Evlilikte psikolojik şiddet

Kendini beğenmiş, egoist bi o kadar ukala bir eşiniz var üzgünüm. Sizinle iyi geçinmesi tamamen kendi psikolojisine bağlı yani o gün keyfi yerindeyse sizd karşı iyi yoksa lanet bir psikoloji ile size yaklaşıyor. Eminim eleştiriyi kabul eden, hatasız bir insan olduğunu da kolayca iddia eden bir insandır. Bence psikolojik tedavi alsın siz de ondan elinizi eteğinizi çekin böyle tipler aşırı güvenle hareket eder beklediği tepkiyi yani ilgiyi bulamayınca panik yapar geri çekip aradığı sevgi ve ilgiyi bulmak ister bir de bunu deneyin

Sen acik olmussun. Su anda esinin yaptigi tamamen kapris baska birsey degil
Hic dert etme bence kredi oduyorum derse tekrar odeme o zaman de. Herkesin yaptigi sey sana neden agir geliyor de
Aynen dedım sat o zaman dedım , o bana ezıyet pesınde ya. Ikı gun sonra ıyı kı bu evı aldık diyor sonra yıne aynı basa sarıyor.teli duymasan sinirlenır bır sey unutsan sınırlenır cok zormus ya öyle böyle degıl

O sinirlenince altta kalmayin. Madem her halta sinirleniyor. Siz de insansiniz sizin caniniz yok mu? Direkt olarak boyle soyleyin

Ben telefon kilit olayına sinir olurum , karıstırmak ıcın degil ama eşler arasında gizli olmaz dıye dusunurum. Kavga ettıgımız gün tele kilit koymus. Sordum bu ne simdi dıye, artık böyle diyor merak etmen güzel diyor. Yüzüğü de masaya koymus 1 aydır duruyor. Özür dilersen degsıırsen takarım dıyor, valla yzınca daha iyi anlıyorum ne kadar ezik görunuyırum ordan da dimi..

O sinirlenince altta kalmayin. Madem her halta sinirleniyor. Siz de insansiniz sizin caniniz yok mu? Direkt olarak boyle soyleyin
Bana bagıramazsın deyıp duvar y
ever aynen öyle düşünüyor, ama ben de kızımın masraflarını karsılıyorum , kendı masraflarımj karsılıyorum. Ondan bır sey beklemıyorum ki.
Kızımın bakıcı prasını ödüyorum.

Yok ezik demek istemem üzülmeyin lütfen ben aksine her şeyin sizin elinizde olduğunu düşünüyorum. O çok alışmış zaten sizin tepkilerinize her adımınızı biliyor neye nasıl tepki vereceğinizin farkında ve maalesef sizi sindirdiğini de farketmiş. Size düşen onu şaşırtmak beklemediği şeyler yapın, ilgisiz olun sen bilirsin ister o yüzüğü tak ister takma bu güne dek yaptığım hiçbir şeyi beğenmedin, ben elimden gelen her şeyi yaptım seni mutlu etmek imkansız bana hakaret edip duruyorsun her şeyden önce benim kendime saygım var bunu artık anla deyip gerçekten buna göre yaşayın. Çalışıyorsunuz, kendinize güvenin 8.dünya harikası mı bu herif nedir bu aşırı özgüven

Genel olarak böyleyse çocuğa karşı ve diğer insanlara karşı kan şekerine baktırsın.
Zira adamda şeker namında bişey kalmamış sevimsiz şey
Baktınız kanda bişey yok basın tekmeyi yaşlanınca daha kötü olur bu takoz

Kaf dagi'nda yasiyor galiba kocaniz. Benim esim de 26 yasinda krediyle ev aldi. 100 200luk bi evde degil yani.

Adam resmen sizin ayarlarinizla oynuyo

çocuğu olanlara bunu demek hiç sevmiyorum ama ya psikoloğa gidecek ya da sen terkedeceksin. başka türlü düzelmez. sakın ozur dileme. seni boşanmakla korkutuyor. yerinde olsam bende alyansımı gidip onunkinin yanına koyardım. ama sen şimdilik beni dinleme

Bunlar benim eski eşimin davranışlarıydi.
Suçlu olduğunda özür beklemesi
Benim değişmemı istediğini söylemesi
Hata kabul etmemesi
Fenalık basardı ona
Kendini mükemmel sanma ve dile getirmesi.
Ancak sizin dengesizlik dediğiniz şeyi yapmazdı. Tutarlı bir şekilde tavrını sürdürür ve hatta aylarca Küserdi.
Öf yazarken yoruldum.
Ne büyük belayı def etmisim

Siz fazlasıyla çok verici olmuşsunuz, dolayısıyla eşinizde bu yönünüzü kötüye kullanmış.
Bence öncelikle sizin değişmeniz gerekir, biraz dik durun ve geri adım atmayın, o size nasıl yüzük konusunda şart koşuyor ise sizde ona şart koşun bu evliliğin yürümesini istiyorsak eğer bi evlilik terapistine gidelim deyin, fakat suç eşinizdeymiş gibi konuşmayın çünkü direk savunmaya geçer, benimde hatalarım vardır mutlaka karşılıklı sorunlarımızı çözelim deyin,
Birde böyle deneyin bakalım.

Benim babamin iki alt modeli esiniz
(Yani babam daha felaket ) milletin icinde bagirmaya bayilir mesela kuzeninz kapiyi sert kapatir gelir size bagirir ole dengesiz neyse psikiyatriye esinizi goturun boyle tipler cekilcek gibi deil cidden Allah kolaylik versin

:) kendısı daha önceden müzisyenlık yapıyordu solıstti , acaıp alısmıs ilgiye alkısa.
Bazen herhalde bunun da etkısı var dıyorum, cunku o donemlerde bız sevgılıydık cok ilgi gösterıyorlardı, numarasını ısterler notlar yollarlardı. Gecen bana dıyor ki, ben sana sarkılar yazan adamdın ne hale getırdın benı.
Benı bıle supheye dusuruyor. Ama ınanın ben yuksek sesten ürkerim kavgadan nefret ederım , hep ıyılıkle yaklastım iyilik olur sandım ama egosunu beslemısim meğer.

Amin cok tesekkurler.

Evlilik terapistıne gitsek tartısıp cıkarız gibi gelıyor. Ben psıkıyatrıste gıdıcem çünkü sormak istıyorum bu davranısların tıpta bir adı olmalı :)
Ya bide buraya yazarken bile vıcdan azabı cekıyorum, eşimi kötülediğimi düşünüp. Aslında bunlar gercekler , yasadıgım seyler .
Ben o'na sıgınabılmek istedım yanı ne biliyim o benım yanımda olur dıye dusundum. Ama ilk hatamda karsımda olacak olan ılk elestırecek olan o aslında.
Yemek yaparım, mesela köfte makarna ögrenci yemegı yıcez der. E ben emek verıyorum, işten gelıp evde kosturuyorum. Bu mu olmalı karsılıgı?
Sen böyle yaptıgında ıcımden sana hıc bır sey yapmak gelmıyor dıyorum, hıc bır sey degısmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…