EVLILIKTE SIDDET

Allah askina git psikiyatri destegi al. Hala hakkina mi girdim diyor ya? Neyi ozluyorsun yedigin dayaklari mi?
O seref yoksunu aciz gucsuz kocan var ya hem senin hakkina hem de sen kucukken hastalandiginda sabaha kadar uyumayan annenin hakkina, sen evde yokken sana zarar verirler diye uyku tutmayan babanin hakkina girdi...

Kurtulmaya bak bir an evvel.Boşandığın günde bir çocuğu sevindir.Bu nedir ya?! Sinir hastasıymış da bilmem ne.Gitsin tedavi olsun o zaman.Anne baban dokunmaya kıyamaz , baba evine dönmüşsün , gitme artık o dehşet evine , koca dövünce bile tatlı geliyor heralde.Tövbe yarabbim.

Bir daha düğün yapamazmış.Yapmasın zaten , düğüne ayıracağı parayı tedavisine harcasın.

Bi daha düğün yapamaz hakkına girmiş olursunuz geri dönün (!)
2 sene boyunca donuna kadar ben düşündüğüm icin hala bunu atamiykrum
Allah askina git psikiyatri destegi al. Hala hakkina mi girdim diyor ya? Neyi ozluyorsun yedigin dayaklari mi?
O seref yoksunu aciz gucsuz kocan var ya hem senin hakkina hem de sen kucukken hastalandiginda sabaha kadar uyumayan annenin hakkina, sen evde yokken sana zarar verirler diye uyku tutmayan babanin hakkina girdi...
Haklisin bise diyemiyorum zaten onlara da demedim asla belli etmedim uzulmesinler diye ama artik ben cok yoruldum bu yuku tek basina sirtlamaktan

Tamam ilk şoku atlattığınıza göre sırada iyi bir avukat bulması var. Aileniz ne diyor ?
Adam arar gelir yalvarır ağlar sızlar pişmanım bir daha yapmayacağım derse asla inanma kafan karışmasın.
Hemen konu açın.. süreci ve gelişmeleri paylaşın.
Boşanmak çocuksuz biri için çok da zor olmuyor.
İşin gücün de var hiç korkma..

20 senedir hayvan besliyorum,7 senedir de yavruluktan aldığım bir köpegim var,eve mi işeme di dersin,hatta kakasini mi yapmadi,kalemimi mi kemirmedi,yatağını parçaladı, havliyor sürekli,izinsiz cikolata çaldı yedi,sayisiz yaramazligi var bir kez bile vurmadım. Hani hayvani ornek gostermemin sebebi biz insanlar yaradılış geregi en serefli mahluklariz ya seref derken akıl olarak. Bu konu biraz karışık her neyse.
Yani biz hani bilim adami oluyoruz ama bir kopek ya da kedi olamiyor.
Hayvan insana gore fitrat gereği aşağı da bir mahluk.
Sen nasil kendine bunu yaptin nasil dayandin 2 sene de yeni evlilik yani birde kaynananla oturuyorsun ne alaka babasi yoksa benim kocamin da babasi yok babasiz büyümüş neden onun icin ona üzüleyim ki. Bir soz var benim icin üzülme bazen esim ya üzülüyorum der bana bende benim icin uzulme derim. Hastaliklarim var fıtık romatizma gibi vs neden bir insan bir insana bu sebepten üzülür? Sen dayak yerken kaynanan napiyordu cekirdek mi citliyordu. Nickindeki 87 dogum tarihinmi?
31 yaşındasın universite mezunuyum diyorsun okudugun okul dami sende ozguven olusturmadi bence direkt bosan cocuk olmadan. Var mi cocuk.?

Tamam ilk şoku atlattığınıza göre sırada iyi bir avukat bulması var. Aileniz ne diyor ?
Adam arar gelir yalvarır ağlar sızlar pişmanım bir daha yapmayacağım derse asla inanma kafan karışmasın.
Hemen konu açın.. süreci ve gelişmeleri paylaşın.
Boşanmak çocuksuz biri için çok da zor olmuyor.
İşin gücün de var hiç korkma..
Paragoz bu anca onu anlasmaliyla ikna edebilirim eger bise istemezsem boşanir yoksa uzar gider ben de bu stresle yaşayamam ignesini istemiyorum tekrar çalışır yaparim napim gitti gül gibi ceyizlerim

Bir daha düğün falan yapmasın zaten, kimsenin başına musallat olmasın. Hemen kurtulun bu adamdan.

Paragoz bu anca onu anlasmaliyla ikna edebilirim eger bise istemezsem boşanir yoksa uzar gider ben de bu stresle yaşayamam ignesini istemiyorum tekrar çalışır yaparim napim gitti gül gibi ceyizlerim
Emeğini o erkek bozuntusuna yedirme.Dişli bir avukat buldun mu gerisi hallolur.Darp raporu almış mıydın hiç? Sana gerçekten çok üzüldüm.Ne biçim insanlar var ya !!

20 senedir hayvan besliyorum,7 senedir de yavruluktan aldığım bir köpegim var,eve mi işeme di dersin,hatta kakasini mi yapmadi,kalemimi mi kemirmedi,yatağını parçaladı, havliyor sürekli,izinsiz cikolata çaldı yedi,sayisiz yaramazligi var bir kez bile vurmadım. Hani hayvani ornek gostermemin sebebi biz insanlar yaradılış geregi en serefli mahluklariz ya seref derken akıl olarak. Bu konu biraz karışık her neyse.
Yani biz hani bilim adami oluyoruz ama bir kopek ya da kedi olamiyor.
Hayvan insana gore fitrat gereği aşağı da bir mahluk.
Sen nasil kendine bunu yaptin nasil dayandin 2 sene de yeni evlilik yani birde kaynananla oturuyorsun ne alaka babasi yoksa benim kocamin da babasi yok babasiz büyümüş neden onun icin ona üzüleyim ki. Bir soz var benim icin üzülme bazen esim ya üzülüyorum der bana bende benim icin uzulme derim. Hastaliklarim var fıtık romatizma gibi vs neden bir insan bir insana bu sebepten üzülür? Sen dayak yerken kaynanan napiyordu cekirdek mi citliyordu. Nickindeki 87 dogum tarihinmi?
31 yaşındasın universite mezunuyum diyorsun okudugun okul dami sende ozguven olusturmadi bence direkt bosan cocuk olmadan. Var mi cocuk.?
Yok ablacim cocuk yok Allahtan yazdıkların böyle tokat gibi carpsada acı gerçekler ve cok haklisin diyorum ya ben cok gulen eglenen herkesin sevdiği birisiyken önce hayat enerjimi almakla başladı ozguvenimi bitirdi ben kendimi tanıyamaz oldum artik hic gulmuyorum cunku gulsem de kizardi birisine selam versemde kizardi yani ayarlarimla.oynadı resmen

Bir daha düğün falan yapmasın zaten, kimsenin başına musallat olmasın. Hemen kurtulun bu adamdan.
Emin ol baskasina yapamaz ben verdim o tavizi aman kimse duymasın diye sustum cunku cok utandım hic böyle bise yaşamadım ben cevremde ben dayak yiyorum demeye cok utandım sustum sustukca bu tepeme cikti elinin altinda gördü

Artık aldatmaları bile normal görür oldukta şiddete asla tahammül edemeyiz. Kadın kendini aciz zavallı gördükten sonra döveni de söveni de eksik olmaz.. umarım bir an önce kurtulursunuz bu haysiyetsiz adamdan. Korkağın teki demissiniz, zaten dışarda korkak ve pasif bir insan kendini boyle deşarj ediyor.. nerden mi biliyorum? Aynı sizinki gibi dayakcı pasif bir kocam vardı neye kızsa acısını benden çıkarırdı. Boşandım ve de bana cok deger veren bir insanla birlikteyim nasıl şükrediyorum halime.. bu kk platformu veli Nimet.. bende yazarak akıl danıştım tabi psikologa da gittim.. inanın faydası oluyor.. hakkınızda hayırlısı ve ferahlık diliyorum..

Yaşadıklarınız kolay değil, sizin de sinirleriniz fazlasıyla yıpranmış bence. Yazdıklarınıza baktım da şöyle, gittiğiniz yerde mutlaka psikolojik destek alın lütfen. Şuan kesinlikle sağlıklı düşünemiyorsunuz, bir yakınınıza veya ailenize haber verin. Travmayı atlatınca dediklerimi anlayacaksınız..

Artık aldatmaları bile normal görür oldukta şiddete asla tahammül edemeyiz. Kadın kendini aciz zavallı gördükten sonra döveni de söveni de eksik olmaz.. umarım bir an önce kurtulursunuz bu haysiyetsiz adamdan. Korkağın teki demissiniz, zaten dışarda korkak ve pasif bir insan kendini boyle deşarj ediyor.. nerden mi biliyorum? Aynı sizinki gibi dayakcı pasif bir kocam vardı neye kızsa acısını benden çıkarırdı. Boşandım ve de bana cok deger veren bir insanla birlikteyim nasıl şükrediyorum halime.. bu kk platformu veli Nimet.. bende yazarak akıl danıştım tabi psikologa da gittim.. inanın faydası oluyor.. hakkınızda hayırlısı ve ferahlık diliyorum..
Nasi atlattin o surreci kader arkadasim ya:KK43:

Yaşadıklarınız kolay değil, sizin de sinirleriniz fazlasıyla yıpranmış bence. Yazdıklarınıza baktım da şöyle, gittiğiniz yerde mutlaka psikolojik destek alın lütfen. Şuan kesinlikle sağlıklı düşünemiyorsunuz, bir yakınınıza veya ailenize haber verin. Travmayı atlatınca dediklerimi anlayacaksınız..
Haklısın uykumda agliyorum artik ne kadar kasiyosam gündüz aglamiyim diye

Dayak yiyen kadinlarin konusunda genelde "ama cok seviyorum" denildigini hep okudun burada. Sanirim siddet goren kadinlarin psikolojisi boyle . Bunun sevgi oldugunu sanmiyorum. Bu hastalikli bir durum bence.
O sizin hakkiniza girmisken "hakkina girmis miyimdir" diye sormaniz da psikolojinizin iyi olmadigini gosteriyor. Zaten bosanma arifesinde olan ve ozellikle siddet gormus birisinin bir uzman yardimi almasi gerekir bence. Cunku her ikisi de buyuk bir travma. Bu arada siz esinizin psikologu degilsiniz, babasiz buyumus olmasi gibi nedenlere siginmayin. Siddet gostermesinin babasiz olmasiyla alakasi yok. Onun annesi de degilsiniz. Hala onu anlamaya calisiyorsunuz. Yaptigi normal degil. Esiniz normal degil.
Bu arada siddeti hic gormeyen biri siddet uygulayamaz. Muhtemelen esiniz kucukken siddet goruyordu ancak bu onu aklamaz. Elleri kirilsin...

Sevgi şiddet görmek değil
Sevgi saygı duymak sevmekti

Boşan ve hayatına yeni yön ver derim
Yazık hiçbirimiz bunu haketmiyoruz

Back
X