayrıca aynı anda eve girip sizin iş yapmaya başlamanız ve eşinizin dinlenmesi çok büyük haksızlık. Benimde hemşire arkadaşım var ne kadar yorulduğunuzu tahmin edebiliyorum.
İlk etapta konuşmayı deneyin. İstemese de deneyin. Çünkü iletişim olmadan evlilik olmaz.

Onu sizde yapıyorsunuz ama. Çalışmak konusunda hayat müşterekse ev içinde aynısı olmalı. Kendinizi yıpratmayın bu kadar.
Çok titiz demişsiniz obsesif mi acaba? Tedavi olması için ikna etmeye çalışın öyleyse. Ayrıca aynı anda eve girip sizin iş yapmaya başlamanız ve eşinizin dinlenmesi çok büyük haksızlık. Benimde hemşire arkadaşım var ne kadar yorulduğunuzu tahmin edebiliyorum.
İlk etapta konuşmayı deneyin. İstemese de deneyin. Çünkü iletişim olmadan evlilik olmaz.
Teşekkür ederim 🙏 deneyeceğim insallah olur bedenen çöküşe sebep oluyor çünkü

Geçen gün bir psikoloğun konuşmasını dinlemiştim.Yaptıkları bir araştırmada erkeklerin kadınlardan bekledikleri şeylerden, güleryüz ve eşi tarafından arzulanmak,ilk sırada geliyormuş.Kadınların da erkeklerden beklentisi, her konuda güven vermesiymiş.Gerisi teferruat demek ki,diye düşündüm.

Evliliğin ilk ayları çok zor 6 Aydan sonra yeni yeni oturuyor bence ben de 9 aylık evliyim ve hala daha tam her şey oturmuş değil biraz sabırlı olun çok tartışmamaya inatlaşmamaya gayret edin güzel şeylerle vakit geçirmeye bakın düzelir inşallah

Back
X