Herkesin bi huyu var işte sen tanımışsın çozmuşsun kocanı ne kadr oldu evleneliKocamda tartışma olmuyor sonradan..bi anda parlayıp bı anda söner..kin tutmaz..ortalık sut limanken yaptıgım acıklamayı guzelce dınler..bizde boyle
Ben haksızsam da yanıldıgım noktayı anlatırım..yıne anlayış gösterir..ama bu anlayış ıcın önden bı esıp gurlicek illa:S
4bucuk yıllık evlıyız..ama kocamı 12 senedır tanıyorum..ama tabıkı sevgılım olan adamla evlendıgım farklı adam oldu:))))Herkesin bi huyu var işte sen tanımışsın çozmuşsun kocanı ne kadr oldu evleneli
Aynen ben bitek benim ki ole sanıyodum meğer hepsi değişiyomuş mesela ne yönde değişimi oldu4bucuk yıllık evlıyız..ama kocamı 12 senedır tanıyorum..ama tabıkı sevgılım olan adamla evlendıgım farklı adam oldu:))))
Konu başlığında olduğu gibi eşlerinize karşı sabrınız ve öfke kontrolünüzü nasıl sağlıyosunuz ben sinirlenince kendime hakim olamıyorum ofkeme yenik düşüyorum bi konuda kızdıysam mesela surat yapamıyorum oda bunu biliyor bir lafı gulumsememe yetiyor çok seviyorum çünkü ama buyuk bir tartışma esnasında sabrım sıfıra ınıyo
Konu başlığında olduğu gibi eşlerinize karşı sabrınız ve öfke kontrolünüzü nasıl sağlıyosunuz ben sinirlenince kendime hakim olamıyorum ofkeme yenik düşüyorum bi konuda kızdıysam mesela surat yapamıyorum oda bunu biliyor bir lafı gulumsememe yetiyor çok seviyorum çünkü ama buyuk bir tartışma esnasında sabrım sıfıra ınıyo
En buyuk degısım küs kalabılmesi..sevgiliyken el üstünde olan benken,trip atan,kaprisli olan benken..sımdı o gayet rahat rolleri degıstık..Aynen ben bitek benim ki ole sanıyodum meğer hepsi değişiyomuş mesela ne yönde değişimi oldu
Aksine o çok baskın bir karaktere sahip o kızı ak bağıracak ben susucam o hep haklı mesela diyelim laflı bi ufak atışma başlıyor ben gayet sakinim o bir laf ediyo oda benim bam telime dokunuyo bir başlıyoruz hemen yanıma geliyo ve kavga dahada alevleniyo çıkıp gitse bole olmazeşin bence yumuşak kalıyor tartışma esnasında o yuzden bu kadar kendini kaybediyorsun.maalesef bunun bir çözümü yok eşin yumrugu masaya vurmadıkça.
Rakipten kastın ne canım açar mısın birazEŞİNİZİ RAKİP OLARAK GÖRMEZSENİZ EMİN OLUN UFAK ŞEYLERDE SAVUNMAYA GEÇMEZSİNİZ BÖYLEYECE GERİLİM OLMAZ. ERKEKLER BİZİM TAKTIGIMIZ GIBI TAKMIYOR KADINLAR BIRAZ TAKINTILI..
Aksine o çok baskın bir karaktere sahip o kızı ak bağıracak ben susucam o hep haklı mesela diyelim laflı bi ufak atışma başlıyor ben gayet sakinim o bir laf ediyo oda benim bam telime dokunuyo bir başlıyoruz hemen yanıma geliyo ve kavga dahada alevleniyo çıkıp gitse bole olmaz
Çocuk değiştiriyormu evliliği peki eşim çok istiyo ama ben kendime guvenemiyorum şimdi konuşamıyoruz tartışma kavga derken kendi kabuğuma çekilip ağlıyorum çocuk olunca hiç bişi yapamıcam daha kotu olurum diye duşunuyorumEn buyuk degısım küs kalabılmesi..sevgiliyken el üstünde olan benken,trip atan,kaprisli olan benken..sımdı o gayet rahat rolleri degıstık..
Ama çocuğun dogması bızım evliliğimizde ikinci degişim evresi oldu..hamılelıgımde huyu degıstı,uzmedı kırmadı..cocuk doguncada daha olgun bırıne donustu..oyle çocuk gıbı tartışınca küs kalmayı bıraktı..zamanla olgunlasıryoruz işte..
Bizim tek sorunumuz iletişimsizlik ben kendimi ifade edemiyorum hatam bu aslında fevri çıkışlarım var kendimi aklamaya çalışmalarım haklılığımı ispat etmek istemem filanperde yırtılmış o zaman.saygı çok önemli.bu perdeyi yırtarsanız geri dönüşü olmaz maalesef.
eşim keşke taksa surat yaptığımda..bu tip takmayanlarda var.o daha beter.Yapım sakindir biraz
Eşim de tam tersim çabuk parlar çabuk söner
Beni kızdırırsa önce onun sakinleşmesini beklerim sonra başlarım beynini yemeye :) hiç sesimi yükseltmem kapı pencere çarpmam yatak ayırmam. Benim işkencelerim daha uzun süren psikolojik işkenceler :) hayattan soğuturum valla adamı suratımı salladığımda :)
Ne mutlu sana en çok bunu yapmak istiyorumBen sinirlenince bi güzel abdest aliyorum icimdende nefsine yenilme git mutfaga biseylerle ugras diyorum.. ve cokta verimli oluyor.. Esim sakin bir insandir ama damarina basinca kac kacabildigin yere:) Bende öyleyim o yüzden ben sinirli olunca o susar o sinirlenincede ben tabii herzaman bunu dengeleyemiyoruz ama genelde hep birimiz susariz.. Tabi ben sonradan kavga esnasinda söyleyemediklerimi yinede söylerim uygun bi zamanda asla icimde biriktirmem yoksa patlarim
Bizim tek sorunumuz iletişimsizlik ben kendimi ifade edemiyorum hatam bu aslında fevri çıkışlarım var kendimi aklamaya çalışmalarım haklılığımı ispat etmek istemem filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?