Konu başlığında olduğu gibi eşlerinize karşı sabrınız ve öfke kontrolünüzü nasıl sağlıyosunuz ben sinirlenince kendime hakim olamıyorum ofkeme yenik düşüyorum bi konuda kızdıysam mesela surat yapamıyorum oda bunu biliyor bir lafı gulumsememe yetiyor çok seviyorum çünkü ama buyuk bir tartışma esnasında sabrım sıfıra ınıyo
Kova burcuyum canımAynı ben keşke 1 saat trip atabilsem surat yapabilsem diyorum yok yaaa sinirden kendimi parçalayacak hale gelsem de bişey söylüyor gülesim geliyor sonra konu kapanıyorBüyük tartışma esnasında benimde sabrım sıfır Allah tan eşim sabırlı keşke bende öyle olabilsem sakin kalabilsem nerdeee.. Napayım yapım bu.Koç burcu musun sende?.
Nasıl başarabiliyosun bunu sakin kalıyorum sora ki kavgada patlıyorumHaklı da olsam haksız da..o sınırlıyken ben bildiğin duvar gibi olurum..
Sonuçta tartışma uzamaz..kotu sonuclar dogurmaz..o sakınlesınce kendi kendine yumuşar..sular durulunca gereken cevabı veririm..
Bu ne onu yıpratır ne beni..
Sonuçta dusman degılız..zamanlama önemli konuşmak için..
O sınırlıyken sen..sen sınırlıyken o suscak..baska yolu yok bunun..
keşke bende yapabilsem zaten huzursuzluğum bubyuzden namazı bıraktıktan sora bu kadar sabırsız oldumBen çok kızınca fatiha okuyorum bol bol tesbih çekiyorum.. yoksa başka türlü düzelemiyorum..
Tecrubeyle basarıyorum..N
Nasıl başarabiliyosun bunu sakin kalıyorum sora ki kavgada patlıyorum
Zaman işte ama bu zamana kadar yıpratmak istemiyorum evliliğimi çunku bırbırımızı çok seviyoruz ve bu azalsın istemiyorumCanım bende Evliliğin ilk Başlarında senin gibiydim sinirlendim zaman küçük bişey bile olsa resmen kriz geçiriyordum :) şimdi çok komik geliyor.. Çünkü Ufacık bişi Yüzünden boş yere tartışmak yıpratmak çok Saçma. Sonunu düşünüp kendimi tutuyorum.. Ama bu zamanla oldu.. Birdenbire olmuyor malesef. Şimdi sinirlendiğimde gülüyorum. Uyarıyorum bi de bak Patlıcam birazdan uzatma diyorum. Öyle anlaşıyoruz :)
Bak sorunun cevabını biliyorsun , öyleyse hala ne diye duruyorsun arkadaşım... Bir abdest al bak bakalım kalıyormu sinir streskeşke bende yapabilsem zaten huzursuzluğum bubyuzden namazı bıraktıktan sora bu kadar sabırsız oldum
bir kere bu şekilde kotu bı kavga oldu ben babamın evine gittim sadece dinlenmek için kafamı toplamak için çok şukur artık eşim de bende şunu demeyi öğrendik tamam uzatmayalım kavga çıkmasın hayatım belki başta bunu diyebilseydik bole olmazdı gerçi ilk 6 ay kayınvalidemden dolayı kavga çıktı hepTecrubeyle basarıyorum..
Yani zamanla ogrendım..bende fevri olunca ipler kopma noktasına geliyordu..tabi evliliğimin ilk yılı hep bu şekilde tartışma kusluklerle gectı..zamanla sakin kalmayı oğrendım..ne derse duymuyorum..
1-2bu sekıl davran..sonucun olumlu olduğunu gorunce artık bu senın rutının haline geliyor..
Ama işte bunu kavga anında yapamıyorum nefsim ofkeme hakim oluyor sonu hüsranBak sorunun cevabını biliyorsun , öyleyse hala ne diye duruyorsun arkadaşım... Bir abdest al bak bakalım kalıyormu sinir stres
Konu başlığında olduğu gibi eşlerinize karşı sabrınız ve öfke kontrolünüzü nasıl sağlıyosunuz ben sinirlenince kendime hakim olamıyorum ofkeme yenik düşüyorum bi konuda kızdıysam mesela surat yapamıyorum oda bunu biliyor bir lafı gulumsememe yetiyor çok seviyorum çünkü ama buyuk bir tartışma esnasında sabrım sıfıra ınıyo
tam o anda tartışmayı bırak ve haklısın de inan bana ölmezsinAma işte bunu kavga anında yapamıyorum nefsim ofkeme hakim oluyor sonu hüsran
Bende 11 aylık evliyim ve aslında ben genelde regl döneminde yada bir iki gün öncesinde kavga çıkıyor ee sinirli oluyo kadın bu donemde ama sanki her sorun o zamanı buluyo ortaya çıkmak için şimdi biraz daha iyiyiz tabi ama iki gün ayrı kaldıktan soracanım bende neredeyse 9 aydır evliyim.seninle aynı durumdaydım.İlk başlarda yoktan sebep o kadar kavgalar ettikki.Kendi kendimi sorunlu görmeye başladım neredeyse.Neden bu kadar çabuk sinirleniyorum kendime hakim olamıyorum diye.Şimdi çok şükür atlattık o dönemleri.Ben sinirlenince o susuyor,o sinirlenince ben böylece küslük uzamıyıor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?