- 14 Haziran 2016
- 263
- 65
- 98
- 35
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
-
Eşinize deyin ki.. benim eşim 30 yaşında ev aldı ayrıca bi taraftan benim sigortamı da ödüyor.. para da elimin altındadır ve hiçbir isteğimi geri çevirmez kafama da kakmaz sağolsun.. yani onun yaptığından çok daha iyilerini yapan var hem de insanın kafasına kakıp burnundan getirmeden.. kendini nimetten saymasın.. yaptığı çok ayıp.. inşallah düzelir.. size de kolaylıklar diliyorum.. tam dengesizmiş katıksız..Kendını o kadar mükemmel görüyor ki inanamazsınız. Ev almıs kredi öduyormus, (kendısı 32 ben 30 yasımdayım)bu yasta onun yaptıgını kımse yapmazmıs. İş yerınde terfı aldı, müdür oldu iyice cekılmez oldu tavırları.
Mutevaziliğin m si yok ya, herkesle cok ıyı anlasıyormus bı benımle anlasamıyormus. Koca koca ınsanlarız otur konusalım olmuyorsa da olmuyordur dıyorum ben deısmenı bellıyorum dıyor bana.Yanı artık üstune dusmuyorum o konusmazsa konusmuyorum dıye kabullenemıyor. Eskısı gibi onu ıdare edıyim istiyor.e ama bende de tahammul kalmadı.
Kendi masraflariniz, kizinizin masraflarindan sonra elinizde birsey kaliyor mu? Birikim icin de uc bes birseyler ayirdiktan sonra elbette?Bana bagıramazsın deyıp duvar y
ever aynen öyle düşünüyor, ama ben de kızımın masraflarını karsılıyorum , kendı masraflarımj karsılıyorum. Ondan bır sey beklemıyorum ki.
Kızımın bakıcı prasını ödüyorum.
Cok degisik bi dengesiz ruh hali esinizdeki benim esiminde toplumda dengesiz huylari vardi ama ben onu guzelcw yonttum iyi bir kivama.getirdm insallh sende duzeltrsn Allah dan umit kesilmez canm.benm uzulme sen isine evladina bak bi zaman sonra eger duzelme olmazsa ayrilirsiniz boyle evlilik mi olur cnmÖncelikle selamlar herkese;
Eşimle en ufak tartısmamız onun sinirlenıp bagırmalarıyla kapanıyor. Mesela kahvaltıda neden omlet yok gibi sacma sapan şeyler,isteseydın yapardım desem bile sinirlenebılıyor. Ertesı sabah da hadı gel senı kahvaltıya götüreyım der. Yanı öyle dengesız ki benim de psıkolojimi alt üst etti.
Herkesın yanında sinirlenebılıyor bana , bir sey düüsürsem ters ters bakıyor.Onun için arkadas gruplarıyla topluca görusesım bile gelmıyor.Cunku ben ınsanların ynında tartısamam, milleti huzursuz etmek istemem , ortamo bozmak istemem. Ama o lafını hemen söyler, hıc dusunmez.
İyi bir işim , arkadaslarım,iyi bir ailem var her Zaman destek olan.
En son tartısmamızda ben ona tek kötü söz söylemezken , gerızekalı, uc kurus etmezsin gibi laflar kullandı, bagıra cagıra.1 ay aynı evde ayrı odalarda yasadık.
Sonrasında bir gece oturup konustuk,bir de benim özür dilememi bekledıgını söyledi. Yüzüğünü cıkarmıs , özür dilersen takarım dıyor. Nasıl bır mantıktır bu Allah askına, bir fikriniz var mı?
İşimde ödül aldım , herkes tebrık edıyor o hayret diyor. Eve yardımcı alıyorum temızlık için oh ne ala sen hıc bır sey yapma dıyo, hıc bır sey beceremıyorsun dıyo,oteki gunde iyi yaptın cok yoruluyorsun dıyo.
1 yasında kızımız var birde.
Ben ınanılmaz derecede boguldum, psikiyatrıste randevu aldım.
Sizin bir fikriniz var mı? Nasıl basedilir ?
Ayrı yasaylım bır sure dıyorum kabul etmıyor. Ama aslında zaten ayrı yasıyoruz , aynı evde ayrı.
Öncelikle selamlar herkese;
Eşimle en ufak tartısmamız onun sinirlenıp bagırmalarıyla kapanıyor. Mesela kahvaltıda neden omlet yok gibi sacma sapan şeyler,isteseydın yapardım desem bile sinirlenebılıyor. Ertesı sabah da hadı gel senı kahvaltıya götüreyım der. Yanı öyle dengesız ki benim de psıkolojimi alt üst etti.
Herkesın yanında sinirlenebılıyor bana , bir sey düüsürsem ters ters bakıyor.Onun için arkadas gruplarıyla topluca görusesım bile gelmıyor.Cunku ben ınsanların ynında tartısamam, milleti huzursuz etmek istemem , ortamo bozmak istemem. Ama o lafını hemen söyler, hıc dusunmez.
İyi bir işim , arkadaslarım,iyi bir ailem var her Zaman destek olan.
En son tartısmamızda ben ona tek kötü söz söylemezken , gerızekalı, uc kurus etmezsin gibi laflar kullandı, bagıra cagıra.1 ay aynı evde ayrı odalarda yasadık.
Sonrasında bir gece oturup konustuk,bir de benim özür dilememi bekledıgını söyledi. Yüzüğünü cıkarmıs , özür dilersen takarım dıyor. Nasıl bır mantıktır bu Allah askına, bir fikriniz var mı?
İşimde ödül aldım , herkes tebrık edıyor o hayret diyor. Eve yardımcı alıyorum temızlık için oh ne ala sen hıc bır sey yapma dıyo, hıc bır sey beceremıyorsun dıyo,oteki gunde iyi yaptın cok yoruluyorsun dıyo.
1 yasında kızımız var birde.
Ben ınanılmaz derecede boguldum, psikiyatrıste randevu aldım.
Sizin bir fikriniz var mı? Nasıl basedilir ?
Ayrı yasaylım bır sure dıyorum kabul etmıyor. Ama aslında zaten ayrı yasıyoruz , aynı evde ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?