Evlilikte sigara problemi yaşıyormusunuz?

Moonlight

Huzur'da..
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
1.530
64
688
benim eşim sigara kullanan birisi. Çok fazla karışmam aslında hatta hiç.
Ama sperm değerlerinin düşük olduğunu öğrendikten sonra bıraktı bıraktı başladı. :mymeka:
o da bazı alterntif tıp yöntemlerini kullanıyorduk o yüzden bıraktı.
En son dün 1 aylık bırakmanın ardından tekrar başladı. :tomato: bide utanmadan paket almış.
biraz tepki gösterdikten sonra paketi çıkardı meydana. :tomato: :tomato:
istese bırakabilir.6-7 ay içmediği olmuştur.
bende dün akşam sigara paketini sakladım.
sabah bissürü kızdı.yok kalbini kırarım,yok beni sinir etme.
vermedim yinede. nasıl bir ders verebilirim bilmiyorum.

bende mi başlasam acep!

hamile olduğumu öğrendiğim gün sigarayı bıraktım.10 yıldır falan içiyordum üstelikte seviyordum da mereti.ama bir yandan da bırakmak istiyordum çünkü maddi manevi çok büyük kayıptı.üstelik bir şeyi bağımlı olma fikri özgür ruhuma ters düşüyordu.
sigara zararlı nutukları atılıyor ya her gün hep abartı olduğunu düşünürdüm.ama sigarayı bırakınca ki günde yarım paket içerdim o kadar fazla da değil.o soluk yanaklarım elma gibi kıpkırmızı olmaya başladı doktoruma kan ilacı bile yazdıramadım değerlerin çok iyi diyordu.her kış 2-3 defa grip,bronşit falan olurdum bu yıl hiç olmadım.
yani sigara yaşam kalitenizi de çok düşürüyor.8 aydır kullanmıyorum ilk zamanlar zor oldu aslında hala nadir de olsa keyifli bir durumda ya bir sıkıntıda canım istemiyor değil ama tekrar dönecek kadar salak değilim.eşim içiyor evde sigarası bitse çıldırıyor falan eski günlerimi hatırlatıyor bana acıyorum şimdi onun durumuna.oooh iyi ki kurtulmuşum diyorum.
hihoyyythayat böyle çok daha güzelhihoyyyt

yaşamıyoruz çünkü ikimizde kullanmıyoruz:))

ama ikimizden biri içseydi çok sorun yaşardık eminim..zira ikimizde apartmanda bile kokusunu duyunca deliriyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…