• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte sorun olur mu?

benimde göğüslerim küçücük ama hiç sorun olmadı.
küçük diye hiç kasmadım kendimi.
ben buyum ve beni böyle tanıdı sevdi.
sevdiğin adamla evlilik raddesine gelince böyle şeylerin çok da önemli olmadığını göreceksin.
tabi eşin çok fazla dış görünüşe önem veren,cinselliği ön planda tutan biri değilse..

Bekarım, evlilikte sorun olur mu olmaz mı bilmem. Bildiğim şey insanın özgüveninin onun hayat kalitesini çok etkilediği. Eşinin, kocanın, sevgilinin beğenmesini bir kenara bırak. Eğer bir insanın özgüvenini kötü etkileyen fiziksel özelliği düzeltilebilir bir şeyse bence düzeltilmeli; düzeltilmeyecek bir şeyse insan onunla barışmaya çalışmalı, iyi yanlarına odaklanmalı. Günümüzde estetik ameliyatlar mevcut. Estetik için bu kadar katı olmamanızı öneririm, zira sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz onun sizi beğenip beğenmemesinden çok önemli. Eğer birlikteliğiniz sırasında ya da sonrasında aklınızda acaba beğenmiyor mu, beni kadınsı bulmuyor mu, ben yeterince çekici değil miyim gibi sorular olacaksa ve imkanınız varsa bence estetik yaptırın. Ya kendinizle barışın beğenip beğenmemesini önemsemeyin/üzerinde düşünmeyin. Ya da estetik yaptırın, doğal yöntemler kesin çözüm değil bildiğim kadarıyla. Yoksa aklınızdaki soruların sonu gelmez.

Cinsellikte sorun olmazsa bilmem ne gibi açıklamalar yapılmış ama Allah aşkına göğüs değil vajina zevk verir. Bu kadar aşağılık kompleksine girmeyin. Karşındaki kişinin başka bir yerleri küçük mü asıl senin için o önemli olmalı.

Cinsellikte sorun olmazsa bilmem ne gibi açıklamalar yapılmış ama Allah aşkına göğüs değil vajina zevk verir. Bu kadar aşağılık kompleksine girmeyin. Karşındaki kişinin başka bir yerleri küçük mü asıl senin için o önemli olmalı.
katılmamak elde degil :)

Yani kişiliği, karakteri küçük mü ona bakmak lazım

:1:

Bekarım, evlilikte sorun olur mu olmaz mı bilmem. Bildiğim şey insanın özgüveninin onun hayat kalitesini çok etkilediği. Eşinin, kocanın, sevgilinin beğenmesini bir kenara bırak. Eğer bir insanın özgüvenini kötü etkileyen fiziksel özelliği düzeltilebilir bir şeyse bence düzeltilmeli; düzeltilmeyecek bir şeyse insan onunla barışmaya çalışmalı, iyi yanlarına odaklanmalı. Günümüzde estetik ameliyatlar mevcut. Estetik için bu kadar katı olmamanızı öneririm, zira sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz onun sizi beğenip beğenmemesinden çok önemli. Eğer birlikteliğiniz sırasında ya da sonrasında aklınızda acaba beğenmiyor mu, beni kadınsı bulmuyor mu, ben yeterince çekici değil miyim gibi sorular olacaksa ve imkanınız varsa bence estetik yaptırın. Ya kendinizle barışın beğenip beğenmemesini önemsemeyin/üzerinde düşünmeyin. Ya da estetik yaptırın, doğal yöntemler kesin çözüm değil bildiğim kadarıyla. Yoksa aklınızdaki soruların sonu gelmez.

estetik ameliyata sıcak bakmamamın sebebini mesajlarımda belirtmiştim..

sorun sadece evlilik değil sizinde belirttiğiniz gibi özgüven meselesi.. bu durum özgüvenimi kesinlikle etkiliyor ama artık eskisi kadar kafama takmıyorum

estetik ameliyata sıcak bakmamamın sebebini mesajlarımda belirtmiştim..

sorun sadece evlilik değil sizinde belirttiğiniz gibi özgüven meselesi.. bu durum özgüvenimi kesinlikle etkiliyor ama artık eskisi kadar kafama takmıyorum

Mesajınızı şimdi gördüm. Meme kanseri tedavisiyle silikon taktırmanın ilgisi nedir tam olarak kanser riskini mi artıyor anlayamadım?

Evlendiğimde 26 yaşındaydım neredeyse dümdüzdü. Şuan 30 oldum ehh belki biraz 75... O kadar bile değil. Çocuktan sonra olur mu bilmem. olmasa da sorun yok, büyük olmasının bir işlevi yok çünkü. Bu arada eşim benim takmamam için mi yada gerçekten mi öyle bilmem "küçük olması güzel, büyük olunca ne öyle löp löp yaşlı kadın gibi der :37: Erkeklerin zevkleri de farklıdır bunu da göz önüne almalısın.

Merhaba bjkm;
Sen iyi misin böyle gerisini boşver. Küçük göğüs nimet bence ben çoğunlukla sütyensiz geziyorum.
Ve bütün erkekler büyük göğüs seviyor diye bir şey yok. ergen gençlerin fantezileri onlar.
Deneyim kazanmış erkekler için daha önemli şeyler var evlilik için de cinsellik için de..
Benim eşim büyük göğüsten iğrenir mesela.
Hiç üzme kendini derim ben :34:

Erkekler estetik görünüme biz kadınlardan daha çok önem veriyor bu bir gerçek ancak her erkek büyük göğüs sever diye genelleme yapılamaz. Giydiğin kıyafetlerde zaten azda olsa belli oluyordur, e seni sevende böyle seveceğine göre sorun olmaz bence

Karşıdaki şahısın da küçük büyüklük olarak bir önemi yokmuş ki öyle diyorlar :52:
Önemli olan başka bir şey diyorlar :9:

Hanımlar, kızı rahatlatacağım derken büyük göğüslere de sövmeyin yahu :9:
Valla karşı çatışmaya girerim :9:

Son düzenleme:
Hanımlar, kızı rahatlatacağım derken büyük göğüslere de sövmeyin yahu :9:
Valla karşı çatışmaya girerim :9:
Çok haklısın ben de yazdığımın o manaya geldiğini sonradan farkettim :26:
Yani iki taraf için de üzülecek bir durum yok, erkeklerin ne istediğini de bu kadar önemsemeyin.
Siz nasıl iyiyseniz en güzeli o.

Çok haklısın ben de yazdığımın o manaya geldiğini sonradan farkettim :26:
Yani iki taraf için de üzülecek bir durum yok, erkeklerin ne istediğini de bu kadar önemsemeyin.
Siz nasıl iyiyseniz en güzeli o.

Erkekten erkeğe değişen kriterler bunlar. Takılmasın konu sahibi. Onu öyle sevecek biri mutlaka vardır, beni de büyük göğüslü sevecek vardır. Herkesi sevecek vardır :)

Erkekten erkeğe değişen kriterler bunlar. Takılmasın konu sahibi. Onu öyle sevecek biri mutlaka vardır, beni de büyük göğüslü sevecek vardır. Herkesi sevecek vardır :)
Leona sen bir zamanlar bi yere erkekler selulit de sever yazmıştın
artık nasıl inandırıcı yazmışsan ya da artık ben nasıl inanmak istemişsem bunu kanıksadım
ve kız arkadaşlarıma da satıyorum erkekler selulit seviyor kızlar kafaya takmayın bacaklarınızı diye
Spormuş platesmiş yürüyüşmüş hiç kasmıyorum kendimi
Henüz hiç bir erkekten 'evet selulit severiz biz' diye bir cevap almasam da Leona bil ki senin yüzünden selulitli bir nesil yetişiyor burda :D

Leona sen bir zamanlar bi yere erkekler selulit de sever yazmıştın
artık nasıl inandırıcı yazmışsan ya da artık ben nasıl inanmak istemişsem bunu kanıksadım
ve kız arkadaşlarıma da satıyorum erkekler selulit seviyor kızlar kafaya takmayın bacaklarınızı diye
Spormuş platesmiş yürüyüşmüş hiç kasmıyorum kendimi
Henüz hiç bir erkekten 'evet selulit severiz biz' diye bir cevap almasam da Leona bil ki senin yüzünden selulitli bir nesil yetişiyor burda :D

Yok kız onu ben yazmamışımdır. Selülit i kim sever?
Onu ben bile sevmiyorum hahahah:9: Yazmadım ki ben öyle bir şey :44:
Karıştırıyorsun büyük ihtimal :16:

Yok kız onu ben yazmamışımdır. Selülit i kim sever?
Onu ben bile sevmiyorum hahahah:9: Yazmadım ki ben öyle bir şey :44:
Karıştırıyorsun büyük ihtimal :16:
şimdi yan çiz bakalım
senin yüzünden aldıgım kiloların hesabını nasıl vereceksin ?

Şaka bi yana
Biliyorum bi yerde okudum, ve bayandı hatırlıyorum, ve dogruluk payı az
Ama öyle kanıksamışım ki acaip gamsızım
Millet kumsalda vucudundan cekinir, ben 'benim selulitlerim yeter' havasındayım
ve şaka yapmıyorum
bu kadar gamsızlık da bir psikolojik rahatsızlık olabilir, ben bir psikologa görüneyim 'hiç bi şeyi kafaya takmıyorum :('

benim kocamın sevgi cümlelerinden biridir bazen ''küçük göğüslüüüm'' :)

Back
X